З питань реклами, співпраці, розміщення статтей та анонсів звертайтеся info@kompik.if.ua
ПУБЛІКУЙ БЕЗКОШТОВНО!!!
Оголошення
Інформацію про фірму
(безреєстрації)
Анонси подій
Власні статті та новини
Зареєструйся або пиши на info@kompik.if.ua

Зараз на сайті 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Логін:
Пароль:
Головна | Реєстрація| Вхід
Головна » Цікаві події
Картинка Компанія Yahoo оприлюднила найпопулярніші запити користувачів
Один з найбільших інтернет-пошукачів Yahoo представив річний огляд топ-запитів, що відображає кон'юнктуру інформаційного ринку та інтереси користувачів, передає Бі-Бі-Сі. Найпопулярнішими питаннями, які користувачі Інтернету ставили частіше за інших в році, що минає, були "Як зав'язати краватку?", "Як скинути зайву вагу?" і "Як правильно цілуватися?"
Категорія: Цікаві події | Переглядів: 640 | Дата: 04.12.2010

Картинка Життя на інших планетах можливе: науковці виявили бактерії з ДНК з миш'яку
Астробіологи виявили в солоному озері у Каліфорнії бактерії, які здатні використовувати отруйний миш'як замість фосфору, "вбудувавши" його навіть в молекули ДНК, це відкриття може привести до перегляду самих понять "життя" і "живе" і розширити поле для пошуків позаземного життя. Про це йдеться у статті, опублікованій в журналі Science, передає РИА "Новости".
Категорія: Цікаві події | Переглядів: 637 | Дата: 03.12.2010

Картинка Місяць стане секс-курортом
На Місяці скоро побудують готелі, де буде активно розвиватися секс-індустрія. Таку думку висловили американські вчені, аналізуючи ринок землі на цьому небесному тілі. Як відомо, Місяць має таку низьку гравітацію, яка в майбутньому допоможе вирішити проблему проживання на супутнику Землі.
Категорія: Цікаві події | Переглядів: 638 | Дата: 03.12.2010

Картинка 3 НЛО рухаються в сторну землі. прибутт приблизно в грудні 2010
Три гігантських непізнаних літаючих об'єкта, довжина яких становить десятки кілометрів, рухаються у напрямку до Землі, заявили вчені з організації SETI - проекту з пошуку позаземних цивілізацій.
Категорія: Цікаві події | Переглядів: 595 | Дата: 02.12.2010

Картинка М'ясо діє на чоловіків заспокійливо та асоціюється з родиною
У експерименті з використанням звичайних способів провокації агресії взяли участь 82 чоловіка-добровольця. Учені розділили їх на дві групи, в одній з яких учасники розглядали зображення м'яса, а в другій - нейтральні сюжети. Під час експерименту всім учасникам показували фотографії, частина з яких зображала м'яса або м'ясні страви.
Категорія: Цікаві події | Переглядів: 622 | Дата: 02.12.2010

Картинка "Справедлива карта світу": на території України буде Узбекистан, а росіян замінять китайці
На думку автора, користувача під ніком JPalmz, який розмістив своє творіння на ресурсі Reddit.com, "чесний" розподіл людей жилими територіями спричинить масові міграції. Наприклад, на місце Росії перейде Китай. А сама Росія переміститься в межі Казахстану.
Категорія: Цікаві події | Переглядів: 675 | Дата: 01.12.2010

Картинка Вчені створили чотирьох клонів знаменитої вівці Доллі
 Британські вчені створили чотирьох клонів легендарної вівці Доллі. Про це повідомили дослідники Ноттінгемського університету. Нагадаємо, вівця Доллі була першим ссавцем, клонованим у 1996 році з дорослої клітини, взятої з тканини вимені. Тварина стала справжньою науковою сенсацією.
Категорія: Цікаві події | Переглядів: 764 | Дата: 30.11.2010

Картинка У Великому адронному колайдері виявили непізнані падаючі об'єкти
Фізики, що працюють на Великому адронному колайдері, стали все частіше помічати незрозумілі проблеми, пов'язані з втратою протонів у пучках, що циркулюють у 27-кілометровому кільці прискорювача. Як повідомляється в доповіді фахівця прискорювального підрозділу CERN Роджера Бейлі, проблема полягає у невпізнаних падаючих об'єктах - мікроскопічних порошинках у вакуумній трубі колайдера, з якими стикаються протони.
Категорія: Цікаві події | Переглядів: 535 | Дата: 29.11.2010

Картинка Хлопець запросив до лісу двох дівчаток, напоїв їх спиртом, а потім, коли дівчатка сп'яніли, зґвалтував.
У Хабаровському краї (РФ) 16-річний підліток запросив двох 9-річних дівчаток на прогулянку до лісу, де напоїв  розведеним спиртом. Потім, скориставшись безпорадним станом малолітніх, хлопець зґвалтував кожну.
Категорія: Цікаві події | Переглядів: 591 | Дата: 26.11.2010

Картинка Науковці навчились визначати вік людини за аналізом крові
Група вчених з Університету Еразмус у Роттердамі розробила новий метод визначення віку людини, що може бути використано в криміналістиці. Як повідомляють учені в своїй статті, опублікованій в журналі Current Biology, новий метод дозволяє визначити вік з істотною похибкою у дев'ять років, що, однак, може виявитися достатнім для звуження кола підозрюваних осіб у кожному конкретному випадку.
Категорія: Цікаві події | Переглядів: 582 | Дата: 24.11.2010

« 1 2 ... 6 7 8 9 10 ... 13 14 »
КОМПІК ІФ© 2008-2024 ICQ-372961945
E-mail:info[собачка]kompik.if.ua Яндекс.Метрика Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
© 2008-2024 КОМПІК ІФ-інформація,технології,мультимедіа,web. Інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Інформація, весь зміст, ідеї оформлення, стиль являються інтелектуальною власністю інформаційно-довідкового порталу «КОМПІК ІФ» та охороняються Законом. При цитуванні або використанні будь-яких матеріалів, - посилання (а в Інтернеті - гіперпосилання) на інформаційно-довідковий портал як джерело інформації – обов'язкове (www.kompik.if.ua). Адміністрація порталу не несе відповідальності за пости користувачів якщо ними не було дотримано встановлених Законом вимог.