З питань реклами, співпраці, розміщення статтей та анонсів звертайтеся info@kompik.if.ua
ПУБЛІКУЙ БЕЗКОШТОВНО!!!
Оголошення
Інформацію про фірму
(безреєстрації)
Анонси подій
Власні статті та новини
Зареєструйся або пиши на info@kompik.if.ua

Зараз на сайті 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Логін:
Пароль:
Головна | Реєстрація| Вхід
Головна » Цікаві події » "Справедлива карта світу": на території України буде Узбекистан, а росіян замінять китайці

"Справедлива карта світу": на території України буде Узбекистан, а росіян замінять китайці

фото "Справедлива карта світу": на території України буде Узбекистан, а росіян замінять китайці
В Інтернеті почала активно поширюватися так звана "справедлива карта світу", на якій розміри держав відповідають чисельності їх громадян.

На думку автора, користувача під ніком JPalmz, який розмістив своє творіння на ресурсі Reddit.com, "чесний" розподіл людей жилими територіями спричинить масові міграції. Наприклад, на місце Росії перейде Китай. А сама Росія переміститься в межі Казахстану.

На місці України опиниться Узбекистан, а українцям доведеться переселитися на місце Болівії у Південній Америці.

Канаді, другій за величиною країні у світі, довелося би пустити до себе індусів. А до Вест-Індії, як традиційно називають острови Карибського моря, додалася би повноцінна величезна арктична над-Індія.

Сполучені Штати - третя за чисельністю (310 млн) держава - залишилася би на своєму місці. Але, на думку JPalmz, американцям все-таки не вдасться уникнути переїзду до Китаю, якщо включити до площі КНР частково незалежний Тайвань та низку інших територій з тим же статусом.

Бразилія та Ірландія залишилися би на своєму місці. А деякі країни "посунуться" лише на кілька кроків - Туреччина - на місце Ірану, Гондурас - у Нікарагуа, а Непал - до М'янми.

Натомість Пакистан базуватиметься аж в Австралії, а австралійцям доведеться переїжджати до Іспанії. Ще один цікавий поворот – дві Кореї навіть на новій карті залишаться сусідами, і навіть збережуть своє розташування щодо одна одної. Південна Корея відправиться на південний край Африки, в ПАР, а КНДР займе розташовану північніше територію Ботсвани.

А ось за допомогою досліджень активності вчених в Інтернеті американські аналітики склали карту взаємозв'язків у науковому світі. Іншими словами, американці вирішили визначити, хто ж, все-таки, важливіший: "фізики" чи "лірики". Якщо вірити цій карті, то пов'язують всі сфери сучасного знання не природничі, а гуманітарні науки.

Виявилось, що гуманітарне знання ближче відразу до всіх наук.

Група фахівців у сфері електронних бібліотек і статистики на чолі з Йоханом Болленом виконала титанічну роботу. Підсумком обробки більш ніж мільярда дій вчених в інтернеті стала карта взаємозв'язків між різними сферами наукового знання (у повний розмір її можна побачити на сайті журналу PLoS ONE.).

Категорія:Цікаві події| Перегляд:678| Додав:Admin |Рейтинг:0.0/0

Всього коментарів: 0
avatar
КОМПІК ІФ© 2008-2024 ICQ-372961945
E-mail:info[собачка]kompik.if.ua Яндекс.Метрика Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
© 2008-2024 КОМПІК ІФ-інформація,технології,мультимедіа,web. Інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Інформація, весь зміст, ідеї оформлення, стиль являються інтелектуальною власністю інформаційно-довідкового порталу «КОМПІК ІФ» та охороняються Законом. При цитуванні або використанні будь-яких матеріалів, - посилання (а в Інтернеті - гіперпосилання) на інформаційно-довідковий портал як джерело інформації – обов'язкове (www.kompik.if.ua). Адміністрація порталу не несе відповідальності за пости користувачів якщо ними не було дотримано встановлених Законом вимог.