З питань реклами, співпраці, розміщення статтей та анонсів звертайтеся info@kompik.if.ua
ПУБЛІКУЙ БЕЗКОШТОВНО!!!
Оголошення
Інформацію про фірму
(безреєстрації)
Анонси подій
Власні статті та новини
Зареєструйся або пиши на info@kompik.if.ua

Зараз на сайті 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Логін:
Пароль:
Головна | Реєстрація| Вхід
Головна » Цікаві події » Хлопець запросив до лісу двох дівчаток, напоїв їх спиртом, а потім, коли дівчатка сп'яніли, зґвалтував.

Хлопець запросив до лісу двох дівчаток, напоїв їх спиртом, а потім, коли дівчатка сп'яніли, зґвалтував.

фото Хлопець запросив до лісу двох дівчаток, напоїв їх спиртом, а потім, коли дівчатка сп'яніли, зґвалтував.
У Хабаровському краї (РФ) 16-річний підліток запросив двох 9-річних дівчаток на прогулянку до лісу, де напоїв  розведеним спиртом. Потім, скориставшись безпорадним станом малолітніх, хлопець зґвалтував кожну.

Підлітка затримано. Проти нього порушено кримінальну справу.

Нагадаємо, нещодавно у Красноярському краю (РФ)16-річний підліток зґвалтував 12-річну сестру, яка приїхала в гості до батьків зі школи-інтернату, де навчалася кілька останніх років.

Дівчинка нікому не розповіла про факт зґвалтування, повернулася до інтернату і мовчала, аж доки її через погане самопочуття не госпіталізували. Лікарі констатували вагітність.

А у селі Плебанівка Шаргородського району Вінницької області 10 вересня 15-річний хлопець побив і зґвалтував 14-річну двоюрідну сестру. Дівчинку забрали до лікарні та діагностували три переломи щелепи.

У записках до матері дівчинка написала, що брат курив з хлопцями коноплю, а потім почав з нею сваритися, після чого і сталося зґвалтування.

Виявилося, того вечора підлітки були на шкільній дискотеці, після чого пішли не додому, а в Інтернет-клуб. Коли поверталися з нього через стадіон, брат накинувся на сестру і побив її, а потім зґвалтував. Вчителі кажуть, що мабуть, дівчинка сміялася з брата, бо той косоокий, тому він і помстився.
Категорія:Цікаві події| Перегляд:593| Додав:Admin |Рейтинг:0.0/0

Всього коментарів: 0
avatar
КОМПІК ІФ© 2008-2024 ICQ-372961945
E-mail:info[собачка]kompik.if.ua Яндекс.Метрика Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
© 2008-2024 КОМПІК ІФ-інформація,технології,мультимедіа,web. Інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Інформація, весь зміст, ідеї оформлення, стиль являються інтелектуальною власністю інформаційно-довідкового порталу «КОМПІК ІФ» та охороняються Законом. При цитуванні або використанні будь-яких матеріалів, - посилання (а в Інтернеті - гіперпосилання) на інформаційно-довідковий портал як джерело інформації – обов'язкове (www.kompik.if.ua). Адміністрація порталу не несе відповідальності за пости користувачів якщо ними не було дотримано встановлених Законом вимог.