З питань реклами, співпраці, розміщення статтей та анонсів звертайтеся info@kompik.if.ua
ПУБЛІКУЙ БЕЗКОШТОВНО!!!
Оголошення
Інформацію про фірму
(безреєстрації)
Анонси подій
Власні статті та новини
Зареєструйся або пиши на info@kompik.if.ua

Зараз на сайті 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Логін:
Пароль:
Головна | Реєстрація| Вхід
Головна » Цікаві події
Картинка Янукович заявив, що він не "маріонетка Кремля"
Віктор Янукович, який перемагає на виборах в Україні, закликав у вівторок свою суперницю визнати поразку, і дав обітницю об'єднати Україну після виборів, які розділили країну навпіл. Про це він сказав у ексклюзивному інтерв'ю американській телекомпанії CNN.
Категорія: Цікаві події | Переглядів: 1133 | Дата: 10.02.2010

Картинка Протести проти вшанування націоналіста Бандери
Україну знову розколює історія. Присвоєння звання Героя України Степану Бандері – не лише ще один політичний інструмент у руки Москви; крок Ющенка також викликав критику серед багатьох українців. Менш розколотою є країна принаймні в питанні засудження Голодомору – пише Ґергард Ґнаук у німецькій Die Welt.
Категорія: Цікаві події | Переглядів: 1741 | Дата: 05.02.2010

Картинка Назвали номінантів на премію "Оскар". Серед фаворитів - Кемерон з "Аватаром" і його колишня дружина з "Повелителем бурі"
Головна інтрига - у тому, чий фільм 2009 року буде визнано кращим на врочистій церемонії. Гідних чимало: тривимірний "Аватар" Джеймса Кемерона, який побив фінансовий рекорд, зібравши по всьому світу більш 2,039 млрд доларів, або військова драма ...
Категорія: Цікаві події | Переглядів: 996 | Дата: 04.02.2010

Картинка Тимошенко заявляє, що виборів в Україні більше немає
Внесені сьогодні парламентом зміни до закону про вибори президента роблять їх фальшивими, нечесними і неконтрольованими. Про це йдеться в заяві кандидата на пост президента України Юлії Тимошенко з приводу ухвалення змін до Закону "Про вибори Президента України", передає УНІАН.
Категорія: Цікаві події | Переглядів: 969 | Дата: 04.02.2010

Картинка У Болехові солі вже не варять
Солевидобувний промисел на теренах Галичини існував ще з давніх-давен. Спочатку в харчових цілях використовували ропу — насичений розчин солі. Згодом сіль почали виварювати (коли саме — достеменно не відомо). Є свідчення, що в період розквіту Київської Русі (XI століття) з Галичини до Києва постачали виварену сіль.
Категорія: Цікаві події | Переглядів: 3058 | Дата: 30.06.2009

« 1 2 ... 12 13 14
КОМПІК ІФ© 2008-2024 ICQ-372961945
E-mail:info[собачка]kompik.if.ua Яндекс.Метрика Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
© 2008-2024 КОМПІК ІФ-інформація,технології,мультимедіа,web. Інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Інформація, весь зміст, ідеї оформлення, стиль являються інтелектуальною власністю інформаційно-довідкового порталу «КОМПІК ІФ» та охороняються Законом. При цитуванні або використанні будь-яких матеріалів, - посилання (а в Інтернеті - гіперпосилання) на інформаційно-довідковий портал як джерело інформації – обов'язкове (www.kompik.if.ua). Адміністрація порталу не несе відповідальності за пости користувачів якщо ними не було дотримано встановлених Законом вимог.