З питань реклами, співпраці, розміщення статтей та анонсів звертайтеся info@kompik.if.ua
ПУБЛІКУЙ БЕЗКОШТОВНО!!!
Оголошення
Інформацію про фірму
(безреєстрації)
Анонси подій
Власні статті та новини
Зареєструйся або пиши на info@kompik.if.ua

Зараз на сайті 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Логін:
Пароль:
Головна | Реєстрація| Вхід
Головна » Цікаві події » Місяць стане секс-курортом

Місяць стане секс-курортом

фото Місяць стане секс-курортом
На Місяці скоро побудують готелі, де буде активно розвиватися секс-індустрія. Таку думку висловили американські вчені, аналізуючи ринок землі на цьому небесному тілі

Як відомо, Місяць має таку низьку гравітацію, яка в майбутньому допоможе вирішити проблему проживання на супутнику Землі. Крім того, зараз багато заможних і знаменитих скуповують ділянки на цій планеті. Саме тому вчені й висунули теорію, що коли Місяць буде досить освоєний, то на ньому можуть з'явитися різні готелі. При цьому в місячних готелях будуть не тільки відпочивати, але і займатися сексом. За даними вчених, уже до кінця цього століття можна буде не тільки бувати на Місяці, а й жити на його поверхні.

Про те, що Місяць колись був заселений, свідчить безліч фактів, в тому числі знімків, отриманих із супутників і розповіді астронавтів. Крім того, експерти встановили, що на дні декількох кратерів у південній частині нічного світила є вода в замерзлому стані, а це робить небесне тіло ще більш цікавим в плані можливості створення другого дому для землян.

Деякі магнати всерйоз задумалися над тим, щоб відкрити на Місяці свої готелі та інші заклади, не дивлячись на те, що поки можливі лише короткі польоти туди.

Не вирішена ще й така проблема як відкритість Місяця перед частими атаками метеоритів. Супутник Землі представляє масу загадкових явищ, які людству ще належить розгадати.

Що стосується інтимних зв'язків на Місяці, то, за відгуками космонавтів, це як зайнятися коханням в басейні, відчуття дуже схожі. Хоча, є дані, що після таких сексуальних витівок у частини підкорювачів Всесвіту виникали проблеми з потенцією, а також розвивалося чоловіче і жіноче безпліддя.
Категорія:Цікаві події| Перегляд:641| Додав:Admin |Рейтинг:0.0/0

Всього коментарів: 0
avatar
КОМПІК ІФ© 2008-2024 ICQ-372961945
E-mail:info[собачка]kompik.if.ua Яндекс.Метрика Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
© 2008-2024 КОМПІК ІФ-інформація,технології,мультимедіа,web. Інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Інформація, весь зміст, ідеї оформлення, стиль являються інтелектуальною власністю інформаційно-довідкового порталу «КОМПІК ІФ» та охороняються Законом. При цитуванні або використанні будь-яких матеріалів, - посилання (а в Інтернеті - гіперпосилання) на інформаційно-довідковий портал як джерело інформації – обов'язкове (www.kompik.if.ua). Адміністрація порталу не несе відповідальності за пости користувачів якщо ними не було дотримано встановлених Законом вимог.