З питань реклами, співпраці, розміщення статтей та анонсів звертайтеся info@kompik.if.ua
ПУБЛІКУЙ БЕЗКОШТОВНО!!!
Оголошення
Інформацію про фірму
(безреєстрації)
Анонси подій
Власні статті та новини
Зареєструйся або пиши на info@kompik.if.ua

Зараз на сайті 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Логін:
Пароль:
Головна | Реєстрація| Вхід
Головна » Цікаві події
Картинка Закарпатський чиновник "торгував" державними актами на землю
На Закарпатті працівники Державної служби боротьби з економічною злочинністю викрили начальника районного управління Держкомзему, який вимагав та отримав 7 тис грн і 400 дол хабара від місцевого жителя. Про це повідомили у Департаменті зв'язків з громадськістю МВС України.
Категорія: Цікаві події | Переглядів: 849 | Дата: 24.03.2010

Картинка Син посла Сьєрра-Леоне ґвалтував москвичок
У Москві міліція розслідує серію зґвалтувань, в яких підозрюються син африканського дипломата і його приятель. Молоді люди заманювали дівчат на територію посольства і ґвалтували. Нащадок чиновника-іноземця до цього часу залишається на волі, користуючись дипломатичною недоторканністю, передає ТСН.
Категорія: Цікаві події | Переглядів: 891 | Дата: 17.03.2010

Картинка На Херсонщині, відбиваючись від злодіїв, загинув китайський фермер
У Херсонській області при спробі вчинити опір злодіям убито 30-річного громадянина Китайської Народної Республіки. Про це повідомили у прес-службі управління МВС України в Херсонській області, передає УНІАН.
Категорія: Цікаві події | Переглядів: 839 | Дата: 17.03.2010

Картинка ДАІ і надалі використовує "Візир": заборонне рішення суду не набуло чинності
Водіїв, як і раніше ловлять на "Візиря", хоча ще 19 лютого було винесено ухвалу Окружного адмінсуду Києва про заборону використання скандального приладу для вимірювання швидкості. Виявилось, вона так і не набуло чинності, причому через самих же позивачів - представників Ради автомобілістів України, - чиї вимоги частково задовольнив суд, пише "Сегодня".
Категорія: Цікаві події | Переглядів: 985 | Дата: 15.03.2010

Картинка В Китаї у бабусі ростуть роги, а дівчинці відрізали хвоста
Жанг Ріфанг із села Лінлу в провінції Хенань живе у віддаленій сільській місцевості і не може дозволити собі поїхати в клініку. Однак ріг жінки ніяк не вплинув ні на її життя, ні на життя її родини.
60-річний молодший син селянки розповів журналістам, що торік на лобі у жінки виникла ґуля. Потім вона стала тверднути і потемніла, і зараз є ріг завдовжки 6 см, повідомляє Росбалт.
Категорія: Цікаві події | Переглядів: 1806 | Дата: 10.03.2010

Картинка На Київщині через політичні погляди вбили дівчину
Молоді люди приїхали з Києва відпочити на дачі. На вулиці вони зіткнулися з місцевим старожилом – 55-річним чоловіком. Він був п'яний і почав розмову про політику - спитав, за кого голосував хлопець. Коли виявилося, що той підтримав іншого кандидата, чоловік накинувся на хлопця з кулаками, а потім дістав зброю.
Категорія: Цікаві події | Переглядів: 1280 | Дата: 27.02.2010

Картинка У Львові поховали сестру головнокомандувача УПА Наталію Шухевич
Панахида відбулася у львівському храмі Святого Андрія Первозванного, після якої процесія вирушила по вулиці Пекарській до Личаківського цвинтаря. У траурній ході взяли участь керівництво Львівської ОДА та Львівської обласної ради, депутати обласної ради, представники громадських організацій, культурні та мистецькі діячі, передає УНІАН.
Категорія: Цікаві події | Переглядів: 1067 | Дата: 27.02.2010

Картинка На Дніпропетровщині ліквідовано міжнародний канал надходження героїну
Під час санкціонованого обшуку його помешкання та автомобіля були вилучені ще 600 грамів порошкоподібної речовини, схожої на героїн, один кілограм макової соломки, набої до автомата "Калашникова" та пістолет, пристосований для стрільби гумовими кулями, без відповідних документів.
Категорія: Цікаві події | Переглядів: 941 | Дата: 25.02.2010

Картинка Партія Кириленка "За Україну!" відмовила Януковичу
Зокрема, у рішенні політичної ради партії говориться, що "неодноразові заяви лідера Партії регіонів Віктора Януковича щодо здачі української газотранспортної системи, продовження базування Чорноморського флоту РФ в Криму, скасування незалежного тестування, заяви щодо статусу російської мови переконують нас в тому, що Віктор Янукович та очолювана ним Партія регіонів не керуються національними інтересами".
Категорія: Цікаві події | Переглядів: 1373 | Дата: 13.02.2010

Картинка Завдяки схемі "підвозу" Янукович мобілізував близько 20% виборців, вважає Чорновіл
Після звільнення Юрія Луценка з посади голови МВС на сході України під час виборів безперешкодно відбувався "підвіз" виборців, що додало голосів Віктору Януковичу. Про це заявив позафракційний депутат Тарас Чорновіл, коментуючи те, що кандидат у президенти Юлія Тимошенко не визнає результат виборів, передає УНІАН.
Категорія: Цікаві події | Переглядів: 913 | Дата: 10.02.2010

« 1 2 ... 11 12 13 14 »
КОМПІК ІФ© 2008-2024 ICQ-372961945
E-mail:info[собачка]kompik.if.ua Яндекс.Метрика Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
© 2008-2024 КОМПІК ІФ-інформація,технології,мультимедіа,web. Інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Інформація, весь зміст, ідеї оформлення, стиль являються інтелектуальною власністю інформаційно-довідкового порталу «КОМПІК ІФ» та охороняються Законом. При цитуванні або використанні будь-яких матеріалів, - посилання (а в Інтернеті - гіперпосилання) на інформаційно-довідковий портал як джерело інформації – обов'язкове (www.kompik.if.ua). Адміністрація порталу не несе відповідальності за пости користувачів якщо ними не було дотримано встановлених Законом вимог.