З питань реклами, співпраці, розміщення статтей та анонсів звертайтеся info@kompik.if.ua
ПУБЛІКУЙ БЕЗКОШТОВНО!!!
Оголошення
Інформацію про фірму
(безреєстрації)
Анонси подій
Власні статті та новини
Зареєструйся або пиши на info@kompik.if.ua

Зараз на сайті 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Логін:
Пароль:
Головна | Реєстрація| Вхід
Головна » Цікаві події
Картинка Хто вбиває тварин у Київському зоопарку?
Прокуратура Києва отримала попередні результати в Київському зоопарку про загибель самиці оленя Давида, яка померла одразу після самця - її теж вбила отрута.
Категорія: Цікаві події | Переглядів: 794 | Дата: 11.11.2011

Картинка Земля не росте і гори з'являються не від стиснення Землі. NASA спростували все що ми знали раніше
У статті, опублікованій в журналі Geophysical Research Letters, дослідники пишуть, що зафіксовані ними коливання радіуса Землі не перевищують 0,1 міліметра - товщини людської волосини - на рік. Ця величина не є статистично значущою, передає РИА "Новости".
Категорія: Цікаві події | Переглядів: 807 | Дата: 17.08.2011

Картинка Цікавий 22-метровий мотоцик винайшов водопровідник з Англії
Водопровідник з Англії Колін Ферз побудував 22-метровий мотоцикл, розрахований на 25 пасажирів. Чудо техніки не просто існує, а й їздить дорогами. Максимальна швидкість транспортного засобу - близько 60 км/год, передає ТСН.

Ферз відправив відео та свідчення очевидців до комісії, яка розглядає заявки для Книги рекордів Гіннеса.
Категорія: Цікаві події | Переглядів: 827 | Дата: 16.08.2011

Картинка Молода мати запекла свою новонароджену дитину в мікрохвильовці
Поліцейські США взяли під варту жительку каліфорнійського міста Сакраменто, яку звинувачують у дітовбивстві. Молода мати запекла своє немовля в мікрохвильовій печі. Півторамісячна дівчинка померла від опіків внутрішніх органів. 29-річну Ка Янг заарештували у власному будинку на Руд-авеню. Тіло новонародженої Мірабель Тао-Ло було знайдене поліцейськими 17 березня 2011. Викликані на місце медики лише констатували смерть дівчинки. Проте встановити причини її загибелі не вдавалося, оскільки зовнішні механічні пошкодження на тілі були відсутні.
Категорія: Цікаві події | Переглядів: 796 | Дата: 24.06.2011

Картинка Зомбі атакували англійське місто Лестер. ВІДЕО
Британське місто Лестер піддалося нашестю зомбі, які дізналися що місцева влада беззахисна перед ними. Всього тиждень тому керівництво міста визнало, що не розробляло ніяких планів щодо відображення навали живих мерців.
Близько 150 страхітливих істот нетвердою ходою пройшли центром міста, із зловісними стогонами штурмуючи будівлю міської ради. Очевидно, у міській адміністрації пошкодували, що тижнем раніше посміялися над листом стурбованого громадянина, передає Бі-Бі-Сі.
Категорія: Цікаві події | Переглядів: 1238 | Дата: 21.06.2011

Картинка Орденом Дружби Медведєв нагородив Литвина
Голову Верховної Ради України Володимира Литвина нагороджено орденом Дружби "за значний вклад у розвиток та зміцнення відносин дружби та співробітництва між Російською Федерацією та Україною". Про це повідомляє УНІАН з посиланням на прес-службу Верховної Ради. Від імені президента Російської Федерації Дмитра Медведєва нагороду вручив голова Ради Федерації Федеральних Зборів Російської Федерації Сергій Миронов у понеділок на 36-му пленарному засіданні Міжпарламентської асамблеї держав-учасниць СНД у Санкт-Петербурзі.
Категорія: Цікаві події | Переглядів: 829 | Дата: 16.05.2011

Картинка У Києві перукарі створили найвищу зачіску в світі у вигляді Ейфелевої вежі
У неділю, 10 квітня, в Києві було встановлено рекорд, гідний Книги Гіннесса – створення найвищої в світі зачіски у вигляді Ейфелевої вежі, передає "Українські новини". Сталося це під час Гала-шоу X Міжнародного фестивалю перукарського мистецтва, моди і дизайну "Кришталевий янгол", організаторами якого стали Київська Академія перукарського мистецтва та Всесвітня Конфедерація перукарів.
Категорія: Цікаві події | Переглядів: 1046 | Дата: 12.04.2011

Картинка Україна святкує ювілей польоту Гагаріна. В Тернополі "запустили ракету"
Найбільший портрет Юрія Гагаріна, викладений на пазлі, увійшов до реєстру рекордів України, передає "Інтерфакс-Україна". Пазл розміром 25 кв м із зображенням космонавта Гагаріна зібрали у вівторок у Києві на майдані Незалежності. Близько 15 осіб упоралися зі збором пазла за 20 хвилин.
Категорія: Цікаві події | Переглядів: 807 | Дата: 12.04.2011

Картинка Інститут українофобії імені Табачника "відкрили" у Львові
11 березня, у Львові навпроти головного корпусу Львівського національного університету ім. І. Франка на честь роковин перебування Дмитра Табачника  на посаді міністра освіти і науки України відбулось урочисте "відкриття" та встановлення меморіальної дошки "за особливі заслуги та здобутки в галузі Атєчєствєної освіти", передає "Главред".
Категорія: Цікаві події | Переглядів: 842 | Дата: 12.03.2011

Картинка Відбувся концерт в рамках Фестин духовної музики Від Різдва до Великодня за участю дитячого хору Gloria і аматорського хору Благовіст
27 лютого в приміщенні Івано-Франківського обласного Художнього музею відбувся концерт в рамках Фестин духовної музики «Від Різдва до Великодня» за участю дитячого церковного хору «Gloria» і народного аматорського хору «Благовіст» парафії Воскресіння Хрестового с.Липівка (регент - Олесандра Гринюк) та молодіжного камерного хору Катедрального Собору Святого Воскресіння (регент-Володимир Рудницький).
Категорія: Цікаві події | Переглядів: 968 | Дата: 03.03.2011

« 1 2 3 4 5 ... 13 14 »
КОМПІК ІФ© 2008-2024 ICQ-372961945
E-mail:info[собачка]kompik.if.ua Яндекс.Метрика Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
© 2008-2024 КОМПІК ІФ-інформація,технології,мультимедіа,web. Інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Інформація, весь зміст, ідеї оформлення, стиль являються інтелектуальною власністю інформаційно-довідкового порталу «КОМПІК ІФ» та охороняються Законом. При цитуванні або використанні будь-яких матеріалів, - посилання (а в Інтернеті - гіперпосилання) на інформаційно-довідковий портал як джерело інформації – обов'язкове (www.kompik.if.ua). Адміністрація порталу не несе відповідальності за пости користувачів якщо ними не було дотримано встановлених Законом вимог.