З питань реклами, співпраці, розміщення статтей та анонсів звертайтеся info@kompik.if.ua
ПУБЛІКУЙ БЕЗКОШТОВНО!!!
Оголошення
Інформацію про фірму
(безреєстрації)
Анонси подій
Власні статті та новини
Зареєструйся або пиши на info@kompik.if.ua

Зараз на сайті 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Логін:
Пароль:
Головна | Реєстрація| Вхід
Головна » Цікаві події » Молода мати запекла свою новонароджену дитину в мікрохвильовці

Молода мати запекла свою новонароджену дитину в мікрохвильовці

фото Молода мати запекла свою новонароджену дитину в мікрохвильовці
Поліцейські США взяли під варту жительку каліфорнійського міста Сакраменто, яку звинувачують у дітовбивстві. Молода мати запекла своє немовля в мікрохвильовій печі. Півторамісячна дівчинка померла від опіків внутрішніх органів.

29-річну Ка Янг заарештували у власному будинку на Руд-авеню.

Тіло новонародженої Мірабель Тао-Ло було знайдене поліцейськими 17 березня 2011. Викликані на місце медики лише констатували смерть дівчинки. Проте встановити причини її загибелі не вдавалося, оскільки зовнішні механічні пошкодження на тілі були відсутні.

Щоб викрити злочинницю, знадобилося ретельне багатомісячне розслідуванняю. Слідчим довелося звернутися за допомогою до найбільш досвідчених судмедекспертів.

Детективи зрозуміли, що вони мають справу з витонченим способом вбивства. Тільки після вивчення архівів з подібними розправами над маленькими дітьми з’ясувалося, що дівчинка загинула від впливу мікрохвильового випромінювання.

Характер пошкоджень внутрішніх органів Мірабель виявився аналогічний тим, які були відзначені судмедекспертами у попередніх жертв, що допомогло поліцейським встановити провину Ка Янг.

Мотиви моторошного вчинку Янг не відомі досі.
Категорія:Цікаві події| Перегляд:794| Додав:Admin |Рейтинг:0.0/0

Всього коментарів: 0
avatar
КОМПІК ІФ© 2008-2024 ICQ-372961945
E-mail:info[собачка]kompik.if.ua Яндекс.Метрика Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
© 2008-2024 КОМПІК ІФ-інформація,технології,мультимедіа,web. Інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Інформація, весь зміст, ідеї оформлення, стиль являються інтелектуальною власністю інформаційно-довідкового порталу «КОМПІК ІФ» та охороняються Законом. При цитуванні або використанні будь-яких матеріалів, - посилання (а в Інтернеті - гіперпосилання) на інформаційно-довідковий портал як джерело інформації – обов'язкове (www.kompik.if.ua). Адміністрація порталу не несе відповідальності за пости користувачів якщо ними не було дотримано встановлених Законом вимог.