З питань реклами, співпраці, розміщення статтей та анонсів звертайтеся info@kompik.if.ua
ПУБЛІКУЙ БЕЗКОШТОВНО!!!
Оголошення
Інформацію про фірму
(безреєстрації)
Анонси подій
Власні статті та новини
Зареєструйся або пиши на info@kompik.if.ua

Зараз на сайті 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Логін:
Пароль:
Головна | Реєстрація| Вхід
Головна » Цікаві події
Картинка Сьогодні стартує продаж квитків на матчі Євро-2012
З 1 березня на офіційному сайті з продажу квитків Євро-2012 - uefa.com - починають приймати замовлення на квитки на матчі майбутнього чемпіонату, який відбудеться в Польщі та України. У Києві і Варшаві пройдуть урочисті церемонії, на яких буде дано старт продажу квитків Євро-2012. До 31 березня організатори турніру будуть приймати замовлення на квитки, а їх обробка триватиме два тижні.
Категорія: Цікаві події | Переглядів: 764 | Дата: 01.03.2011

Картинка Молодь проведе "Парад невиконаних обіцянок" до річниці президентства Януковича у Сумах
У Сумах 25 лютого молодь відзначить річницю президентства Віктора Януковича театралізованим дійством "Парад невиконаних обіцянок", передає УНІАН. Як повідомляється, о 14.00 від пам'ятника Тарасу Шевченку до Сумської облдержадміністрації вулицею Соборна пройде хода, в якій візьмуть участь персонажі, що символізуватимуть пункти передвиборної програми президента.
Категорія: Цікаві події | Переглядів: 638 | Дата: 25.02.2011

Картинка Майдан імені Степана Бандери тепер є в Тернополі
У Тернополі майдан навпроти обласної державної адміністрації назвали іменем провідника ОУН Степана Бандери. Відповідне рішення у четвер прийняли депутати міської ради, повідомляє УНІАН. Ініціював нову назву для майдану міський голова Тернополя Сергій Надал одразу після того, як суд виніс рішення про скасування указу президента України про присвоєння Бандері почесного звання Героя України.
Категорія: Цікаві події | Переглядів: 768 | Дата: 25.02.2011

Картинка Видатний італійський кларнетист, диригент та композитор Джузеппе Карананте виступить в Яремче
В Яремче відбудеться концерт академічного камерного оркестру «Harmonia Nobile» обласної філармонії за участю видатного італійського кларнетиста, диригента, композитора Джузеппе Карананте.
Категорія: Цікаві події | Переглядів: 684 | Дата: 22.02.2011

Картинка Пройшов щорічний спортивно-музичний фестиваль «Буковельські ігри - 2011»
На гірськолижному курорті «Буковель» пройшов щорічний спортивно-музичний фестиваль «Буковельські ігри - 2011». У його рамках традиційно відбулися міжнародні змагання з гірських лиж та сноуборду в дисциплінах слалом-гігант і спеціальний слалом.
Категорія: Цікаві події | Переглядів: 639 | Дата: 22.02.2011

Картинка Оксана Кваснишин і Остап Трощук - переможці Всеукраїнського конкурсу на краще висвітлення теми
Власний кореспондент каналу ICTV Оксана Кваснишин і оператор Остап Трощук стали переможцями Всеукраїнського конкурсу з впроваджених енергоефективних проектів та технологій «Топ -100. Енергоефективність» в номінації «Краще висвітлення теми енергоефективність у ЗМІ».
Категорія: Цікаві події | Переглядів: 819 | Дата: 17.02.2011

Картинка Івано-Франківська обласна державна адміністрація -переможець Всеукраїнського конкурсу «Органік-2010»
Івано-Франківську облдержадміністрацію визнано переможцем Всеукраїнського конкурсу «Органік-2010» у номінації «Найкраща регіональна підтримка органічного руху України». Днями під час чергової прес-конференції голови ОДА представник Асоціації «Чиста флора БІО» Тарас Лялик вручив Почесний диплом Михайлу Вишиванюку, відзначивши при цьому активну підтримку облдержадміністрацією Першого фестивалю автентичної карпатської кухні «Смачний Спас», що відбувся влітку минулого року.
Категорія: Цікаві події | Переглядів: 642 | Дата: 17.02.2011

Картинка Відкрито книгарню духовної літератури "Назарет" у стінах Прикарпатського університету
Відкрито ще одну книгарню духовної літератури "Назарет". Цього разу в холі гуманітарного корпусу Прикарпатського національного університету ім. Василя Стефаника. Благословив крамницю з Божим Словом Владика Володимир Війтишин
Категорія: Цікаві події | Переглядів: 659 | Дата: 17.02.2011

Картинка Вчора відбулося святкування річниці створення мистецького угруповання "Люди з вагітними головами"
Вчора (16.02) у КМЦ "Є" відбудеться грандіозне святкування річниці створення мистецького угруповання "Люди з вагітними головами". Вже два роки франківська молодь, яка належить до угруповання, хворіє на творчий неспокій і дивує оригінальними тематичними мистецькими заходами і цікавими флеш-мобами.
Категорія: Цікаві події | Переглядів: 619 | Дата: 17.02.2011

Картинка Вперше перегони на веломобілях серед учнівської молоді відбулися в Івано-Франківську
10 лютого 2011 року на площі А. Міцкевича вперше відбулися перегони на веломобілях серед учнівської молоді міста Івано-Франківська В змаганнях взяли участь близько 60 учасників різного віку та статі. Переможці та призери змагань отримали грамоти, медалі, футболки та кубки від міського центру «Спорт для всіх».
Категорія: Цікаві події | Переглядів: 669 | Дата: 17.02.2011

« 1 2 3 4 5 6 ... 13 14 »
КОМПІК ІФ© 2008-2024 ICQ-372961945
E-mail:info[собачка]kompik.if.ua Яндекс.Метрика Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
© 2008-2024 КОМПІК ІФ-інформація,технології,мультимедіа,web. Інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Інформація, весь зміст, ідеї оформлення, стиль являються інтелектуальною власністю інформаційно-довідкового порталу «КОМПІК ІФ» та охороняються Законом. При цитуванні або використанні будь-яких матеріалів, - посилання (а в Інтернеті - гіперпосилання) на інформаційно-довідковий портал як джерело інформації – обов'язкове (www.kompik.if.ua). Адміністрація порталу не несе відповідальності за пости користувачів якщо ними не було дотримано встановлених Законом вимог.