З питань реклами, співпраці, розміщення статтей та анонсів звертайтеся info@kompik.if.ua
ПУБЛІКУЙ БЕЗКОШТОВНО!!!
Оголошення
Інформацію про фірму
(безреєстрації)
Анонси подій
Власні статті та новини
Зареєструйся або пиши на info@kompik.if.ua

Зараз на сайті 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Логін:
Пароль:
Головна | Реєстрація| Вхід
Головна » Цікаві події » Цікавий 22-метровий мотоцик винайшов водопровідник з Англії

Цікавий 22-метровий мотоцик винайшов водопровідник з Англії

фото Цікавий 22-метровий мотоцик винайшов водопровідник з Англії
Водопровідник з Англії Колін Ферз побудував 22-метровий мотоцикл, розрахований на 25 пасажирів. Чудо техніки не просто існує, а й їздить дорогами. Максимальна швидкість транспортного засобу - близько 60 км/год, передає ТСН.

Ферз відправив відео та свідчення очевидців до комісії, яка розглядає заявки для Книги рекордів Гіннеса.

Наразі мопед-мотоцикл може рухатися тільки по дуже прямим дорогам і тільки з одним наїзником. Так, під час їзди задня частина байка, за визнанням самого Коліна, занадто сильно метляється з боку в бік, а для того щоб увійти в поворот, диво-байку знадобилося б смуга, вшестеро ширша за звичайну.

Який гальмівний шлях апарата - невідомо, але можна припустити, що пасажирам і водієві довелося б довго чекати зупинки, якби мотоцикл витримував у русі всіх потенційних пасажирів.

Надалі Ферз планує додатково посилити раму, щоб мати можливість катати всіх охочих. За допомогою яких матеріалів і як, він поки що не уточнює. До речі, на сьогодні Колін витратив на створення рекордного байка 3000 фунтів.

Слід зазначити, що раніше єгипетський професор реаніматології і екстреної медицини Махмуд аш-Шарбіні винайшов мотоцикл для надання швидкої медичної допомоги і доставки пацієнтів до лікувальних установ, оминувши автомобільні затори.

"Проект готовий і пропозиції вже направлені в низку провідних світових компаній, що спеціалізуються на виробництві устаткування для надання швидкої медичної допомоги", - розповів єгипетський медик.

За його словами, використання мотоцикла стало можливе після винаходу світовими компаніями устаткування нового покоління, необхідного для реанімації і моніторингу стану пацієнта під час його транспортування. Це устаткування у багато разів легше і компактніше за старі аналоги, а тому може бути встановлено на мотоциклі.
Категорія:Цікаві події| Перегляд:822| Додав:Admin |Рейтинг:5.0/1
Теги (Ключові слова): рекорди, моточикл, гінес, винаходи
Всього коментарів: 0
avatar
КОМПІК ІФ© 2008-2024 ICQ-372961945
E-mail:info[собачка]kompik.if.ua Яндекс.Метрика Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
© 2008-2024 КОМПІК ІФ-інформація,технології,мультимедіа,web. Інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Інформація, весь зміст, ідеї оформлення, стиль являються інтелектуальною власністю інформаційно-довідкового порталу «КОМПІК ІФ» та охороняються Законом. При цитуванні або використанні будь-яких матеріалів, - посилання (а в Інтернеті - гіперпосилання) на інформаційно-довідковий портал як джерело інформації – обов'язкове (www.kompik.if.ua). Адміністрація порталу не несе відповідальності за пости користувачів якщо ними не було дотримано встановлених Законом вимог.