З питань реклами, співпраці, розміщення статтей та анонсів звертайтеся info@kompik.if.ua
ПУБЛІКУЙ БЕЗКОШТОВНО!!!
Оголошення
Інформацію про фірму
(безреєстрації)
Анонси подій
Власні статті та новини
Зареєструйся або пиши на info@kompik.if.ua

Зараз на сайті 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Логін:
Пароль:
Головна | Реєстрація| Вхід
Головна » Цікаві події
Картинка Львівські бабаки напророкували ранню весну
15 лютого у Львівському еколого-натуралістичному центрі провели "День бабака". Тут мешкають дві особини - 4-річний Михась і 2-річна Маруся, передає Gazeta.ua.
"Американці святкують День бабака 2 лютого, у нас же свято Стрітення випадає на 13 днів пізніше. Якщо цей день сонячний, то бабак бачить свою тінь і ховається назад у нору. вважається, тоді весна буде пізньою. Якщо ж на вулиці похмуро, бабак не бачить тіні, отже весна настане рано", - пояснив директор центру Ігор Антахович.
Категорія: Цікаві події | Переглядів: 700 | Дата: 16.02.2011

Картинка День закоханих в Україні: у Севастополі спекли рекордний пряник, а в Києві встановили нову скульптуру
У понеділок, 14 лютого, на честь Дня святого Валентина на Майдані Незалежності відкрили нову металеву скульптуру - "Дерево кохання". Вона являє собою 4,5-метрову дубову гілку, яка пронизує 3,5-метрове серце, і розташована ліворуч від пам'ятника козакові Мамаю, повідомляє ТСН.
Категорія: Цікаві події | Переглядів: 642 | Дата: 15.02.2011

Картинка Вечір відпочинку присвячений Дню Святого Валентина «День освячений коханням» відбувся в муніципальному центрі
10 лютого в приміщенні Муніципального Центру дозвілля відбувся вечір відпочинку, присвячений Дню Святого Валентина «День освячений коханням». На вечорі відпочинку були присутні студенти Прикарпатського Юридичного Інституту Львівського Державного Університету Внутрішніх Справ та Івано-Франківського медичного коледжу.
Категорія: Цікаві події | Переглядів: 1096 | Дата: 15.02.2011

Картинка Календар культурно-мистецьких, спортивних та туристичних подій на 2011 рік в місті Івано-Франківську
Назва заходу,Термін проведення,Місце проведення...
1.Фестини духовної музики «Від Різдва до Великодня», січень-квітень, Художній музей,(майдан  Шептицького)
2.Міський огляд-конкурс читців (до 197 річниці від д.н. Т.Шевченка)
лютий
Центральний Народний дім
Категорія: Цікаві події | Переглядів: 909 | Дата: 14.02.2011

Картинка Перший український космічний турист вирушить у подорож вже у 2012 році
Вже наступного року в космос вирушить перший український турист. Ним стане бізнесмен, колишній чиновник і телеведучий Першого національного каналу Андрій Пальчевський (програма "Глибинне буріння" - діалоги з відомими сучасниками про події в Україні і світі), пише "Сегодня".
Категорія: Цікаві події | Переглядів: 601 | Дата: 11.02.2011

Картинка Усі закохані та люблячі серця у неділю з’єднаються в ланцюг любові та цілунків
В неділю (13.02), напередодні Дня святого Валентина, в парку Шевченка біля "Каменя кохання" та лебединого озера відбудеться захід під назвою "Кілометри поцілунків". Організатори акції запрошують усіх, від малого до великого — без вікових обмежень, своєю присутністю засвідчити щирість, відкритість, приязнь і любов одне до одного.
Категорія: Цікаві події | Переглядів: 592 | Дата: 11.02.2011

Картинка Розпочинається реалізація проекту "Зроби своє місто чистим!" в Івано-Франківську
В Івано-Франківську під егідою міської влади розпочинається реалізація проекту "Зроби своє місто чистим!". Про це повідомила під час прес-конференції виконуюча обов’язки директора комунального підприємства "Івано-Франківський інформаційно-рекламний центр" Зоряна Підхомна.
Категорія: Цікаві події | Переглядів: 700 | Дата: 11.02.2011

Картинка ОРКЕСТР «БОБОВАТА» сьогодні виступутиме в Івано-Франківську
У приміщенні Івано-Франківської обласної організації Національної спілки письменників України сьогодні (03.02.) відбудеться виступ молодого прикарпатського музично-літературного проекту "ОРКЕСТР «БОБОВАТА»". Колектив "засвітився” на регіональному відборі до участі у фестивалі "Червона Рута".
Категорія: Цікаві події | Переглядів: 701 | Дата: 03.02.2011

Картинка 45-річний ювілей відсвяткував ДМП «Івано-Франківськтеплокомуненерго»
1 лютого 1966 року на базі 19 котелень загальною потужністю 24 Гкал/год. та протяжністю теплових мереж 14,8 км було утворено об'єднання квартальних котелень м. Івано-Франківськ. Так розпочалась історія ДМП «Івано-Франківськтеплокомуненерго»Підприємство зростало за рахунок приймання на свій баланс котелень, ЦТП, бойлерних та теплових мереж від різних установ, закладів і підприємств міста, проведення їх реконструкції і будівництва нових об'єктів.
Категорія: Цікаві події | Переглядів: 883 | Дата: 03.02.2011

Картинка на днях в СБУ відбувся день відкритих дверей
29 січня 2011 року об 11 годині актова зала Управління служби безпеки України в Івано-Франківській області вперше відчинила свої двері для усіх бажаючих мешканців Прикарпаття. Саме цього дня працівники СБ України знайомили випускників загальноосвітніх закладів, потенційних абітурієнтів 2011 року, із специфікою військової служби в СБ України, умовами прийому до вишів, які готують кадри для СБУ.
Категорія: Цікаві події | Переглядів: 857 | Дата: 03.02.2011

« 1 2 3 4 5 6 7 ... 13 14 »
КОМПІК ІФ© 2008-2024 ICQ-372961945
E-mail:info[собачка]kompik.if.ua Яндекс.Метрика Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
© 2008-2024 КОМПІК ІФ-інформація,технології,мультимедіа,web. Інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Інформація, весь зміст, ідеї оформлення, стиль являються інтелектуальною власністю інформаційно-довідкового порталу «КОМПІК ІФ» та охороняються Законом. При цитуванні або використанні будь-яких матеріалів, - посилання (а в Інтернеті - гіперпосилання) на інформаційно-довідковий портал як джерело інформації – обов'язкове (www.kompik.if.ua). Адміністрація порталу не несе відповідальності за пости користувачів якщо ними не було дотримано встановлених Законом вимог.