З питань реклами, співпраці, розміщення статтей та анонсів звертайтеся info@kompik.if.ua
ПУБЛІКУЙ БЕЗКОШТОВНО!!!
Оголошення
Інформацію про фірму
(безреєстрації)
Анонси подій
Власні статті та новини
Зареєструйся або пиши на info@kompik.if.ua

Зараз на сайті 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Логін:
Пароль:
Головна | Реєстрація| Вхід
Головна » Цікаві події » Україна святкує ювілей польоту Гагаріна. В Тернополі "запустили ракету"

Україна святкує ювілей польоту Гагаріна. В Тернополі "запустили ракету"

фото Україна святкує ювілей польоту Гагаріна. В Тернополі "запустили ракету"
Найбільший портрет Юрія Гагаріна, викладений на пазлі, увійшов до реєстру рекордів України, передає "Інтерфакс-Україна".

Пазл розміром 25 кв м із зображенням космонавта Гагаріна зібрали у вівторок у Києві на майдані Незалежності. Близько 15 осіб упоралися зі збором пазла за 20 хвилин. Крім того, учасники акції зібрали пазли меншого розміру із зображенням Костянтина Ціолковського та Сергія Корольова.

За словами лідера Міжнародного Георгіївського союзу молоді, голови координаційної ради молодіжних організацій України Володимира Рогова (Запоріжжя), 265 частин пазла зроблено з шестиміліметрового пластику, покритого ультрафіолетовим лаком і ламінацією з повнокольоровим друком.

Він повідомив, що після Києва пазл мають намір провезти по 22 обласних центрах України, де є вулиці Гагаріна, і з міською владою яких ведуться переговори про розміщення зображення, а також у Росію. Після цього пазл залишиться в Запоріжжі, що, на думку організаторів, приверне туристів Євро-2012.

Представники національного реєстру рекордів України заміряли зображення, повідомивши, що його площа становить 24,84 кв. м. Як зазначив експерт з рекордів національного реєстру Віталій Борін, "це найбільший портрет Гагаріна на пазлі" і він зарахований до реєстру рекордів України.
Категорія:Цікаві події| Перегляд:806| Додав:Rare_Fire |Рейтинг:0.0/0
Теги (Ключові слова): тернопіль, Україна, політ, величезний пазл, ювілей, Гагарін, Київ, запустили ракету
Всього коментарів: 0
avatar
КОМПІК ІФ© 2008-2024 ICQ-372961945
E-mail:info[собачка]kompik.if.ua Яндекс.Метрика Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
© 2008-2024 КОМПІК ІФ-інформація,технології,мультимедіа,web. Інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Інформація, весь зміст, ідеї оформлення, стиль являються інтелектуальною власністю інформаційно-довідкового порталу «КОМПІК ІФ» та охороняються Законом. При цитуванні або використанні будь-яких матеріалів, - посилання (а в Інтернеті - гіперпосилання) на інформаційно-довідковий портал як джерело інформації – обов'язкове (www.kompik.if.ua). Адміністрація порталу не несе відповідальності за пости користувачів якщо ними не було дотримано встановлених Законом вимог.