З питань реклами, співпраці, розміщення статтей та анонсів звертайтеся info@kompik.if.ua
ПУБЛІКУЙ БЕЗКОШТОВНО!!!
Оголошення
Інформацію про фірму
(безреєстрації)
Анонси подій
Власні статті та новини
Зареєструйся або пиши на info@kompik.if.ua

Зараз на сайті 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Логін:
Пароль:
Головна | Реєстрація| Вхід
Головна » Цікаві події » Зомбі атакували англійське місто Лестер. ВІДЕО

Зомбі атакували англійське місто Лестер. ВІДЕО

фото Зомбі атакували англійське місто Лестер. ВІДЕО

Британське місто Лестер піддалося нашестю зомбі, які дізналися що місцева влада беззахисна перед ними. Всього тиждень тому керівництво міста визнало, що не розробляло ніяких планів щодо відображення навали живих мерців.

Близько 150 страхітливих істот нетвердою ходою пройшли центром міста, із зловісними стогонами штурмуючи будівлю міської ради. Очевидно, у міській адміністрації пошкодували, що тижнем раніше посміялися над листом стурбованого громадянина, передає Бі-Бі-Сі.

Роберт Ейнслі подав до міської ради запит, в якому на підставі законодавства про свободу інформації зажадав розкрити плани дій у разі нападу зомбі.

"Подивившись кілька фільмів про вторгнення зомбі, я переконався, що готовність до цього у влади незадовільна, і тому влада всіх населених пунктів королівства повинна цим перейматися", - писав у своєму запиті схвильований громадянин.

В ефірі місцевої радіостанції глава прес-служби міськради Лінн Ваєт сказала: "Ну, у нас є дуже погані, але цей нас реально насмішив! Це одне з таких питань, відповідь на які вміщається в один рядок: немає нічого в наших планах дій у надзвичайних ситуаціях про відображення атак зомбі. Але якщо вдуматися, то можна задатися питанням: а які розділи надзвичайного плану могли б бути присвячені відображенню атак зомбі? Адже збиток міг би бути таким же, як від іншого лиха або вторгнення".

Ця історія, широко поширившись по соціальних мережах, викликала інсценування нашестя зомбі, пояснив організатор цієї події Джеймс Діксон. Він сам не очікував, що жарт збере стільки учасників.

Міськрада дійсно виявився не готовою до навали зомбі - в холі виявилося всього двоє охоронців. Але зомбі не намагалися прорватися всередину, - вони лише притискалися до скляних вітринах.

Зазначимо, що протести людей у вигляді зомбі трапляються і в Україні. Так, кілька років тому протестувальники проти забудови в центрі Києва влаштували театралізоване дійство: кілька десятків людей у протигазах, білих костюмах, розмальовані під зомбі та з носилками, на яких лежали муляжі трупів, спустилися до в’їзду на забудову і провели маніфестацію.

Категорія:Цікаві події| Перегляд:1238| Додав:Admin |Рейтинг:5.0/1
Теги (Ключові слова): зомби, нападение зомби, зомбі
Всього коментарів: 0
avatar
КОМПІК ІФ© 2008-2024 ICQ-372961945
E-mail:info[собачка]kompik.if.ua Яндекс.Метрика Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
© 2008-2024 КОМПІК ІФ-інформація,технології,мультимедіа,web. Інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Інформація, весь зміст, ідеї оформлення, стиль являються інтелектуальною власністю інформаційно-довідкового порталу «КОМПІК ІФ» та охороняються Законом. При цитуванні або використанні будь-яких матеріалів, - посилання (а в Інтернеті - гіперпосилання) на інформаційно-довідковий портал як джерело інформації – обов'язкове (www.kompik.if.ua). Адміністрація порталу не несе відповідальності за пости користувачів якщо ними не було дотримано встановлених Законом вимог.