З питань реклами, співпраці, розміщення статтей та анонсів звертайтеся info@kompik.if.ua
ПУБЛІКУЙ БЕЗКОШТОВНО!!!
Оголошення
Інформацію про фірму
(безреєстрації)
Анонси подій
Власні статті та новини
Зареєструйся або пиши на info@kompik.if.ua

Зараз на сайті 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Логін:
Пароль:
Головна | Реєстрація| Вхід
Головна » Новини світ
Картинка У Помпеях показують тіла жертв виверження Везувію. Відео
В античному італійському місті Помпеї, яке загинуло від виверження вулкана Везувій, відкрилася виставка, на якій відвідувачі можуть побачити останки жертв стихійного лиха, передає Бі-Бі-Сі.
Всього археологи виявили в Помпеях приблизно 1150 останків. Придатні для реставрації не всі - деякі пошкоджені дуже сильно. Зараз ще біля третини міста не розкопано.
Категорія: Новини світ | Переглядів: 1217 | Дата: 06.04.2010

Картинка Названо імена обох смертниць, які підірвали метро: "золота дитина" та вчителька з червоним дипломом
У Федеральному оперативному штабі Національного антитерористичного комітету (ФОШ НАК) у вівторок підтвердили, що вибух на станції метро "Луб'янка" 29 березня здійснила уродженка Дагестану  Маріам Шаріпова. "За наявними даними, вона була дружиною чинного на території Дагестану бандглаваря  Магомедалі Вагопова", - уточнили в оперативному штабі, передає  ИТАР-ТАСС.
Категорія: Новини світ | Переглядів: 751 | Дата: 06.04.2010

Картинка Англійці зібрали 10 справжніх історії, які могли б здатися першоквітневим жартом
Сьогодні читачі стануть, мабуть, особливо уважно читати новини, підозрюючи підступ ледве не в кожній. Але не всякий курйозний репортаж - першоквітневий жарт. Британське видання BBC Magazine зібрало 10 інформаційних повідомлень, які вийшли в День сміху, і, напевно, їм мало хто повірив... але в тому і справа, що вони, при всій їхній курйозності, достовірні. А дата їх виходу - лише випадковість, передає NEWSru.com.
Категорія: Новини світ | Переглядів: 761 | Дата: 02.04.2010

Картинка Екс-прем'єр Словаччини пророкує розпад НАТО через його розширення на схід
Екс-прем'єр Словаччини Ян Чарногурський скептично оцінив розширення НАТО на схід, що понизило можливості загальноєвропейської співпраці, і провістив Альянсу швидкий розпад.
"Моя особиста думка, що розширення НАТО на схід зіпсувало можливості європейської співпраці. Я думаю, що ми побачимо найближчим часом взагалі розпад НАТО, тому що абсолютно немає ніяких умов для його розвитку", - сказав Чарногурський під час відеомосту Москва - Братислава, повідомляє РИА "Новости".
Категорія: Новини світ | Переглядів: 763 | Дата: 31.03.2010

Картинка Меркель проти долучення Туреччини до ЄС: правила гри змінилися
Німецький канцлер Ангела Меркель знов заявила, що не вважає, що Туреччині слід надати повне членство в Європейському союзі. Першого дня офіційного візиту до Анкари вона також сказала, що Туреччина не повинна в негативному світлі розглядати її пропозицію "привілейованого партнерства" замість повного членства, передає Бі-Бі-Сі.
Категорія: Новини світ | Переглядів: 780 | Дата: 30.03.2010

Картинка Москва тужить за жертвами терактів у метро.
Сьогодні, у вівторок, в Москві оголошено жалобу за загиблими внаслідок вибухів у московському метро, які сталися в понеділок і забрали десятки життів.
Категорія: Новини світ | Переглядів: 843 | Дата: 30.03.2010

Картинка У Франції заарештували хакера, який зламав блог Обами на Twitter
Зловмисником виявився 25-річний безробітний чоловік. Його заарештували в департаменті Пюї-де-Дом в центральній частині Франції в результаті спільної зі співробітниками ФБР спецоперації, яка проводилася протягом декількох місяців. Після арешту підозрюваного допитали, а потім відпустили, взявши підписку з'явитися в суд 24 червня, передає Бі-Бі-Сі.
Категорія: Новини світ | Переглядів: 755 | Дата: 25.03.2010

Картинка Син Усами бін Ладена просить арабські країни прийняти його родичів
Четвертий син міжнародного терориста Усами бін Ладена 29-річний Омар бін Ладен, який проживає в Катарі, звернувся до ОАЕ, Катару і Султанату Оман з проханням прийняти родичів лідера "Аль-Каїди", які перебувають в Ірані. Про це повідомляє в середу газета "Аш-Шарк аль-Аусат", передає РИА "Новости".
Категорія: Новини світ | Переглядів: 780 | Дата: 24.03.2010

Картинка ЗМІ: США мають намір вести переговори з "Талібаном"
США планують найближчим часом почати переговори з радикальним ісламським рухом "Талібан", пише сьогодні газета "КоммерсантЪ".
За інформацією джерела видання у Вашингтоні, саме це питання обговорювалося на закритому засіданні "військового кабінету" президента Барака Обами, яке відбулося в Білому домі 12 березня.
Категорія: Новини світ | Переглядів: 786 | Дата: 17.03.2010

Картинка США засуджує сюжет "Імеді", він став убивчим для багатьох грузинів.
Програма-імітація телеканалу "Імеді" про нібито вторгнення російських військ на територію Грузії і смерть президента  Михайла Саакашвілі "не відповідала журналістським стандартам". Про це заявив посол США в Грузії Джон Баас в інтерв'ю Громадському ТБ Грузії.
Категорія: Новини світ | Переглядів: 854 | Дата: 15.03.2010

« 1 2 ... 33 34 35 36 37 38 »
КОМПІК ІФ© 2008-2024 ICQ-372961945
E-mail:info[собачка]kompik.if.ua Яндекс.Метрика Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
© 2008-2024 КОМПІК ІФ-інформація,технології,мультимедіа,web. Інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Інформація, весь зміст, ідеї оформлення, стиль являються інтелектуальною власністю інформаційно-довідкового порталу «КОМПІК ІФ» та охороняються Законом. При цитуванні або використанні будь-яких матеріалів, - посилання (а в Інтернеті - гіперпосилання) на інформаційно-довідковий портал як джерело інформації – обов'язкове (www.kompik.if.ua). Адміністрація порталу не несе відповідальності за пости користувачів якщо ними не було дотримано встановлених Законом вимог.