З питань реклами, співпраці, розміщення статтей та анонсів звертайтеся info@kompik.if.ua
ПУБЛІКУЙ БЕЗКОШТОВНО!!!
Оголошення
Інформацію про фірму
(безреєстрації)
Анонси подій
Власні статті та новини
Зареєструйся або пиши на info@kompik.if.ua

Зараз на сайті 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Логін:
Пароль:
Головна | Реєстрація| Вхід
Головна » Новини світ » Англійці зібрали 10 справжніх історії, які могли б здатися першоквітневим жартом

Англійці зібрали 10 справжніх історії, які могли б здатися першоквітневим жартом

фото Англійці зібрали 10 справжніх історії, які могли б здатися першоквітневим жартом
Сьогодні читачі стануть, мабуть, особливо уважно читати новини, підозрюючи підступ ледве не в кожній. Але не всякий курйозний репортаж - першоквітневий жарт. Британське видання BBC Magazine зібрало 10 інформаційних повідомлень, які вийшли в День сміху, і, напевно, їм мало хто повірив... але в тому і справа, що вони, при всій їхній курйозності, достовірні. А дата їх виходу - лише випадковість, передає NEWSru.com.

1. Берегова охорона в Корнуолє зафіксувала сигнал небезпеки від торговельного судна Titanic, яке почало протікати в Карибському морі. Плавзасіб з нещасливим іменем і трьома членами екіпажа на борту.

2. Вуді Вудс із Грентема виростив найбільш гострий у світі перець чілі. Варвикський університет дав його гостроті 1067286 балів за шкалою Сковилля. Це гостріше, ніж перець Бхут Джолокіа, який використовує індійська армія для виробництва сльозоточивого газу, що застосовується при розгоні безладь. Незвичний їдець, покуштувавши такого перцю, повинен буде відправитися в лікарню - він одержить пухирі й опіки ротової порожнини.

3. Сніданок, що складається із сосисок, яєць, бекону, бобів, грибів, чорного пудингу й помідорів, - здоровіше, ніж миска пластівців, затверджує... "Міжнародний журнал про ожиріння". Справа в тому, говориться в підготовленому газетою The Daily Star огляді, що особливе значення має час приймання їжі. Саме з ранку споживання висококалорійних продуктів піде організму на користь.

4.Фірма-виробник котячого корму Mars Petcare почне під кінець року використовувати в харчуванні марок Whiskas і Sheba тільки таку рибу, вилов якої не представляє погрози поповненню її запасів у Світовому океані, пише The Daily Telegraph. Так що прихильники природи можуть бути спокійними - їх кішки не наносять збитку навколишньому середовищу.

5. Родина з Девону вирішила зіграти весілля в костюмах первісних людей - справа в тому, що вони є шанувальниками американського комедійного серіалу "Флінстоуни", який було знято у декораціях кам'яного віку.

6. Водій мікроавтобуса, який, проїжджаючи Бельгію, збив двох качок, уже у Великобританії виявив, що одна з них застрягла під капотом і вижила. Турботливий водій доставив постраждалого птаха в рятувальний центр.

7. Виходить у світ 300-сторінкова книга промов прем'єр-міністра Гордона Брауна, вимовлених їм в 2007-2009 роках, пише The Times. Експерти сумніваються в її успіху - на їхню думку, Браун зовсім не відрізняється красномовством. Книга відмінно підійде хіба що страждаючим безсонням, вважають вони. Але представник Даунінг Стріт впевнений в успіху цього зібрання творів, яке вирішено було видати "за численними проханнями громадськості", затверджує він.

8. Стюардеси сфотографувалися в оголеному виді для календаря. Їхній роботодавець, іспанська авіакомпанія, що розорилася в грудні, Spanish Air Comet, заборгувала їм зарплату за дев'ять місяців. Своїм вчинком вони вирішили привернути увагу до свого лиха.

9. Видавництво Дебреттс, яке спеціалізується на етикеті, випустило книгу про манери поведінки за кермом. Жінки-водії не повинні обприскувати себе парфумами в автомобілі, чоловікам не слід відпускати дискримінаційних жартів із приводу жінок за кермом. Бесіду бажане підтримувати в легкій манері, щоб не провокувати суперечок у салоні автомобіля, а музику або кондиціонер включати тільки зі схвалення пасажирів, повідомляє The Daily Mirror.

10. Чутки - і, можливо, також першоквітневі жарти - поширюються зі швидкістю інфекції. Це показало дослідження, проведене римським університетом Ла Сапієнца. Повідомлення, розміщене на сайті мікроблогів Twitter, з'явилося в одній з газет вже через 17 годин.

Зазначимо, у 2009 році першого квітня англомовне тайванське видання Taipei Times написало про те, що панди, подаровані материковим Китаєм Тайваню, насправді - перефарбовані бурі лісові ведмеді. Політики не зрозуміли гумору.
Категорія:Новини світ| Перегляд:764| Додав:Admin |Рейтинг:0.0/0

Всього коментарів: 0
avatar
КОМПІК ІФ© 2008-2024 ICQ-372961945
E-mail:info[собачка]kompik.if.ua Яндекс.Метрика Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
© 2008-2024 КОМПІК ІФ-інформація,технології,мультимедіа,web. Інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Інформація, весь зміст, ідеї оформлення, стиль являються інтелектуальною власністю інформаційно-довідкового порталу «КОМПІК ІФ» та охороняються Законом. При цитуванні або використанні будь-яких матеріалів, - посилання (а в Інтернеті - гіперпосилання) на інформаційно-довідковий портал як джерело інформації – обов'язкове (www.kompik.if.ua). Адміністрація порталу не несе відповідальності за пости користувачів якщо ними не було дотримано встановлених Законом вимог.