З питань реклами, співпраці, розміщення статтей та анонсів звертайтеся info@kompik.if.ua
ПУБЛІКУЙ БЕЗКОШТОВНО!!!
Оголошення
Інформацію про фірму
(безреєстрації)
Анонси подій
Власні статті та новини
Зареєструйся або пиши на info@kompik.if.ua

Зараз на сайті 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Логін:
Пароль:
Головна | Реєстрація| Вхід
Головна » Новини світ
Картинка Перу страждає від сильних повеней.  Евакуйовано 60 тисяч осіб
Перу страждає від сильних повеней. На південному сході країни вже евакуювали близько 60 тис. осіб. У результаті повені загинули щонайменше 20 чоловік. Найбільше від стихії страждає район Куско - в регіоні затоплено сім тисяч будинків.
Категорія: Новини світ | Переглядів: 1365 | Дата: 03.02.2010

Картинка Тимошенко збирається  пересунути кордон з Румунією
Кандидат у президенти, прем'єр-міністр Юлія Тимошенко обіцяє у разі перемоги на президентських виборах добиватися перегляду межі спірного кордону в Чорному морі між Україною і Румунією. Про це вона заявила під час сьогоднішньої зустрічі з громадськістю Тернополя.
Категорія: Новини світ | Переглядів: 1135 | Дата: 03.02.2010

Картинка "Єдина Росія" хоче звільнити Міронова за критику Путіна
Партія "Єдина Росія" виступила з пропозицією про відставку лідера партії "Справедлива Росія" Сергія Міронова з поста голови Ради Федерації. Така реакція була викликана публічною заявою С.Міронова про те, що він більше не підтримує лідера партії Володимира Путіна.
Категорія: Новини світ | Переглядів: 1184 | Дата: 03.02.2010

« 1 2 ... 36 37 38
КОМПІК ІФ© 2008-2024 ICQ-372961945
E-mail:info[собачка]kompik.if.ua Яндекс.Метрика Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
© 2008-2024 КОМПІК ІФ-інформація,технології,мультимедіа,web. Інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Інформація, весь зміст, ідеї оформлення, стиль являються інтелектуальною власністю інформаційно-довідкового порталу «КОМПІК ІФ» та охороняються Законом. При цитуванні або використанні будь-яких матеріалів, - посилання (а в Інтернеті - гіперпосилання) на інформаційно-довідковий портал як джерело інформації – обов'язкове (www.kompik.if.ua). Адміністрація порталу не несе відповідальності за пости користувачів якщо ними не було дотримано встановлених Законом вимог.