З питань реклами, співпраці, розміщення статтей та анонсів звертайтеся info@kompik.if.ua
ПУБЛІКУЙ БЕЗКОШТОВНО!!!
Оголошення
Інформацію про фірму
(безреєстрації)
Анонси подій
Власні статті та новини
Зареєструйся або пиши на info@kompik.if.ua

Зараз на сайті 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Логін:
Пароль:
Головна | Реєстрація| Вхід
Головна » Новини світ
Картинка Кандидатом у президенти Польщі може стати Ярослав Качиньський
Брат-близнюк трагічно загиблого президента Польщі Леха Качиньського Ярослав може боротися за пост глави держави на позачергових виборах у червні. Про це пише сьогодні польська газета Rzeczpospolita, передає УНІАН.
Категорія: Новини світ | Переглядів: 739 | Дата: 15.04.2010

Картинка Скандал у США: на відео зафіксовано жорстоке побиття студента спецназом
У США потужний резонанс у суспільстві викликав оприлюднений відеоролик, на якому записано побиття американського студента поліцейським спецназом. ФБР вже почало розслідування з приводу інциденту, пише британська газета The Daily Mail. Джона Маккенна, який не чинив жодних агресивних дій, побили палицями три поліцейських з підрозділу по боротьбі з масовими заворушеннями. Йому розтрощили череп так, що лікарям довелося ...
Категорія: Новини світ | Переглядів: 917 | Дата: 15.04.2010

Картинка У Росії закидають пілотам Качиньського незнання літака. У Польщі впевнені - вони знали його "вздовж і впоперек"
Найбільш вірогідною причиною авіакатастрофи літака Ту-154, внаслідок якої загинув президент Польщі Лех Качиньський і члени польської делегації, є помилка пілотування, повідомило джерело в комісії з розслідування причин цієї трагедії, передає сьогодні "Інтерфакс-Україна".
Категорія: Новини світ | Переглядів: 744 | Дата: 15.04.2010

Картинка Бакієв складе повноваження, якщо нова влада наведе порядок в країні і гарантує безпеку йому з родиною
Президент Киргизстану Курманбек Бакієв, який залишив столицю республіки після масових заворушень минулого тижня, заявив, що піде у відставку тільки в тому в тому разі, якщо тимчасовий уряд убезпечить життя йому та його близьким.
Категорія: Новини світ | Переглядів: 784 | Дата: 13.04.2010

Картинка Президент Киргизстану пропонує перенести столицю із захопленого опозицією Бішкеку на південь країни.Відео
Президент Киргизстану Курманбек Бакієв, який залишив Бішкек після протестів опозиції і заворушень, пропонує перенести столицю на південь республіки - в Джалал-Абад або Ош.
"Головні органи влади можуть з'явитися або в Джалал-Абаді, або в Оші. У нас місто Ош вважається південною столицею Киргизстану. Мені багато хто говорить: Курманбеку Шалієвичу, їдьте в Ош.
Категорія: Новини світ | Переглядів: 745 | Дата: 12.04.2010

Картинка Бойовики "Справжньої Ірландської республіканської армії" влаштували теракт у Голівуді (графство Даун)
Відповідальність за вибух в північноірландському графстві Даун узяли на себе прихильники "Справжньої Ірландської республіканської армії", повідомляє в понеділок NEWSru.com з посиланням на британську газету The Daily Telegraph. Бомбу привезли у таксі, яке викрали в столиці Північної Ірландії Белфасті після того, як сім'ю водія узяли в заручники, пояснили в поліції.
Категорія: Новини світ | Переглядів: 772 | Дата: 12.04.2010

Картинка Світ у жалобі з приводу загибелі польського президента. Відео
Президент України Віктор Янукович оголосив понеділок, 12 квітня, днем жалоби в Україні у зв`язку з авіакатастрофою під Смоленськом, в якій загинули президент Польщі Лех Качинський і велика група польських політиків і військових.
Категорія: Новини світ | Переглядів: 776 | Дата: 11.04.2010

Картинка Бакієв відмовився скласти з себе повноваження президента Киргизстану: за все відповідатимуть лідери опозиції.Відео
Президент Киргизстану Курманбек Бакієв відмовився добровільно скласти з себе повноваження.Він поклав відповідальність за дестабілізацію в країні на лідерів опозиції. Термінові повідомлення, які цитують слова Бакієва, передають у ці хвилини киргизькі агенції.
Категорія: Новини світ | Переглядів: 1009 | Дата: 08.04.2010

Картинка Некеровані мітингувальники захопили віце-прем'єра і голову МВС Киргизстану. Є загиблі.Відео
У Киргизстані тривають протести опозиції, які почалися у вівторок в місті Таласі. Сьогодні протести спалахнули і в столиці країни Бішкеку. Кілька тисяч демонстрантів пройшли в центр міста до Будинку уряду, передає Бі-Бі-Сі.
Категорія: Новини світ | Переглядів: 891 | Дата: 07.04.2010

Картинка Біля узбережжя Індонезії стався землетрус магнітудою 7,8
Потужний землетрус магнітудою 7,8 стався в середу біля узбережжя індонезійського острова Суматра, передає РИА "Новости" з посиланням на Геологічну службу США. Водночас, за інформацією Національного управління метеорології, кліматології і геофізики Росії, магнітуда землетрусу становила 7,2 бала.
Категорія: Новини світ | Переглядів: 703 | Дата: 07.04.2010

« 1 2 ... 32 33 34 35 36 37 38 »
КОМПІК ІФ© 2008-2024 ICQ-372961945
E-mail:info[собачка]kompik.if.ua Яндекс.Метрика Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
© 2008-2024 КОМПІК ІФ-інформація,технології,мультимедіа,web. Інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Інформація, весь зміст, ідеї оформлення, стиль являються інтелектуальною власністю інформаційно-довідкового порталу «КОМПІК ІФ» та охороняються Законом. При цитуванні або використанні будь-яких матеріалів, - посилання (а в Інтернеті - гіперпосилання) на інформаційно-довідковий портал як джерело інформації – обов'язкове (www.kompik.if.ua). Адміністрація порталу не несе відповідальності за пости користувачів якщо ними не було дотримано встановлених Законом вимог.