З питань реклами, співпраці, розміщення статтей та анонсів звертайтеся info@kompik.if.ua
ПУБЛІКУЙ БЕЗКОШТОВНО!!!
Оголошення
Інформацію про фірму
(безреєстрації)
Анонси подій
Власні статті та новини
Зареєструйся або пиши на info@kompik.if.ua

Зараз на сайті 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Логін:
Пароль:
Головна | Реєстрація| Вхід
Головна » Новини світ » Син Усами бін Ладена просить арабські країни прийняти його родичів

Син Усами бін Ладена просить арабські країни прийняти його родичів

фото Син Усами бін Ладена просить арабські країни прийняти його родичів
Четвертий син міжнародного терориста Усами бін Ладена 29-річний Омар бін Ладен, який проживає в Катарі, звернувся до ОАЕ, Катару і Султанату Оман з проханням прийняти родичів лідера "Аль-Каїди", які перебувають в Ірані. Про це повідомляє в середу газета "Аш-Шарк аль-Аусат", передає РИА "Новости".

Дружина Омара, Зіна бін Ладен, розповіла газеті, що під домашнім арештом в іранській столиці перебувають зараз 27-річний Осман бін Ладен з двома дружинами, двома синами і донькою, 30-річний Саад з трьома дітьми, 25-річний Мухаммед з дружиною і трьома дітьми, 19-річний Хамаза зі своєю саудівською матір'ю Хейрією Сабер, дружиною і двома дітьми і 24-річна донька Усами бін Ладена Фатіма з чоловіком та донькою.

У зверненні Омара бін Ладена, що надійшло в газету у вівторок, мовиться, що понад 20 родичів Усами бін Ладена, які з 2001 року перебувають під домашнім арештом у Тегерані, "потребують ласки Катару, Еміратів, Султанату Оман або будь-якої іншої арабської країни (Перської) затоки". Омар бін Ладен висловив надію, що "Саудівська Аравія надасть їм підданство, якого Усама бін Ладен був позбавлений в 2001 році".

Зіна бін Ладен у своєму листі, надісланому також в газету "Аш-Шарк аль-Аусат", повідомила, що родичі лідера "Аль-Каїди" в'їхали до Ірану після падіння режиму талібів з "чинними суданськими паспортами" під вигаданими іменами. Іранська влада помістила їх під домашній арешт, так що сім'я бін Ладена "не має жодних засобів зв'язку із зовнішнім світом, окрім телебачення". Зіна бін Ладен стверджує в своєму посланні, що іранська влада "не заперечує проти виїзду родичів Усами бін Ладена в будь-яку східну або західну країну, яка погодиться їх прийняти".

"Ми закликаємо уряди Катару й Арабських Еміратів погодитися пом'якшити долю беззахисних людей і прийняти їх... з гуманних міркувань", - йдеться в посланні.

У грудні 2009 року іранська влада дозволила молодшому синові лідера "Аль-Каїди" Бакру виїхати в Дамаск, де живе його мати Наджва Ганем. Минулого тижня донька Усами бін Ладена 19-річна Іман також виїхала з Тегерана і перебуває зараз у Дамаску разом зі своєю матір'ю і братом Бакром.

Раніше Омар від свого імені та від імені своїх братів відмежувався від терористичної діяльності свого батька. Він також заявляв, що хотів би працювати в ООН "заради миру на землі".
Категорія:Новини світ| Перегляд:784| Додав:Admin |Рейтинг:0.0/0

Всього коментарів: 0
avatar
КОМПІК ІФ© 2008-2024 ICQ-372961945
E-mail:info[собачка]kompik.if.ua Яндекс.Метрика Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
© 2008-2024 КОМПІК ІФ-інформація,технології,мультимедіа,web. Інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Інформація, весь зміст, ідеї оформлення, стиль являються інтелектуальною власністю інформаційно-довідкового порталу «КОМПІК ІФ» та охороняються Законом. При цитуванні або використанні будь-яких матеріалів, - посилання (а в Інтернеті - гіперпосилання) на інформаційно-довідковий портал як джерело інформації – обов'язкове (www.kompik.if.ua). Адміністрація порталу не несе відповідальності за пости користувачів якщо ними не було дотримано встановлених Законом вимог.