З питань реклами, співпраці, розміщення статтей та анонсів звертайтеся info@kompik.if.ua
ПУБЛІКУЙ БЕЗКОШТОВНО!!!
Оголошення
Інформацію про фірму
(безреєстрації)
Анонси подій
Власні статті та новини
Зареєструйся або пиши на info@kompik.if.ua

Зараз на сайті 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Логін:
Пароль:
Головна | Реєстрація| Вхід
Головна » Економіка
Картинка Кількість підприємців неухильно зростає запевняють податківці
У зв’язку з набуттям чинності Податковим кодексом, немає жодної загрози малому та середньому бізнесу, а кількість фізичних осіб - підприємців у країні збільшується. Про це в ефірі "5 каналу" заявив заступник голови Державної податкової служби Олександр Клименко. "Я хочу запевнити, що немає ніякої загрози малому та середньому бізнесу сьогодні", - підкреслив він.
Категорія: Економіка | Переглядів: 668 | Дата: 23.05.2011

Картинка Україну визнано однією з найменш конкурентоспроможних країн світу
Міжнародний інститут управлінського розвитку опублікував новий рейтинг найбільш конкурентоспроможних країн світу. Україна посіла 57-ме місце з 59 країн, які взяли участь у дослідженні, Росія, у свою чергу, 49-те, а Казахстан - 36-те місце, повідомляє Корреспондент.
Категорія: Економіка | Переглядів: 718 | Дата: 20.05.2011

Картинка Підприємці визнають високий рівень корупції в країні, але про проблеми воліють мовчати
91% українських підприємців вважають, що хабарництво і корупція широко поширені. За цим показником Україна поступається лише Росії (93%), тоді як в середньому по Європі він склав 62%. Але якщо в Європі про збільшення рівня корупції в поточному році повідомили 40% респондентів-підприємців, то в Україні - 55%, пише "Комерсант-Україна"..
Категорія: Економіка | Переглядів: 687 | Дата: 20.05.2011

Картинка Кредит на 200 млн дол для реалізації проекту енергозаощадження Україні надав Світовий банк
Рада директорів Світового банку (СБ) ухвалила позику на 200 млн дол для реалізації проекту енергозаощадження в Україні. "Проект покликаний допомогти Україні досягти амбітних цілей зниження енергомісткості (енергоінтенсивності) на 20% до 2015 року і на 50% до 2030 року. Він також сприятиме зменшенню залежності України від газу, що імпортується, отже, пом'якшенню ризиків, пов'язаних з безпекою енергопостачання", - повідомляється на веб-сайті банку.
Категорія: Економіка | Переглядів: 695 | Дата: 19.05.2011

Картинка Бензин в Україні подорожчав на 3-12 копійок за останній тиждень
Середні ціни на основні марки бензинів у роздрібному сегменті українського ринку з 10 по 17 травня підвищилися на 3-12 коп на літрі. Бензин марки А-80 за цей період подорожчав на 0,3% (на 3 коп/літр) - до 9,46 грн/літр, А-92 - на 0,4% (на 4 коп/літр), до 9,87 грн/літр, А-95 - на 1,2% (на 12 коп/літр).
Категорія: Економіка | Переглядів: 934 | Дата: 18.05.2011

Картинка Румунія вимагає від України мільярд доларів за КГЗКОР, а це заважає приватизації підприємства
Румунія вимагає від України відшкодувати мільярд доларів, які Бухарест раніше вклав у пайове будівництво Криворізького гірничо-збагачувального комбінату окислених руд. Про це заявив голова Фонду державного майна України Олександр Рябченко. За його словами, Київ поки що не планує проводити приватизацію підприємства, оскільки не врегульовано проблем з кількома іноземними державами, які вклали в проект, передає ТСН.
Категорія: Економіка | Переглядів: 706 | Дата: 16.05.2011

Картинка Янукович доручив встановити єдині тарифи на житлово-комунальні послуги по всій Україні
Президент України Віктор Янукович називає неприпустимим існування різних тарифів на житлово-комунальні послуги в регіонах. Про це глава держави сказав сьогодні, 12 травня, на засіданні Керівної ради Комітету з економічних реформ. За словами Януковича, єдиний підхід до тарифоутворення є запорукою реформування галузі, повідомила прес-служба президента.
Категорія: Економіка | Переглядів: 751 | Дата: 13.05.2011

Картинка Китайська гречка вже надійшла в продаж в українські торгові мережі
Гречана крупа з Китаю, перша партія якої була імпортована до України наприкінці квітня, почала надходити в торгові мережі, повідомив генеральний директор компанії-імпортера ТОВ "Хліб Інвестбуд" Роберт Бровді. "Частина поставленої продукції (гречки) на сьогоднішній день знаходиться в роздрібній мережі", - сказав він сьогодні, 11 травня, на прес-конференції, передає "Інтерфакс-Україна". За його словами, в даний час крупа реалізується в мережах "Таврія-В", "Сільпо", "Віртус" і "АТБ". Крім того, керівник компанії зазначив, що ведуться переговори про продаж китайської гречки в мережі супермаркетів "Фуршет" і "Велика Кишеня".
Категорія: Економіка | Переглядів: 761 | Дата: 12.05.2011

Картинка Підвищити зарплати бюджетникам майже на 13% обітцяє Тігіпко
Кабінет міністрів ухвалив рішення про підвищення посадового окладу працівникам першого тарифного розряду. Про це повідомив сьогодні, 11 травня, на прес-конференції віце-прем’єр-міністр, міністр соціальної політики Сергій Тігіпко, передає УНІАН. Він пояснив, що від розміру окладу працівників першого тарифного розряду залежать оклади всіх працівників бюджетної сфери. Загалом, за словами віце-прем’єра, це рішення дасть можливість підвищити зарплату бюджетникам у середньому на 12,6%.
Категорія: Економіка | Переглядів: 789 | Дата: 12.05.2011

Картинка Овочі і фрукти в Україні подорожчали на 72% порівняно з травнем минулого року
За станом на травень поточного року ціни на овочі і фрукти опинилися на 72% вищими, ніж роком раніше. У квітні плодоовочева продукція подорожчала майже на 22% в порівнянні з цінами в березні. Минулого тижня відбулося чергове зростання цін на плодоовочеву продукцію, не дивлячись на очікуване після свят зниження цін. За тиждень "плодоовочева інфляція" становила 2,7%, повідомляють аналітики "АПК-Інформ", передає "Фокус".
Категорія: Економіка | Переглядів: 745 | Дата: 06.05.2011

« 1 2 3 4 5 6 7 ... 21 22 »
КОМПІК ІФ© 2008-2024 ICQ-372961945
E-mail:info[собачка]kompik.if.ua Яндекс.Метрика Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
© 2008-2024 КОМПІК ІФ-інформація,технології,мультимедіа,web. Інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Інформація, весь зміст, ідеї оформлення, стиль являються інтелектуальною власністю інформаційно-довідкового порталу «КОМПІК ІФ» та охороняються Законом. При цитуванні або використанні будь-яких матеріалів, - посилання (а в Інтернеті - гіперпосилання) на інформаційно-довідковий портал як джерело інформації – обов'язкове (www.kompik.if.ua). Адміністрація порталу не несе відповідальності за пости користувачів якщо ними не було дотримано встановлених Законом вимог.