З питань реклами, співпраці, розміщення статтей та анонсів звертайтеся info@kompik.if.ua
ПУБЛІКУЙ БЕЗКОШТОВНО!!!
Оголошення
Інформацію про фірму
(безреєстрації)
Анонси подій
Власні статті та новини
Зареєструйся або пиши на info@kompik.if.ua

Зараз на сайті 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Логін:
Пароль:
Головна | Реєстрація| Вхід
Головна » Економіка » Через морози Крим може залишитися без фруктів

Через морози Крим може залишитися без фруктів

фото Через морози Крим може залишитися без фруктів
Через погодні умови підприємства Криму можуть залишитися без фруктів і винограду. За прогнозами фахівців Міністерства аграрної політики АРК, внаслідок січневих морозів цього року Крим може недоодержати понад 30 тис тонн фруктів і 50 тис тонн винограду на суму в порівнянних цінах 2005 року приблизно 44 млн грн.

Про це повідомив заступник міністра агрополітики Криму Сергій Хмелевський, повідомляють " Новости Крыма".

У Мінагрополітики АРК рекомендували районам автономії, особливо тим, які найбільше постраждали, забезпечити додаткову посадку овочів, а також збільшити посівні площі під ранні зернові культури.

"Це дасть можливість не знизити обсяги виробництва продукції рослинництва цього року", - підкреслив Хмелевський.

За його даними, у цілому січневі морози пошкодили багаторічні насадження на загальній площі понад 12 тис гектарів, у тому числі плодові на площі 3,5 тис га, виноградники - понад 8 тис га.

При цьому Хмелевський відзначив, що найбільших збитків морози завдали підприємствам Бахчисарайського, Червоногвардійського, Сакського, Сімферопольського й Першотравневого районів.

25-27 січня поточного року в Криму спостерігалося різке зниження температури повітря. Температурний мінімум залежно від регіону склав від 11 до 25 градусів морозу.

Причому найбільше зниження температури зафіксоване в Нижньогорському районі - -25 градусів, а також у Білогірськом і Червоногвардійському районах - -22 градуса.

Нагадаємо, що цього року морози в Україні забрали життя 333 людей, а 3170 були госпіталізовані з переохолодженням.
Категорія:Економіка| Перегляд:925| Додав:Admin |Рейтинг:0.0/0

Всього коментарів: 0
avatar
КОМПІК ІФ© 2008-2024 ICQ-372961945
E-mail:info[собачка]kompik.if.ua Яндекс.Метрика Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
© 2008-2024 КОМПІК ІФ-інформація,технології,мультимедіа,web. Інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Інформація, весь зміст, ідеї оформлення, стиль являються інтелектуальною власністю інформаційно-довідкового порталу «КОМПІК ІФ» та охороняються Законом. При цитуванні або використанні будь-яких матеріалів, - посилання (а в Інтернеті - гіперпосилання) на інформаційно-довідковий портал як джерело інформації – обов'язкове (www.kompik.if.ua). Адміністрація порталу не несе відповідальності за пости користувачів якщо ними не було дотримано встановлених Законом вимог.