З питань реклами, співпраці, розміщення статтей та анонсів звертайтеся info@kompik.if.ua
ПУБЛІКУЙ БЕЗКОШТОВНО!!!
Оголошення
Інформацію про фірму
(безреєстрації)
Анонси подій
Власні статті та новини
Зареєструйся або пиши на info@kompik.if.ua

Зараз на сайті 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Логін:
Пароль:
Головна | Реєстрація| Вхід
Головна » Цікаво
Картинка 100-доларові планшетні комп'ютери з'являться до кінця року
Тайванська компанія VIA Technologies прогнозує швидку появу недорогих планшетних комп'ютерів, які, як очікується, зможуть конкурувати з розрекламованим Apple iPad. За словами віце-президента VIA з маркетингу Річарда Брауна, зараз розробляються щонайменше п'ять планшетів, які надійдуть у продаж за ціною від $100 до $150. Для порівняння: молодша версія iPad пропонується приблизно за $500.
Категорія: Цікаво | Переглядів: 755 | Дата: 25.05.2010

Картинка Усі нещастя Януковича почалися з яйця
Коли на людину падає поминальний вінок, це віщує недугу і смерть. Найбільша небезпека чатуватиме Віктора Федоровича півроку. Варто остерігатися зброї, перельотів, людних місць. Нехай відкладе виїзд на полювання, бо там можуть поранити. Уразливими буде голова і серце. Я б йому радив носити бронежилет.
Категорія: Цікаво | Переглядів: 1349 | Дата: 22.05.2010

Картинка Учені довели, що секс після інфаркту корисний
Група американських вчених прийшла до висновку, що багато людей, які пережили інфаркт, безпідставно побоюються займатися сексом, оскільки лікарі не попереджають їх про те, що це не небезпечно для здоров'я, передає  Бі-Бі-Сі.
Категорія: Цікаво | Переглядів: 924 | Дата: 22.05.2010

Картинка Науковці винайшли спосіб, як відвідувачі цвинтаря зможуть отримувати послання від покійного
Вчений на ім'я Роберт Берроуз із міста Бурлінгейм Каліфорнії вирішив допомогти небіжчикам: дослідник запатентував надгробок з вбудованим відеомонітором. За допомогою нього відвідувачі цвинтаря зможуть отримувати послання від покійного. Розробка являє собою порожню надгробну плиту з плоским рідкокристалічним сенсорним монітором.
Категорія: Цікаво | Переглядів: 788 | Дата: 15.05.2010

Картинка Мигдаль виводить холестерин з організму. А також лікує жіночі хвороби
Американські вчені з університету Тафтс в Бостоні, штат Массачусетс дійшли до висновку, що пригорща мигдалю в день допоможе знизити рівень шкідливого холестерину в організмі.
"Мигдаль успішно понизив рівень холестерину в 27 добровольців", - говорить автор дослідження професор Джеффрі Блумберг.
Категорія: Цікаво | Переглядів: 880 | Дата: 13.05.2010

Картинка У Британії можуть зробити дитину від трьох батьків
Британські вчені з Університету Ньюкасла зуміли штучно створити ембріони, використовуючи ДНК двох жінок та чоловіка. Науковці кажуть, що ця технологія може допомогти матерям з рідкісними генетичними відхиленнями народжувати здорових дітей.
Категорія: Цікаво | Переглядів: 825 | Дата: 13.05.2010

Картинка Зореліт з майбутнього представили в США
Новий безпілотний літак-розвідник представила корпорація Boeing у Сант-Луїсі. Розробники повідомили основні характеристики машини, яка зовнішнім виглядом нагадує радше зореліт з майбутнього, аніж сучасний літак.
Розмах крил сягає 15,2 м, довжина - 10,9 м, маса - 16,5 т. Максимальна висота польоту - 12 тис метрів - це на три кілометри більше, ніж у середнього далекомагістрального пасажирського літака.
Категорія: Цікаво | Переглядів: 921 | Дата: 12.05.2010

Картинка Кількість нелегального програмного забезпечення в Україні зросла до 85% за підсумками 2009 року
Кількість нелегального програмного забезпечення (ПЗ), встановленого на персональних комп'ютерах (ПК) в Україні, в 2009 році зросла на 1%, порівняно з 2008 роком, і становила 85%. Про це повідомили в Асоціації виробників програмного забезпечення (Business Software Alliance, BSA), передає УНІАН. За результатами сьомого щорічного міжнародного дослідження рівня комп'ютерного піратства, проведеного BSA у партнерстві з компанією IDC, втрати галузі від комп'ютерного піратства в Україні в 2009 році становили 272 млн дол.
Категорія: Цікаво | Переглядів: 802 | Дата: 12.05.2010

Картинка Найнебезпечніше місце для сексу - диван. Рейтинг "сексуального травматизму"
Бурхлива ніч приносить страждання кожному третьому британцеві, з'ясували соціологи. На їхню думку, найнебезпечніше місце для занять сексом - диван.
Річ у тому, що палкі коханці кидаються в обійми, не чекаючи на закінчення романтичної вечері і не встигають прибрати за собою посуд. Уламки келихів і тарілок є головними травмуючими чинниками.
Категорія: Цікаво | Переглядів: 897 | Дата: 10.05.2010

Картинка Один брат воював у червоній армії, другий був упівцем
Радянський солдат Другої світової війни 89-річний Микола Мицак із 94-річним братом-”упівцем” Михайлом живуть по сусідству у селі Звір Самбірського району Львівщини. Із восьми братів та сестер їх залишилося двоє.
Категорія: Цікаво | Переглядів: 858 | Дата: 08.05.2010

« 1 2 ... 15 16 17 18 19 20 »
КОМПІК ІФ© 2008-2024 ICQ-372961945
E-mail:info[собачка]kompik.if.ua Яндекс.Метрика Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
© 2008-2024 КОМПІК ІФ-інформація,технології,мультимедіа,web. Інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Інформація, весь зміст, ідеї оформлення, стиль являються інтелектуальною власністю інформаційно-довідкового порталу «КОМПІК ІФ» та охороняються Законом. При цитуванні або використанні будь-яких матеріалів, - посилання (а в Інтернеті - гіперпосилання) на інформаційно-довідковий портал як джерело інформації – обов'язкове (www.kompik.if.ua). Адміністрація порталу не несе відповідальності за пости користувачів якщо ними не було дотримано встановлених Законом вимог.