З питань реклами, співпраці, розміщення статтей та анонсів звертайтеся info@kompik.if.ua
ПУБЛІКУЙ БЕЗКОШТОВНО!!!
Оголошення
Інформацію про фірму
(безреєстрації)
Анонси подій
Власні статті та новини
Зареєструйся або пиши на info@kompik.if.ua

Зараз на сайті 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Логін:
Пароль:
Головна | Реєстрація| Вхід
Головна » Цікаво » Зореліт з майбутнього представили в США

Зореліт з майбутнього представили в США

фото Зореліт з майбутнього представили в США
Новий безпілотний літак-розвідник представила корпорація Boeing у Сант-Луїсі. Розробники повідомили основні характеристики машини, яка зовнішнім виглядом нагадує радше зореліт з майбутнього, аніж сучасний літак.

Розмах крил сягає 15,2 м, довжина - 10,9 м, маса - 16,5 т. Максимальна висота польоту - 12 тис метрів - це на три кілометри більше, ніж у середнього далекомагістрального пасажирського літака. Робоча швидкість літального апарату - 987 км/год, що трохи менше швидкості звуку, повідомляє NEWSru.com.

Phantom Ray, як назвали розробку, використовуватиметься переважно з випробувальною метою - для тестування нових технологій, повідомляє The Daily Mail.

Безпілотник був розроблений підрозділом Boeing Phantom Works на основі прототипу, створеного для американської армії.

Літак захищений від променів радарів. Двигун захований усередині фюзеляжу, щоб звести до мінімуму інфрачервоний слід, на який наводяться ракети супротивника. Все бортове устаткування, ймовірно, теж заглиблене в корпус і випускається назовні тільки при необхідності.

"Phantom Ray надає цілу низку варіантів для наших споживачів як тестовий майданчик для складних технологій, включаючи розвідку, спостереження і рекогносцировку, придушення протиповітряної оборони, радіоелектронну боротьбу і дозаправлення в повітрі - можливості його практично безмежні", - заявив генеральний директор підрозділу у справах оборони, космосу і безпеки концерну Boeing Денніс Мюйленбург.

На розробку машини пішло лише два роки. Цього літа він пройде випробування, а в грудні розпочне польоти, які триватимуть більше півроку.

На початку вересня минулого року компанія Boeing і ВПС США успішно провели випробування встановленого на борті літака C-130H хімічного лазера, який з повітря вразив автомобіль, що нерухомо стояв на землі.
Категорія:Цікаво| Перегляд:926| Додав:Admin |Рейтинг:0.0/0

Всього коментарів: 0
avatar
КОМПІК ІФ© 2008-2024 ICQ-372961945
E-mail:info[собачка]kompik.if.ua Яндекс.Метрика Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
© 2008-2024 КОМПІК ІФ-інформація,технології,мультимедіа,web. Інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Інформація, весь зміст, ідеї оформлення, стиль являються інтелектуальною власністю інформаційно-довідкового порталу «КОМПІК ІФ» та охороняються Законом. При цитуванні або використанні будь-яких матеріалів, - посилання (а в Інтернеті - гіперпосилання) на інформаційно-довідковий портал як джерело інформації – обов'язкове (www.kompik.if.ua). Адміністрація порталу не несе відповідальності за пости користувачів якщо ними не було дотримано встановлених Законом вимог.