З питань реклами, співпраці, розміщення статтей та анонсів звертайтеся info@kompik.if.ua
ПУБЛІКУЙ БЕЗКОШТОВНО!!!
Оголошення
Інформацію про фірму
(безреєстрації)
Анонси подій
Власні статті та новини
Зареєструйся або пиши на info@kompik.if.ua

Зараз на сайті 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Логін:
Пароль:
Головна | Реєстрація| Вхід
Головна » Цікаво » Науковці винайшли спосіб, як відвідувачі цвинтаря зможуть отримувати послання від покійного

Науковці винайшли спосіб, як відвідувачі цвинтаря зможуть отримувати послання від покійного

фото Науковці винайшли спосіб, як відвідувачі цвинтаря зможуть отримувати послання від покійного
Вчений на ім'я Роберт Берроуз із міста Бурлінгейм Каліфорнії вирішив допомогти небіжчикам: дослідник запатентував надгробок з вбудованим відеомонітором. За допомогою нього відвідувачі цвинтаря зможуть отримувати послання від покійного. Розробка являє собою порожню надгробну плиту з плоским рідкокристалічним сенсорним монітором.

У плиті є мікрочіп або жорсткий диск, який "допоможе" небіжчикові звертатися з відеопосланням з могили. Берроуз вірить, що покійні можуть розказати все що завгодно, наприклад, історію свого життя або визнання у злочинах. Електрична установка буде отримувати електроенергію від системи освітлення кладовища.

Повідомлення можна буде слухати в бездротових навушниках, щоб послання не перекривали один одного.

Зазначимо, що кілька місяців тому у Швеції створили віртуальне похоронне бюро My Webwill, яке виконуватиме останню волю небіжчиків у Інтернеті. Виконавці заповіту опікуватимуться віртуальним буттям людей після їхньої смерті - зокрема, що стосується видалення профайлів з популярних соціальних мереж.

Автори незвичайної бізнес-ідеї, Ліза Гранберг і її подруга Елін Тюбріг, дійшли до неї за сумних обставин. Обидві вони пережили ситуацію, коли після смерті їхніх знайомих ніхто з родичів не зміг видалити з Мережі їхнє віртуальне "я": дані доступу були невідомі.
Категорія:Цікаво| Перегляд:793| Додав:Admin |Рейтинг:0.0/0

Всього коментарів: 0
avatar
КОМПІК ІФ© 2008-2024 ICQ-372961945
E-mail:info[собачка]kompik.if.ua Яндекс.Метрика Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
© 2008-2024 КОМПІК ІФ-інформація,технології,мультимедіа,web. Інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Інформація, весь зміст, ідеї оформлення, стиль являються інтелектуальною власністю інформаційно-довідкового порталу «КОМПІК ІФ» та охороняються Законом. При цитуванні або використанні будь-яких матеріалів, - посилання (а в Інтернеті - гіперпосилання) на інформаційно-довідковий портал як джерело інформації – обов'язкове (www.kompik.if.ua). Адміністрація порталу не несе відповідальності за пости користувачів якщо ними не було дотримано встановлених Законом вимог.