З питань реклами, співпраці, розміщення статтей та анонсів звертайтеся info@kompik.if.ua
ПУБЛІКУЙ БЕЗКОШТОВНО!!!
Оголошення
Інформацію про фірму
(безреєстрації)
Анонси подій
Власні статті та новини
Зареєструйся або пиши на info@kompik.if.ua

Зараз на сайті 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Логін:
Пароль:
Головна | Реєстрація| Вхід
Головна » Цікаво
Картинка проект «Зелене кільце Карпат»
3 лютого 2011 року відбулося підсумкове засідання туроператорів - учасників проекту «Зелене кільце Карпат», який реалізовується Івано-Франківською обласною організацією Спілки сприяння розвитку сільського зеленого туризму в Україні за підтримки відділу преси, освіти та культури Посольства США в Україні та головного управління з питань туризму, євроінтеграції, зовнішніх зв’язків та інвестицій облдержадміністрації.
Категорія: Цікаво | Переглядів: 688 | Дата: 07.02.2011

Картинка Найкрасивішим автомобілем світу в 2010 році визнано Citroen DS4
Журі конкурсу "Найкрасивіший автомобіль" назвало переможця за 2010 рік. Ним став французький автомобіль Citroen DS4 (тут слід зазначити, що DS4 ще не пішов у серійне виробництво, тому вручення призу в даному разі можна назвати авансом). Крім того, журі, до складу якого увійшли відомі особи зі світу моди, спорту, культури і засобів масової інформації, присудили Citroen DS4 ще й приз за "Найкрасивіший інтер'єр", повідомляють "Автоновости".
Категорія: Цікаво | Переглядів: 607 | Дата: 01.02.2011

Картинка Розроблено дієту, яка може замінити секс
Під час сексу наш організм виробляє гормони, що викликають задоволення (дофамін) і поліпшують настрій (серотонін), а під час оргазму в кров викидаються ендорфіни ("гормони щастя"). Саме через такий набір психотропних речовин секс називають засобом від депресії і найбезпечнішим транквілізатором у світі. Але ці гормони можна отримати через їжу.
Категорія: Цікаво | Переглядів: 898 | Дата: 28.10.2010

Картинка Генетики вивили новий сорт картоплі на 60% більше білка
Індійським генетикам вдалося на 60% підвищити вміст білка в бульбах картоплі. Вчені впевнені, що нова розробка врятує багатьох людей – не тільки вегетаріанців - від білкового голодування. Більше мільярда людей у світі не мають повноцінного харчування і найбільше страждають від дефіциту білка, на який багаті м'ясні продукти.
Категорія: Цікаво | Переглядів: 869 | Дата: 22.09.2010

Картинка "Ресторан для канібалів": в меню - людські органи
У Берліні відкривається "ресторан для людожерів". За словами власників закладу, їжу туди постачатимуть добровольці, які захочуть пожертвувати свої органи.
Рекламна кампанія, яку розпочав ресторан, запрошує віддавати для нього будь-які частини тіла. Заклад потребує також "хірурга без забобонів". Поки що місце розташування ресторану не розкривається. Але відомо, що відкриття відбудеться в Берліні 8 вересня.
Категорія: Цікаво | Переглядів: 793 | Дата: 30.08.2010

Картинка 7 компонентів, що допомагає пережити закінчення відпустки
Після відпустки у багатьох людей починаються мігрені, напади тривоги, кишкові болі і розлади. Сім способів боротьби з цим "післявідпускним синдромом" запропонував  Аттіліо Джакоза, науковий директор Департаменту гастроентерології санітарно-поліклінічної групи Монца, пише  NEWSru.com  з посиланням на La Stampa.
Категорія: Цікаво | Переглядів: 768 | Дата: 30.08.2010

Картинка Нове припущення про зникнення динозаврів
Раніше міжнародна група дослідників зробила висновок, що причиною загибелі динозаврів був удар величезного астероїда, енергія якого в мільярд разів вища за вивільнену під час вибуху атомної бомби над Хіросімою. Кратер Чиксулуб, що залишився від удару, розташований на території мексиканського півострова Юкатан, сягає 15 км у діаметрі.
Категорія: Цікаво | Переглядів: 906 | Дата: 30.08.2010

Картинка Рідина необов'язково повинна бути мокрою, вирішили британські вчені і винайшли суху воду
Британські вчені винайшли "суху воду" - речовина, що складається на 95% із звичайної води і на решту 5% - з кремнезему, тобто з діоксиду кремнію. Кожна крапля води обволікається оболонкою з діоксиду кремнію, пише сьогодні  NEWSru.com з посиланням на британську газету The Daily Telegraph .
Категорія: Цікаво | Переглядів: 750 | Дата: 26.08.2010

Картинка Екологи передрікають Україні смерчі, повені і проблеми з питною водою
Експерти не відкидають, що в Україні може змінитися кліматичний пояс. Про це свідчать результати експертного опитування про зміну клімату в Україні і в світі, а також про наслідки цієї зміни, проведеної Інститутом Горшеніна у зв`язку з аномально спекотним літом в Україні, передає УНІАН.
Категорія: Цікаво | Переглядів: 870 | Дата: 26.08.2010

Картинка Щоб вижити нам доведеться перейти на штучне м'ясо вже через 40 років
До 2050 року людству, щоб вижити, доведеться харчуватися синтетичним м'ясом, вважають науковці. На їхню думку, на всіх натуральної продукції вже не вистачатиме, адже через 40 років, за прогнозами демографів, населення Землі зросте до 9 млрд людей.
Категорія: Цікаво | Переглядів: 756 | Дата: 18.08.2010

« 1 2 ... 13 14 15 16 17 ... 19 20 »
КОМПІК ІФ© 2008-2024 ICQ-372961945
E-mail:info[собачка]kompik.if.ua Яндекс.Метрика Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
© 2008-2024 КОМПІК ІФ-інформація,технології,мультимедіа,web. Інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Інформація, весь зміст, ідеї оформлення, стиль являються інтелектуальною власністю інформаційно-довідкового порталу «КОМПІК ІФ» та охороняються Законом. При цитуванні або використанні будь-яких матеріалів, - посилання (а в Інтернеті - гіперпосилання) на інформаційно-довідковий портал як джерело інформації – обов'язкове (www.kompik.if.ua). Адміністрація порталу не несе відповідальності за пости користувачів якщо ними не було дотримано встановлених Законом вимог.