З питань реклами, співпраці, розміщення статтей та анонсів звертайтеся info@kompik.if.ua
ПУБЛІКУЙ БЕЗКОШТОВНО!!!
Оголошення
Інформацію про фірму
(безреєстрації)
Анонси подій
Власні статті та новини
Зареєструйся або пиши на info@kompik.if.ua

Зараз на сайті 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Логін:
Пароль:
Головна | Реєстрація| Вхід
Головна » Цікаво » Найнебезпечніше місце для сексу - диван. Рейтинг "сексуального травматизму"

Найнебезпечніше місце для сексу - диван. Рейтинг "сексуального травматизму"

фото Найнебезпечніше місце для сексу - диван. Рейтинг "сексуального травматизму"
Бурхлива ніч приносить страждання кожному третьому британцеві, з'ясували соціологи. На їхню думку, найнебезпечніше місце для занять сексом - диван.

Річ у тому, що палкі коханці кидаються в обійми, не чекаючи на закінчення романтичної вечері і не встигають прибрати за собою посуд. Уламки келихів і тарілок є головними травмуючими чинниками.

Не найзручнішими місцями для заняття сексом також визнані: сходи і під'їзди, сімейні автомобілі, душові кабінки, стільці, кухонні столи, туалети і вбудовані шафи в офісі.

До таких висновків дійшли соціологи, що проводили опитування на замовлення компанії Phone Piggy Bank, передає NEWSru.co.il з посиланням на Telegraph.

Особливо енергійні коханці можуть завдати серйозних матеріальних збитків. Найчастіше вони б'ють посуд, ламають ліжка, рами для картин. Особливо пристрасним британцям вдалося проломити стіну, двері і зламати комод.

Близько 40% респондентів зізналися в телефонному опитуванні, що лише на ранок вони звернули увагу на те, що були украй необережні вночі. У 60% випадків покалічені коханці зізнавалися, що у розпалі пристрасті їм було не до болю в спині або ліктьових суглобах.

Близько 5% британців повідомили, що травми, отримані на любовному ложі, змусили їх звернутися до лікаря за бюлетенем.

Кожен десятий респондент розповів про те, що він сам або його партнерка коли-небудь падали з ліжка, а кожен 50-й британець падав з пральної машини.

Британська газета публікує рейтинг найпоширеніших травм, отриманих під час любовних ігор: це розтягування м'язів або сухожиль, травми спини, "килимові опіки" (садно, що виникає від сильного тертя тіла об покриття підлоги), спазми м'язів шиї, пошкодження ліктів і колінних суглобів, удар плеча, вивих коліна, травми зап'ястя або кісточки.

Слід зазначити, що британці опинилися ізобретательнєє багато в питаннях сексуального травматизму.

Дослідження, що проводяться раніше, в інших країнах світу показували, що найчастішою травмою в результаті акту любові є "потертості" статевих органів. Досить части також різні травми чоловічого статевого члена: розриви "вуздечки", наслідки укусів, вивихи і так далі

Вельми травматічним може опинитися для недосвідчених партнерів і анальний секс. На думку медиків, є три основні причини сексуального травматизму: малодосвідченість, неприборкана і надмірна винахідливість, пов'язана часто з прагненням партнерів (або одного з них) "робити, як в кіно".

Разом з тим, минулого року британські учені заявили, що секс - єдине задоволення, яке не шкодить людині.
Категорія:Цікаво| Перегляд:903| Додав:Admin |Рейтинг:0.0/0

Всього коментарів: 0
avatar
КОМПІК ІФ© 2008-2024 ICQ-372961945
E-mail:info[собачка]kompik.if.ua Яндекс.Метрика Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
© 2008-2024 КОМПІК ІФ-інформація,технології,мультимедіа,web. Інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Інформація, весь зміст, ідеї оформлення, стиль являються інтелектуальною власністю інформаційно-довідкового порталу «КОМПІК ІФ» та охороняються Законом. При цитуванні або використанні будь-яких матеріалів, - посилання (а в Інтернеті - гіперпосилання) на інформаційно-довідковий портал як джерело інформації – обов'язкове (www.kompik.if.ua). Адміністрація порталу не несе відповідальності за пости користувачів якщо ними не було дотримано встановлених Законом вимог.