З питань реклами, співпраці, розміщення статтей та анонсів звертайтеся info@kompik.if.ua
ПУБЛІКУЙ БЕЗКОШТОВНО!!!
Оголошення
Інформацію про фірму
(безреєстрації)
Анонси подій
Власні статті та новини
Зареєструйся або пиши на info@kompik.if.ua

Зараз на сайті 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Логін:
Пароль:
Головна | Реєстрація| Вхід
Головна » Цікаво » Усі нещастя Януковича почалися з яйця

Усі нещастя Януковича почалися з яйця

фото Усі нещастя Януковича почалися з яйця
Коли на людину падає поминальний вінок, це віщує недугу і смерть

Цілитель Мирослав Олійник, 47 років, Київ:

— Усі нещастя Януковича почалися з яйця, яким його вдарили 2004-го. На яйцях роблять різні заговори. Ймовірно, воно було бовтуном. Бовтун — то мертвий плід.

Коли на людину падає поминальний вінок, це віщує недугу і смерть. Найбільша небезпека чатуватиме Віктора Федоровича півроку. Варто остерігатися зброї, перельотів, людних місць. Нехай відкладе виїзд на полювання, бо там можуть поранити. Уразливими буде голова і серце. Я б йому радив носити бронежилет.

Якщо людину привалює труною під час похорону або вінком у поминальні дні — хтось із померлих родичів кличе її за собою. Може, Віктор колись образив небіжчика чи комусь із покійних не може простити. На Печерську стоїть пам’ятник жертвам Голодомору. Може, вони мстяться президенту за те, що він не визнає Голодомор.

Літо в Януковича буде конфліктним. Дружині не подобатиметься, чим він займається. Можливо, подружжя не житиме разом. Наприкінці літа можливі заворушення й міждержавні конфлікти. Восени зазнає банкрутства.


Ворожка Лілія Хасапєтова, 43 роки, Кіривий Ріг:

— Януковича не може простити хтось із покійних. Треба у церкві поставити парну кількість свічок за цього небіжчика. У жертву можна принести тварину. Зарізати свиню чи барана і роздати людям. За це з людини знімається 10 гріхів.

Раджу відкласти візити до інших країн на наступний місяць. Дорога буде нещасливою, може призвести до травмування. На кінець травня у Януковича фінансовий приріст. Отримає велику суму грошей, але вкладе її невдало. Збитковими будуть липень і серпень.


Біоенергетик Юрій Козлов, 44 роки, Київ:

— Нічого міфічного у цій події не бачу. Просто вінок погано закріпили і він впав од вітру. Його тільки встановили, тому набратися могильної енергетики він не встиг. Якби не пам’ятник, який затуляв від вітру вінок Медведєва, його би теж привалило. Віктору Федоровичу не варто зациклюватися на такому. Півроку в нього справи йтимуть гарно. Він трохи підірвав здоров’я 2004-го. 2011 року матиме проблеми із серцем. Через перепади кров’яного тиску за півтора року може пережити інфаркт або інсульт. Восени підхватить щось вірусне, бо організм ослаблений через перегружений графік.
Категорія:Цікаво| Перегляд:1357| Додав:Admin |Рейтинг:0.0/0

Всього коментарів: 0
avatar
КОМПІК ІФ© 2008-2024 ICQ-372961945
E-mail:info[собачка]kompik.if.ua Яндекс.Метрика Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
© 2008-2024 КОМПІК ІФ-інформація,технології,мультимедіа,web. Інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Інформація, весь зміст, ідеї оформлення, стиль являються інтелектуальною власністю інформаційно-довідкового порталу «КОМПІК ІФ» та охороняються Законом. При цитуванні або використанні будь-яких матеріалів, - посилання (а в Інтернеті - гіперпосилання) на інформаційно-довідковий портал як джерело інформації – обов'язкове (www.kompik.if.ua). Адміністрація порталу не несе відповідальності за пости користувачів якщо ними не було дотримано встановлених Законом вимог.