З питань реклами, співпраці, розміщення статтей та анонсів звертайтеся info@kompik.if.ua
ПУБЛІКУЙ БЕЗКОШТОВНО!!!
Оголошення
Інформацію про фірму
(безреєстрації)
Анонси подій
Власні статті та новини
Зареєструйся або пиши на info@kompik.if.ua

Зараз на сайті 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Логін:
Пароль:
Головна | Реєстрація| Вхід
Головна » Новини Україна » Продукти знову подорожчають

Продукти знову подорожчають

фото Продукти знову подорожчають
Цієї весни молочна продукція в Україні, швидше за все, не дешевшатиме.

Такий прогноз озвучила керівник аналітичного департаменту Консалтингової агенції "ААА" Марія Колесник у ефірі "Ера FM".

"Якщо говорити про молочний ринок, то зараз включається сезонний фактор. Закупівельні ціни на молоко повинні знижуватися. Водночас уряд намагається їх будь-яким чином утримувати, оскільки ми вже спостерігали певне зниження внаслідок "сирної війни" з Росією. Фактично ми досягли цінового дна, і знижувати закупівельну ціну ще - аграрії не витримають ... Цієї весни молочна продукція, швидше за все, дешевшати не буде", - сказала вона.

Крім того, за її словами, через зменшення поголів'я зросли ціни на м'ясо.

"М'ясо не дешевшало, воно, навпаки, протягом останнього місяця зросло в ціні відсотків на 10, і це є наслідком економічних передумов. У першу чергу у нас скорочується поголів'я і не лише великої рогатої худоби, а і свиней, чого ми не спостерігали фактично до весни минулого року ... і фактично вперше скорочується поголів'я птиці", - зазначила експерт.

"Поки у нас не буде нарощування експорту, поки не буде отримано дозвіл на постачання м'ясної продукції до Європейського союзу, очікувати на суттєве збільшення виробництва цієї продукції не слід, оскільки внутрішній ринок фактично насичений", - додала Колесник, зауваживши, що вартість м'ясної продукції перед Великоднем, можливо, зросте на 5-10%.
Категорія:Новини Україна| Перегляд:677| Додав:ivanka |Рейтинг:0.0/0

Всього коментарів: 0
avatar
КОМПІК ІФ© 2008-2024 ICQ-372961945
E-mail:info[собачка]kompik.if.ua Яндекс.Метрика Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
© 2008-2024 КОМПІК ІФ-інформація,технології,мультимедіа,web. Інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Інформація, весь зміст, ідеї оформлення, стиль являються інтелектуальною власністю інформаційно-довідкового порталу «КОМПІК ІФ» та охороняються Законом. При цитуванні або використанні будь-яких матеріалів, - посилання (а в Інтернеті - гіперпосилання) на інформаційно-довідковий портал як джерело інформації – обов'язкове (www.kompik.if.ua). Адміністрація порталу не несе відповідальності за пости користувачів якщо ними не було дотримано встановлених Законом вимог.