З питань реклами, співпраці, розміщення статтей та анонсів звертайтеся info@kompik.if.ua
ПУБЛІКУЙ БЕЗКОШТОВНО!!!
Оголошення
Інформацію про фірму
(безреєстрації)
Анонси подій
Власні статті та новини
Зареєструйся або пиши на info@kompik.if.ua

Зараз на сайті 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Логін:
Пароль:
Головна | Реєстрація| Вхід
Головна » Новини Україна » Комбат Донбасу назвав основні вимоги пікету під Генштабом

Комбат Донбасу назвав основні вимоги пікету під Генштабом

фото Комбат Донбасу назвав основні вимоги пікету під Генштабом

Командир батальйону «Донбас» Семен Семенченко розповів, з якими вимогами прийшли сьогодні активісти до будівлі Генштабу ЗСУ, де зараз триває пікет

Перша і головна мета пікету – щоб нашим військовим, які зараз перебувають в оточенні під Іловайськом надали допомогу, заявив в ефірі Еспресо.TV Семенченко.

«Хочу, щоб була надана допомога побратимам під Іловайськом. Знаю, зараз запускається меседж, мовляв ситуація зараз дуже складна, і щоб врятувати Маріуполь, треба здати Іловайськ. Але дії Генштабу і раніше не були зваженими», - сказав командир батальйону.

Друга вимога – налагодити взаємодію між різними родами військ.

«Хочу, щоб були вжиті заходи для налагодження взаємодії між різними родами військ. Ця взаємодія зараз нижче будь-якої критики», - наголосив Семенченко.

Наступна вимога пікетувальників – видати військовим важке озброєння.

«Час автоматів закінчився ще в червні», - сказав комбат «Донбасу».

Він також наголосив, що у війську зараз мають воювати тільки ті люди, які морально готові йти в бій і віддати життя за свою батьківщину.

«Нехай воюють ті, хто готовий віддати життя за батьківщину, залиште неготових юних хлопців їхнім матерям, є люди за 30, готові йти у військо», - наголосив Семенченко, відзначивши, що безвідповідальність в цьому плані призводить до протестів жінок та дезертирства з армії.

Семенченко також висловив сподівання, що буде швидка реакція на пікет з боку президента та будуть вжиті заходи для порятунку бійців під Іловайськом.

Він також відзначив, що ситуації, що склалася в Іловайську можна було б уникнути за умови зважених дій керівництва Генштабу.

«У нас не безрозмірні сили та боєкомплект, але безмежне бажання перемогти. Збережіть це, збережіть цих людей. Ми готові триматися хоч рік, якби була налагоджена комунікація і постачання», - сказав Семенченко, наголосивши, що в нинішній ситуації Іловайськ потрібно або брати штурмом, або виводити з міста війська.

Нагадаємо, в ці хвилини під будівлею Генштабу за адресою Повітрофлотський проспект, 6 триває пікет, в якому беруть участь кількасот людей. Кількість пікетувальників збільшується.

Відзначимо, обіцяна ще вчора підмога заблокованим під Іловайськом військовим досі не надійшла.

Категорія:Новини Україна| Перегляд:1450| Додав:Admin |Рейтинг:5.0/1

Всього коментарів: 0
avatar
КОМПІК ІФ© 2008-2024 ICQ-372961945
E-mail:info[собачка]kompik.if.ua Яндекс.Метрика Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
© 2008-2024 КОМПІК ІФ-інформація,технології,мультимедіа,web. Інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Інформація, весь зміст, ідеї оформлення, стиль являються інтелектуальною власністю інформаційно-довідкового порталу «КОМПІК ІФ» та охороняються Законом. При цитуванні або використанні будь-яких матеріалів, - посилання (а в Інтернеті - гіперпосилання) на інформаційно-довідковий портал як джерело інформації – обов'язкове (www.kompik.if.ua). Адміністрація порталу не несе відповідальності за пости користувачів якщо ними не було дотримано встановлених Законом вимог.