З питань реклами, співпраці, розміщення статтей та анонсів звертайтеся info@kompik.if.ua
ПУБЛІКУЙ БЕЗКОШТОВНО!!!
Оголошення
Інформацію про фірму
(безреєстрації)
Анонси подій
Власні статті та новини
Зареєструйся або пиши на info@kompik.if.ua

Зараз на сайті 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Логін:
Пароль:
Головна | Реєстрація| Вхід
Головна » Цікаво » "Ресторан для канібалів": в меню - людські органи

"Ресторан для канібалів": в меню - людські органи

фото "Ресторан для канібалів": в меню - людські органи
У Берліні відкривається "ресторан для людожерів". За словами власників закладу, їжу туди постачатимуть добровольці, які захочуть пожертвувати свої органи.

Рекламна кампанія, яку розпочав ресторан, запрошує віддавати для нього будь-які частини тіла. Заклад потребує також "хірурга без забобонів". Поки що місце розташування ресторану не розкривається. Але відомо, що відкриття відбудеться в Берліні 8 вересня.

Політики вже засудили цю акцію як позбавлений смаку піар. Берлінський політик Міхаель Браун зазначив, що це непристойно особливо у світлі того, що в 2006 році канібала Арміна Майвеса засудили до довічного ув'язнення за вбивство і вживання в їжу берлінця, який добровільно погодився на цю місію.

Бажаючим здати свої органи на ресторанну кухню пропонується заповнити анкету. Туди включені питання про стан здоров'я, масу тіла, фізичні навантаження, вживання алкоголю, тютюну, наркотиків, медикаментів, перенесених хірургічних операціях, вагітності тощо.

Творців ресторану надихнули звичаї бразильського племені варікака.

"Ми вважаємо вживання їжі духовним актом, під час якого дух і сила істоти, яку з'їдають, передається тим, хто його їсть", - пояснили власники закладу, імена яких зберігаються в таємниці.

У племені варікака традиційним було вживання в їжу своїх близьких після їхньої смерті, щоб посилити духовний зв'язок з ними і полегшити свою скорботу.

В меню зазначені м'ясні страви з різним гарніром, але немає вказівок на те, яке саме м'ясо йде в їжу.
Категорія:Цікаво| Перегляд:799| Додав:Admin |Рейтинг:0.0/0
Теги (Ключові слова): канібали, ресторан, Мясо
Всього коментарів: 0
avatar
КОМПІК ІФ© 2008-2024 ICQ-372961945
E-mail:info[собачка]kompik.if.ua Яндекс.Метрика Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
© 2008-2024 КОМПІК ІФ-інформація,технології,мультимедіа,web. Інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Інформація, весь зміст, ідеї оформлення, стиль являються інтелектуальною власністю інформаційно-довідкового порталу «КОМПІК ІФ» та охороняються Законом. При цитуванні або використанні будь-яких матеріалів, - посилання (а в Інтернеті - гіперпосилання) на інформаційно-довідковий портал як джерело інформації – обов'язкове (www.kompik.if.ua). Адміністрація порталу не несе відповідальності за пости користувачів якщо ними не було дотримано встановлених Законом вимог.