З питань реклами, співпраці, розміщення статтей та анонсів звертайтеся info@kompik.if.ua
ПУБЛІКУЙ БЕЗКОШТОВНО!!!
Оголошення
Інформацію про фірму
(безреєстрації)
Анонси подій
Власні статті та новини
Зареєструйся або пиши на info@kompik.if.ua

Зараз на сайті 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Логін:
Пароль:
Головна | Реєстрація| Вхід
Головна » Цікаво
Картинка 2011 рік — Рік кажана в Європі, 2012 — Всесвітній рік кажана
2011-й та 2012 -й роки оголошені Міжнародними роками кажанів. Ці види ссавців визнані природоохоронними організаціями і міжнародними угодами уразливою групою тварин, яка потребує першочергової охорони. Крім того, їх чисельність у світі значно скоротилась і багато видів опинились під загрозою зникнення.
Категорія: Цікаво | Переглядів: 609 | Дата: 15.02.2011

Картинка Чупакабра повертається і вибирає новиі жертви
За одну ніч на Прикарпатті невідома істота загризла 20 кролів.
За повідомленням коломийського каналу "НТК", на межі Коломийського та Снятинського районів, у селі Кулачківці, за одну ніч невідома істота загризла 20 кролів.
Категорія: Цікаво | Переглядів: 662 | Дата: 11.02.2011

Картинка Кохання з першого погляду не існує. Насправді - це пристрасть, бажання сексу, стверджують науковці
Кохання з першого погляду не з'являється. Те, що виникає, – це пристрасть. Для кохання потрібен рік. Так вважає професор психології з Канзаського університету, доктор Роберт Стернберг, передає "Завтра". Він стверджує, що чоловіки і жінки інтерпретують іскру, яка випадково пробігає між ними, неправильно.
Категорія: Цікаво | Переглядів: 678 | Дата: 10.02.2011

Картинка Всеукраїнський конкурс інноваційних ідей-2011
У Вас є інноваційна ідея? Ви бажаєте реалізувати свою ідею? Тоді надсилайте свій проект на Всеукраїнський конкурс інноваційних ідей-2011.
Організатор цього престижного щорічного конкурсу – колегіум молодих науковців. Оцінювання проектів буде здійснюватись за такими критеріями: за глибиною новизни, можливістю впровадження, критеріями потреби споживачу, складністю впровадження.
Категорія: Цікаво | Переглядів: 629 | Дата: 10.02.2011

Картинка Працівники телеканалу "Репортер" не вірять, що їхній гендиректор наклав на себе руки
За фактом смерті у власній квартирі в Одесі гендиректора і співзасновника телеканалу "Репортер" Володимира Красненка  працівники правоохоронних органів проводять перевірку. "На деякі запитання відповість судмедекспертиза. Чи був це суїцид, навіть якщо його знайшли в петлі, сказати відразу неможливо", - повідомив УНІАН начальник ЦГЗ УМВС України в області Віктор Мірошниченко.
Категорія: Цікаво | Переглядів: 565 | Дата: 09.02.2011

Картинка Над доцільністю переходу на зимовий час задумалося і Міністерство охорони здоров'я
Міністерство охорони здоров'я має намір проаналізувати доцільність скасування переходу на зимовий час в Україні. "Якщо говорити про літній час, я хочу зробити аналіз щодо деяких епідемій у зимовий час, а потім робити пропозиції за літнім часом", - заявив журналістам міністр охорони здоров'я Ілля Ємець, повідомляє Українська правда.
Категорія: Цікаво | Переглядів: 602 | Дата: 09.02.2011

Картинка У Великій Британії складають надзвуковий автомобіль Bloodhound, що розвиватиме швидкість 1600 км/год
У Великій Британії офіційно розпочали складати надзвуковий автомобіль Bloodhound, що здатен, як стверджують розробники, розвинути швидкість в 1600 км/год. "Ми сподіваємося, що випробуємо машину у Великій Британії наприкінці 2011 або на початку 2012 року", - сказав на авіасалоні у Фарнборо головний інженер проекту Марк Чепман, передає ТСН.
Категорія: Цікаво | Переглядів: 595 | Дата: 09.02.2011

Картинка Десять мільйонів євро виграв французький далекобійник у лотерею  і викупив фірму, в якій працював
Французький далекобійник, який зірвав у вересні 2010 року лотерейний виграш у розмірі десяти мільйонів євро, викупив фірму, в якій працював.
Як пише Le Parisien, водій, якого в статті називають Олександром, зробився таким чином генеральним директором компанії, де працювали 13-14 осіб. Колишній начальник залишився у нього в підлеглих.
Категорія: Цікаво | Переглядів: 558 | Дата: 08.02.2011

Картинка До уваги представників ЗМІ!
8-9 лютого Івано-Франківський обласний центр перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій проводить тематичний семінар ”Планування соціально-економічного розвитку територіальних громад” для міських (міст районного значення) і селищних голів.
Категорія: Цікаво | Переглядів: 564 | Дата: 08.02.2011

Картинка Що буде з Українцями?
Поняття «менталітет» не було в українських радянських енциклопедичних виданнях. І це не дивно, бо у сучасному контексті синонімом цього слова є національна ідентичність. І означає ті норми, архетипи, які формуються соціалізацією особи - належністю її до певної групи людей. Виявляється, що, незважаючи на всі світові зміни, такою базовою групою є все ж таки нація.
Категорія: Цікаво | Переглядів: 650 | Дата: 08.02.2011

« 1 2 ... 12 13 14 15 16 ... 19 20 »
КОМПІК ІФ© 2008-2024 ICQ-372961945
E-mail:info[собачка]kompik.if.ua Яндекс.Метрика Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
© 2008-2024 КОМПІК ІФ-інформація,технології,мультимедіа,web. Інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Інформація, весь зміст, ідеї оформлення, стиль являються інтелектуальною власністю інформаційно-довідкового порталу «КОМПІК ІФ» та охороняються Законом. При цитуванні або використанні будь-яких матеріалів, - посилання (а в Інтернеті - гіперпосилання) на інформаційно-довідковий портал як джерело інформації – обов'язкове (www.kompik.if.ua). Адміністрація порталу не несе відповідальності за пости користувачів якщо ними не було дотримано встановлених Законом вимог.