З питань реклами, співпраці, розміщення статтей та анонсів звертайтеся info@kompik.if.ua
ПУБЛІКУЙ БЕЗКОШТОВНО!!!
Оголошення
Інформацію про фірму
(безреєстрації)
Анонси подій
Власні статті та новини
Зареєструйся або пиши на info@kompik.if.ua

Зараз на сайті 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Логін:
Пароль:
Головна | Реєстрація| Вхід
Головна » Цікаво » Найкрасивішим автомобілем світу в 2010 році визнано Citroen DS4

Найкрасивішим автомобілем світу в 2010 році визнано Citroen DS4

фото Найкрасивішим автомобілем світу в 2010 році визнано Citroen DS4
Журі конкурсу "Найкрасивіший автомобіль" назвало переможця за 2010 рік. Ним став французький автомобіль Citroen DS4 (тут слід зазначити, що DS4 ще не пішов у серійне виробництво, тому вручення призу в даному разі можна назвати авансом). Крім того, журі, до складу якого увійшли відомі особи зі світу моди, спорту, культури і засобів масової інформації, присудили Citroen DS4 ще й приз за "Найкрасивіший інтер'єр", повідомляють "Автоновости".

Друге місце в конкурсі "Найкрасивіший автомобіль 2010" дісталося новому поколінню BMW 5-ї серії, а замкнув трійку призерів японський Honda CR-Z. Далі йде Renault Wind, Mini Countryman, Infiniti M37 і Volvo V60.

Нагадаємо, що Citroen DS4 є вже другою моделлю в преміальній лінійці DS (раніше французи налагодили випуск моделі DS3). У основі DS4 лежить платформа від C4 нового покоління, але при цьому модель вийшла трохи коротшою за С4.

На ринок DS4 вийде з двома дизелями потужністю 110 і 160 к.с., а також з бензиновим двигуном об'ємом 1,6 л, який видаватиме 120 к.с., 150 к.с. і навіть 200 к.с. У останньому випадку максимальний крутний момент становитиме 275 Н-м при 1700 об/хв.

Візитна картка серії DS - це не тільки стиль, а й широкі можливості індивідуалізації. Різноманітні варіанти дефлекторів системи вентиляції, обробки центральної консолі, підсвічування панелі приладів, звукових сповіщень, навіть кольорів шкіряних вставок передбачено аж п'ять.

Слід зазначити, що нове покоління мікролітражок Citroen C1, Peugeot 107 і Toyota Aygo мають показати в 2012 році. Проте французьке видання Automobile Magazine вже сьогодні публікує перший малюнок нового покоління С1.

Нова модель, як і нинішня, буде створена спільними зусиллями інженерів концернів PSA і Toyota. За попередніми даними, автомобілі стануть на кілька сантиметрів більшими за нинішні, а під їхнім капотом опиниться не тільки 1,4-літровий дизель, а й 3-циліндровий бензиновий агрегат об'ємом 1,2 л, який зараз розробляється спільно з BMW.

Останній мотор в атмосферному варіанті видаватиме до 75 к.с., але з'явиться і турбована версія - а це вже 135 к.с. Для такого малюка більш ніж достатньо. Для порівняння, зараз "малюки" оснащуються бензиновим агрегатом об'ємом 1,0 л, який видає 68 к.с., і 1,4-літровим дизелем (54 к.с.).
Категорія:Цікаво| Перегляд:611| Додав:Rare_Fire |Рейтинг:0.0/0
Теги (Ключові слова): автомобіль
Всього коментарів: 0
avatar
КОМПІК ІФ© 2008-2024 ICQ-372961945
E-mail:info[собачка]kompik.if.ua Яндекс.Метрика Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
© 2008-2024 КОМПІК ІФ-інформація,технології,мультимедіа,web. Інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Інформація, весь зміст, ідеї оформлення, стиль являються інтелектуальною власністю інформаційно-довідкового порталу «КОМПІК ІФ» та охороняються Законом. При цитуванні або використанні будь-яких матеріалів, - посилання (а в Інтернеті - гіперпосилання) на інформаційно-довідковий портал як джерело інформації – обов'язкове (www.kompik.if.ua). Адміністрація порталу не несе відповідальності за пости користувачів якщо ними не було дотримано встановлених Законом вимог.