З питань реклами, співпраці, розміщення статтей та анонсів звертайтеся info@kompik.if.ua
ПУБЛІКУЙ БЕЗКОШТОВНО!!!
Оголошення
Інформацію про фірму
(безреєстрації)
Анонси подій
Власні статті та новини
Зареєструйся або пиши на info@kompik.if.ua

Зараз на сайті 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Логін:
Пароль:
Головна | Реєстрація| Вхід
Головна » Цікаві події » 45-річний ювілей відсвяткував ДМП «Івано-Франківськтеплокомуненерго»

45-річний ювілей відсвяткував ДМП «Івано-Франківськтеплокомуненерго»

фото 45-річний ювілей відсвяткував ДМП «Івано-Франківськтеплокомуненерго»
1 лютого 1966 року на базі 19 котелень загальною потужністю 24 Гкал/год. та протяжністю теплових мереж 14,8 км було утворено об'єднання квартальних котелень м. Івано-Франківськ. Так розпочалась історія ДМП «Івано-Франківськтеплокомуненерго».

          Підприємство зростало за рахунок приймання на свій баланс котелень, ЦТП, бойлерних та теплових мереж від різних установ, закладів і підприємств міста, проведення їх реконструкції і будівництва нових об'єктів.

          У 1979 році об'єднання котелень міста увійшло, як головне підприємство, до складу новоствореного обласного виробничого об'єднання "Івано-Франківськтеплокомуненерго". У 1985 році в результаті проведеної реорганізації із складу обласного об’єднання відділилось державне міське підприємство "Івано-Франківськтеплокомуненерго".

          Сьогодні ДМП «Івано-Франківськтеплокомуненерго» є одним із провідних теплопостачальних підприємств України. На його балансі перебуває 37 котелень зі 160-ма котлами загальною потужністю 680 ГКал на годину, які обігрівають майже 43 тис. квартир та 1 тис. 768 об’єктів соціально-виробничого призначення, до яких теплоносій подається 150-ма кілометрами теплових мереж.

          Роботу ТКЕ неодноразово відзначали Держкомітет ЖКГ України, Міжгалузева асоціація з розвитку систем теплопостачання «Укртеплокомуненерго», Інститут рейтингових досліджень Асамблеї ділових кіл України та інші українські й закордонні організації та інституції.

          Більше як тисячу працівників підприємства несуть тепло в домівки іванофранківців. В різний час підприємство очолювали Олександр Маківчук, Богдан Чухній, Арсен Блащук, Ігор Прокопів, які докладали всіх зусиль для модернізації та розвитку «Теплокомуненерго», оптимізації його роботи, пріоритетом якої зараз є впровадження енергозберігаючих технологій та використання альтернативних джерел енергії.

          З нагоди ювілею працівників підприємства привітав заступник міського голови М.Саєвич. За досягнуті високі результати у трудовій діяльності та з нагоди 45-річчя ДМП «Івано-Франківськтеплокомуненерго» нагороджено грамотами виконкому міської ради працівників ДМП «Івано-Франківськтеплокомуненерго»: В.Воронича– начальника цеху КВПіА; М.Заліського – водія автотранспортної діяльниці; В.Кияшка – слюсаря-ремонтника теплового району «Позитрон»; М.Кобилянського – заступника головного інженера; З.Магаса – машиніста котлів теплового району «Пасічна»; В.Рущака– заступника головного інженера по енергозбереженню.

          Подяками міського голови відзначено: Д.Дубницького – машиніста котлів теплового району «Дорошенка»; В.Дяківа – газоелектрозварника цеху ремонту; М.Пілецького – слюсаря-ремонтника теплового району «Пасічна»; І.Третяка – начальника теплового району «Пасічна»
Категорія:Цікаві події| Перегляд:905| Додав:Rare_Fire |Рейтинг:3.0/1
Теги (Ключові слова): 45 років, ювілей, теплокомуненерго
Всього коментарів: 0
avatar
КОМПІК ІФ© 2008-2024 ICQ-372961945
E-mail:info[собачка]kompik.if.ua Яндекс.Метрика Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
© 2008-2024 КОМПІК ІФ-інформація,технології,мультимедіа,web. Інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Інформація, весь зміст, ідеї оформлення, стиль являються інтелектуальною власністю інформаційно-довідкового порталу «КОМПІК ІФ» та охороняються Законом. При цитуванні або використанні будь-яких матеріалів, - посилання (а в Інтернеті - гіперпосилання) на інформаційно-довідковий портал як джерело інформації – обов'язкове (www.kompik.if.ua). Адміністрація порталу не несе відповідальності за пости користувачів якщо ними не було дотримано встановлених Законом вимог.