З питань реклами, співпраці, розміщення статтей та анонсів звертайтеся info@kompik.if.ua
ПУБЛІКУЙ БЕЗКОШТОВНО!!!
Оголошення
Інформацію про фірму
(безреєстрації)
Анонси подій
Власні статті та новини
Зареєструйся або пиши на info@kompik.if.ua

Зараз на сайті 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Логін:
Пароль:
Головна | Реєстрація| Вхід
Головна » Новини Україна » У Сімферополі вбили власника нічного клубу

У Сімферополі вбили власника нічного клубу

фото У Сімферополі вбили власника нічного клубу
Сьогодні вночі у Сімферополі було вбито власника сімферопольського нічного клубу "Z", громадянин Росії. Про це повідомив телефоном кореспонденту співробітник кримської міліції.

За його даними, на центральному проспекті Сімферополя, де розташований популярний серед молоді клуб, вночі сталася бійка. Правоохоронці припускають, що власник клубу вийшов, щоб заладити справу, був втягнутий у бійку і вбитий, передає УНІАН.

"Поряд з тілом був знайдений пістолет для стрільби гумовими кулями", - зазначив співрозмовник агентства. Власник зброї встановлюється.

Господар нічного клубу помер не від вогнепальних поранень, а від нанесення тілесних пошкоджень. Учасників бійки затримати не вдалося, вони розбіглися до приїзду міліції. Проводяться слідчі дії.

Нещодавно у Севастополі було порушено кримінальну справу за фактом нанесення тілесних ушкоджень депутату міськради Леоніду Лопацькому. Про це на сесії міськради заявив начальник Управління МВС України в Севастополі Валерій Пєтухов. Перед цим депутат міськради Василь Пархоменко заявив, що Лопацького було жорстоко побито й пограбовано 25 грудня в під`їзді власного будинку.
Категорія:Новини Україна| Перегляд:891| Додав:Admin |Рейтинг:0.0/0

Всього коментарів: 0
avatar
КОМПІК ІФ© 2008-2024 ICQ-372961945
E-mail:info[собачка]kompik.if.ua Яндекс.Метрика Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
© 2008-2024 КОМПІК ІФ-інформація,технології,мультимедіа,web. Інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Інформація, весь зміст, ідеї оформлення, стиль являються інтелектуальною власністю інформаційно-довідкового порталу «КОМПІК ІФ» та охороняються Законом. При цитуванні або використанні будь-яких матеріалів, - посилання (а в Інтернеті - гіперпосилання) на інформаційно-довідковий портал як джерело інформації – обов'язкове (www.kompik.if.ua). Адміністрація порталу не несе відповідальності за пости користувачів якщо ними не було дотримано встановлених Законом вимог.