З питань реклами, співпраці, розміщення статтей та анонсів звертайтеся info@kompik.if.ua
ПУБЛІКУЙ БЕЗКОШТОВНО!!!
Оголошення
Інформацію про фірму
(безреєстрації)
Анонси подій
Власні статті та новини
Зареєструйся або пиши на info@kompik.if.ua

Зараз на сайті 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Логін:
Пароль:
Головна | Реєстрація| Вхід
Головна » Новини Україна » Розпочався суд над колишнім мером Димитрова, який на смерть збив жінку

Розпочався суд над колишнім мером Димитрова, який на смерть збив жінку

фото Розпочався суд над колишнім мером Димитрова, який на смерть збив жінку
У Червоноармійському районному суді Донецької області вчора, 12 лютого, розпочався розгляд кримінальної справи, порушеної стосовно колишнього мера міста Димитрова Юрія Анісімова, котрий 8 жовтня 2009 року збив жінку, яка пізніше від отриманих травм померла у лікарні.

Анісімов, який після затримання був відпущений під заставу, самостійно прийшов на перше судове засідання, передає УНІАН.

У засіданні були встановлені сторони по даному процесу, узгоджені всі необхідні питання для початку слухань. Після цього чергове засідання суду було призначене на 23-24 лютого.

Міський голова м. Димитрова Анісімов 8 жовтня 2009 року на автомобілі"КІА Черато" скоїв наїздна робітницю шахти"Центральна" (ДП "Красноармійськвугілля") Ірину Тимошенко, внаслідок чого вона отримала травми різного ступеня тяжкості й була госпіталізована. 22 жовтня жінка померла в лікарні.

За інформацією міністра внутрішніх справ Юрія Луценка, медекспертиза засвідчила вміст 0,75 проміле алкоголю в крові мера м. Димитрова.

За фактом скоєння дорожньо-транспортної пригоди за участю Анісімова було порушено кримінальну справу за ч.2 статті 286 Кримінального кодексу України"Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами". Цією статтею передбачено покарання у вигляді позбавлення волі строком від 3 до 8 років. Досудове слідство проводила прокуратура Димитрова.

16 жовтня рішенням Красноармійського міського суду Анісімов був відпущений під заставу 20 тис грн, пізніше суд збільшив суму застави до 40 тис грн.
Категорія:Новини Україна| Перегляд:913| Додав:Admin |Рейтинг:0.0/0

Всього коментарів: 0
avatar
КОМПІК ІФ© 2008-2024 ICQ-372961945
E-mail:info[собачка]kompik.if.ua Яндекс.Метрика Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
© 2008-2024 КОМПІК ІФ-інформація,технології,мультимедіа,web. Інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Інформація, весь зміст, ідеї оформлення, стиль являються інтелектуальною власністю інформаційно-довідкового порталу «КОМПІК ІФ» та охороняються Законом. При цитуванні або використанні будь-яких матеріалів, - посилання (а в Інтернеті - гіперпосилання) на інформаційно-довідковий портал як джерело інформації – обов'язкове (www.kompik.if.ua). Адміністрація порталу не несе відповідальності за пости користувачів якщо ними не було дотримано встановлених Законом вимог.