З питань реклами, співпраці, розміщення статтей та анонсів звертайтеся info@kompik.if.ua
ПУБЛІКУЙ БЕЗКОШТОВНО!!!
Оголошення
Інформацію про фірму
(безреєстрації)
Анонси подій
Власні статті та новини
Зареєструйся або пиши на info@kompik.if.ua

Зараз на сайті 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Логін:
Пароль:
Головна | Реєстрація| Вхід
Головна » Новини Івано-Франківськ
Картинка «Школа шляхетних українок» - відкрита уже друга на Прикарпатті
На Рогатинщині панянок навчатимуть шляхетності. У рогатинській школі мистецтв запрацювала «Школа шляхетних українок». Уроки відбуватимуться щосуботи по чотири години. Дівчат навчатимуть хороших манер, правильної поведінки на світських заходах, догляду за собою та куховарству, інформує Вежа. З ученицями працюватимуть найкращі візажисти, пекарі та кондитери. Азам сімейного права, педагогіки та психології також приділять увагу.
Категорія: Новини Івано-Франківськ | Переглядів: 825 | Дата: 04.10.2012

Картинка Понад 1600 нелегально працевлаштованих осіб виявлено на Івано-Франківщині
За результатами перевірок проведених податковою службою з питань дотримання юридичними особами та фізичними особами-підприємцями вимог законодавства при використанні у своїй діяльності праці найманих осіб, до бюджету додатково надійшло 217 тис.грн. податку на доходи фізичних осіб. На даний час з 982 особами укладено належним чином трудові угоди.
Категорія: Новини Івано-Франківськ | Переглядів: 678 | Дата: 29.09.2012

Картинка Зроблю все, щоб винайти кошти на реконструкції кухонь усіх без виключення садків Івано-Франківська.
Дитсадки Івано-Франківська ремонтують за меценатські кошти. Найбільше дошкільні заклади потребують реконструкцій кухонь. За час літніх канікул у кількох установах приміщення вдалося відновити. Гроші на це попередньо виділив Олександр Шевченко.
У дитсадку «Малятко» кухню капітально не ремонтували більше 40-ка років. В старому харчоблоку та ще й на старій газовій плиті кухарі варили їжу для сотні малюків. Коли в закладі відключили газ, проблеми хлинули одна за одною,- кажуть у садку.  
Категорія: Новини Івано-Франківськ | Переглядів: 717 | Дата: 22.09.2012

Картинка 22 вересня команда Івано-Франківська танцюватиме у півфіналі Майдансу
У суботу, 22 вересня, відбудеться другий півфінал танцювального проекту «Майданс 2012». За вихід у фінал змагатимуться команди дев’яти міст, п’ять з яких покинуть шоу – решта потраплять у фінал, де й змагатимуться за перемогу.
Серед них буде й команда з Івано-Франківська, що представляє Західний дивізіон. Дійти до півфіналу команді нашого міста вдалося завдяки активній підтримці телеглядачів та смс- голосуванню.
Категорія: Новини Івано-Франківськ | Переглядів: 724 | Дата: 21.09.2012

Картинка Китайці збудують швидкісну залізницю Надвірна - Яремче - Буковель?
Голова обласної державної адміністрації Михайло Вишиванюк у своєму робочому кабінеті провів перемовини з представниками відомої у світі будівельної компанії КНР -ТОВ «Китайська інженерно-будівельна корпорація» щодо спорудження повітряно-наземної залізниці Надвірна - Яремче - Буковель.  Як зазначив голова ОДА, така сучасна швидкісна залізниця буде «конче потрібна Прикарпаттю і Україні загалом, яка бореться за право приймати на своїх теренах, зокрема в Карпатах, зимову Олімпіаду 2022 року».
Категорія: Новини Івано-Франківськ | Переглядів: 711 | Дата: 21.09.2012

Картинка Податкова інформує. ДПС в Івано-Франкіській області
За 8 місяців 2012 року в області до бюджетів всіх рівнів зібрано 2 834,2 млн. грн. податків та зборів, в т.ч. до місцевих бюджетів надійшло 1095,0 млн. грн.
Зокрема найбільші поступлення склали: 304,6 млн. грн. податку на прибуток, 355,8 млн. грн. податку на додану вартість, 210,7 млн. грн. акцизного податку, 717,6 млн. грн. податку на доходи фізичних осіб.
Категорія: Новини Івано-Франківськ | Переглядів: 1355 | Дата: 04.09.2012

Картинка IV літературний фестиваль ім. Тараса Мельничука
14-15 жовтня в Івано-Франківську відбудеться IV літературний фестиваль ім. Тараса Мельничука «Покрова».
Цього разу заходи фестивалю будуть проходити у чотирьох точках - книгарня "Є", Обласна філармонія, Прикарпатський університет ім..В. Стефаника і Обласна універсальна наукова бібліотека ім. І. Франка.
Категорія: Новини Івано-Франківськ | Переглядів: 710 | Дата: 30.08.2012

Картинка Міська рада забороняє пенсіонерам грати шахи на Площі Мічкевича
Івано-Франківська міськрада, яка вже давно дійшла "до ручки" взялася за... пенсіонерів, що десятиріччями збираються в центрі міста, щоб пограти в шахи та доміно.
Категорія: Новини Івано-Франківськ | Переглядів: 933 | Дата: 29.08.2012

Картинка Франківськ відвідав онук Івана Франка
27 серпня 2012 року у день 156-річниці з дня народження українського письменника, поета, вченого, публіциста, громадського і політичного діяча Івана Яковича Франка обласну універсальну наукову бібліотеку ім. І.Франка відвідав його онук – Роланд Тарасович Франко.
Категорія: Новини Івано-Франківськ | Переглядів: 808 | Дата: 29.08.2012

Картинка У Франківську пройде молодіжна акція «Намалюй прапор!».
Завтра,23 серпня о 12.00 на Вічевому майдані Івано-Франківська до Дня Державного Прапора України пройде молодіжна акція «Намалюй прапор!».

 День Державного Прапора України — державне свято України, яке відзначається щорічно 23 серпня.
Категорія: Новини Івано-Франківськ | Переглядів: 706 | Дата: 22.08.2012

« 1 2 ... 5 6 7 8 9 ... 92 93 »
КОМПІК ІФ© 2008-2024 ICQ-372961945
E-mail:info[собачка]kompik.if.ua Яндекс.Метрика Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
© 2008-2024 КОМПІК ІФ-інформація,технології,мультимедіа,web. Інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Інформація, весь зміст, ідеї оформлення, стиль являються інтелектуальною власністю інформаційно-довідкового порталу «КОМПІК ІФ» та охороняються Законом. При цитуванні або використанні будь-яких матеріалів, - посилання (а в Інтернеті - гіперпосилання) на інформаційно-довідковий портал як джерело інформації – обов'язкове (www.kompik.if.ua). Адміністрація порталу не несе відповідальності за пости користувачів якщо ними не було дотримано встановлених Законом вимог.