З питань реклами, співпраці, розміщення статтей та анонсів звертайтеся info@kompik.if.ua
ПУБЛІКУЙ БЕЗКОШТОВНО!!!
Оголошення
Інформацію про фірму
(безреєстрації)
Анонси подій
Власні статті та новини
Зареєструйся або пиши на info@kompik.if.ua

Зараз на сайті 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Логін:
Пароль:
Головна | Реєстрація| Вхід
Головна » Новини Івано-Франківськ » Зроблю все, щоб винайти кошти на реконструкції кухонь усіх без виключення садків Івано-Франківська.

Зроблю все, щоб винайти кошти на реконструкції кухонь усіх без виключення садків Івано-Франківська.

фото Зроблю все, щоб винайти кошти на реконструкції кухонь усіх без виключення садків Івано-Франківська.
Дитсадки Івано-Франківська ремонтують за меценатські кошти. Найбільше дошкільні заклади потребують реконструкцій кухонь. За час літніх канікул у кількох установах приміщення вдалося відновити. Гроші на це попередньо виділив Олександр Шевченко.
У дитсадку «Малятко» кухню капітально не ремонтували більше 40-ка років. В старому харчоблоку та ще й на старій газовій плиті кухарі варили їжу для сотні малюків. Коли в закладі відключили газ, проблеми хлинули одна за одною,- кажуть у садку.  

«Ми не мали на чому варити їжу, терміново потрібно було замінити проводку, а за нею – плиту на підлозі та стіні, - розповідає завідуюча Ірина Мушак. - Склали кошторис ремонту і сума вийшла колосальною».

Метушитись почали не лише працівники дошкільного закладу. На сполох почали бити й батьки. Адже роботу садка планували скоротити або на деякий час повністю призупинити.
«Долею випадку, чи то з Божою допомогою, нам допоміг Олександр Шевченко, - говорить батько 3-ьох дітей Роман Салюк. -  Проблема нашого дитсадка була непосильна ноша навіть для сотні батьків. Сьогодні я спокійний, проблема вирішилась буквально за півтора місяця».

І нова електроплита, і новий євроремонт. Меценат Олександр Шевченко дотримався свого слова. Каже, капітальних реконструкцій кухонь потребує чи не половина дошкільних закладів міста.

«Зроблю все, щоб винайти кошти на реконструкції кухонь усіх без виключення садків Івано-Франківська. В статусі народного депутата, отримавши від громади вказівки, в Києві вимагатиму додаткове фінансування з держбюджету. За дітей потрібно дбати», - наголосив О.Шевченко.


Всі зображення до публікації Зроблю все, щоб винайти кошти на реконструкції кухонь усіх без виключення садків Івано-Франківська.
Категорія:Новини Івано-Франківськ| Перегляд:721| Додав:Admin |Рейтинг:0.0/0

Всього коментарів: 0
avatar
КОМПІК ІФ© 2008-2024 ICQ-372961945
E-mail:info[собачка]kompik.if.ua Яндекс.Метрика Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
© 2008-2024 КОМПІК ІФ-інформація,технології,мультимедіа,web. Інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Інформація, весь зміст, ідеї оформлення, стиль являються інтелектуальною власністю інформаційно-довідкового порталу «КОМПІК ІФ» та охороняються Законом. При цитуванні або використанні будь-яких матеріалів, - посилання (а в Інтернеті - гіперпосилання) на інформаційно-довідковий портал як джерело інформації – обов'язкове (www.kompik.if.ua). Адміністрація порталу не несе відповідальності за пости користувачів якщо ними не було дотримано встановлених Законом вимог.