З питань реклами, співпраці, розміщення статтей та анонсів звертайтеся info@kompik.if.ua
ПУБЛІКУЙ БЕЗКОШТОВНО!!!
Оголошення
Інформацію про фірму
(безреєстрації)
Анонси подій
Власні статті та новини
Зареєструйся або пиши на info@kompik.if.ua

Зараз на сайті 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Логін:
Пароль:
Головна | Реєстрація| Вхід
Головна » Новини Івано-Франківськ » Міська рада забороняє пенсіонерам грати шахи на Площі Мічкевича

Міська рада забороняє пенсіонерам грати шахи на Площі Мічкевича

фото Міська рада забороняє пенсіонерам грати шахи на Площі Мічкевича
Івано-Франківська міськрада, яка вже давно дійшла "до ручки" взялася за... пенсіонерів, що десятиріччями збираються в центрі міста, щоб пограти в шахи та доміно.

Вони нам заважають на площі Міцкевича в Івано-Франківську проводити... екскурсії для туристів, - стверджує начальник управління економічного та інтеграційного розвитку Івано-Франківського міськвиконкому Богдан Білик.

Чиновник попросив мера доручити міській міліції прибрати гравців з площі... в контексті майбутнього вручення місту почесної відзнаки Євросоюзу і очікуваного прибуття в зв’язку з цим великої кількості поважних гостей, в тому числі і з-за кордону.

Аргументи головного "євроінтегратора" переконали міського голову. Такі люди, на думку мера, хай би собі їхали десь у ліс і там грали б в шахи та пили вино.

Нагадаємо, що в радянський час влада збудувала садовий павільйон тут же у скверику медуніверситету, де пенсіонери грали в шахи та доміно. Потім "демократи" знесли цей павільйон і запланували тут чергову потвору у вигляді пам'ятника руській трійці. Нещасні шахісти, змушені грати на лавочках на площі Міцкевича.
Категорія:Новини Івано-Франківськ| Перегляд:932| Додав:ivanka |Рейтинг:0.0/0

Всього коментарів: 0
avatar
КОМПІК ІФ© 2008-2024 ICQ-372961945
E-mail:info[собачка]kompik.if.ua Яндекс.Метрика Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
© 2008-2024 КОМПІК ІФ-інформація,технології,мультимедіа,web. Інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Інформація, весь зміст, ідеї оформлення, стиль являються інтелектуальною власністю інформаційно-довідкового порталу «КОМПІК ІФ» та охороняються Законом. При цитуванні або використанні будь-яких матеріалів, - посилання (а в Інтернеті - гіперпосилання) на інформаційно-довідковий портал як джерело інформації – обов'язкове (www.kompik.if.ua). Адміністрація порталу не несе відповідальності за пости користувачів якщо ними не було дотримано встановлених Законом вимог.