З питань реклами, співпраці, розміщення статтей та анонсів звертайтеся info@kompik.if.ua
ПУБЛІКУЙ БЕЗКОШТОВНО!!!
Оголошення
Інформацію про фірму
(безреєстрації)
Анонси подій
Власні статті та новини
Зареєструйся або пиши на info@kompik.if.ua

Зараз на сайті 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Логін:
Пароль:
Головна | Реєстрація| Вхід
Головна » Новини Івано-Франківськ » Податкова інформує. ДПС в Івано-Франкіській області

Податкова інформує. ДПС в Івано-Франкіській області

фото Податкова інформує. ДПС в Івано-Франкіській області
Платниками податків Івано-Франківщини сплачено до бюджету 2,8 млрд. грн. податків та зборів

За 8 місяців 2012 року в області до бюджетів всіх рівнів зібрано 2 834,2 млн. грн. податків та зборів, в т.ч. до місцевих бюджетів надійшло 1095,0 млн. грн.
Зокрема найбільші поступлення склали: 304,6 млн. грн. податку на прибуток, 355,8 млн. грн. податку на додану вартість, 210,7 млн. грн. акцизного податку, 717,6 млн. грн. податку на доходи фізичних осіб.
На обліку в органах державної податкової служби Івано-Франківської області знаходиться 23545 юридичних осіб, та 83654 фізичні особи-підприємці, з яких 28139 обрали спрощену систему оподаткування.
ДПС в Івано-Франкіській області

Про нове в податковому законодавстві – кожному на електронну адресу

Для зручності платників податків податкова служба започаткувала нову послугу - повідомлення про зміни в податковому законодавстві на електронну адресу.
Якщо платник податків зацікавлений в отриманні такої інформації, йому  необхідно надіслати на електронну адресу idd@sts.gov.ua порожній лист, при цьому в полі «Тема» вказати 6011.
ДПС в Івано-Франкіській області

Податковою розпочато тижні тематичних консультацій

Стартував новий проект Державної податкової служби України „Тижні тематичних консультацій”.
На єдиному веб-порталі ДПС України (http://sts.gov.ua) у однойменному банері „Тижні тематичних консультацій” платники податків зможуть знайти вичерпну інформацію, яка стосується питань оподаткування підприємств конкретної сфери діяльності. У рамках проекту також передбачено on-line спілкування з фахівцями податкової служби. Платники податків зможуть поставити свої запитання та отримати оперативні відповіді на них.
ДПС в Івано-Франкіській області

Свідоцтва платника ПДВ видаватимуться через Інтернет

Процедура отримання свідоцтва платника ПДВ стане повністю електронною. Новий сервіс вже проходить випробування, повідомив сьогодні Голова ДПСУ Олександр Клименко під час Всеукраїнського форуму підприємців.
«Сьогодні ми в тестовому режимі випробовуємо процедуру надання реєстраційних заяв від платників ПДВ  та отримання свідоцтва платника ПДВ в електронній формі. Це революційна подія, що дозволить не просто прискорити процедуру видачі свідоцтва, але й повністю прибере з процесу людський фактор та, відповідно, ризики будь-яких корупційних проявів», – наголосив керівник податкової.
Для отримання свідоцтва платнику буде достатньо мати вихід в мережу Інтернет. При цьому відвідувати податкову інспекцію як раніше йому буде не обов’язково.
«Такий сервіс скоротить накладні витрати та зекономить платникові чимало часу, який раніше витрачався на особисте відвідування податкової для подання заяви. Від платника вимагатиметься лише сумлінне виконання своїх податкових зобов’язань, щоб відповідати критеріям платника ПДВ», – підкреслив Олександр Клименко.
ДПС в Івано-Франкіській області

В приміщеннях податкових органів встановлено спеціальні скриньки для збору пропозицій та зауважень

Напередодні Дня підприємця в приміщеннях усіх органів ДПС Івано-Франківської області встановлено спеціальні скриньки для збору пропозицій та зауважень від платників податків з питань діяльності податківців та вдосконалення податкового законодавства.
Кожне звернення буде уважно розглянуте та враховане при організації роботи працівників податкових органів та наданні відповідних пропозицій до ДПС України.

ДПС в Івано-Франкіській області

Категорія:Новини Івано-Франківськ| Перегляд:1359| Додав:Admin |Рейтинг:5.0/1

Всього коментарів: 1
avatar
0
1 25191 • 00:05, 05.09.2012
податкова рулить!!!)))
avatar
КОМПІК ІФ© 2008-2024 ICQ-372961945
E-mail:info[собачка]kompik.if.ua Яндекс.Метрика Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
© 2008-2024 КОМПІК ІФ-інформація,технології,мультимедіа,web. Інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Інформація, весь зміст, ідеї оформлення, стиль являються інтелектуальною власністю інформаційно-довідкового порталу «КОМПІК ІФ» та охороняються Законом. При цитуванні або використанні будь-яких матеріалів, - посилання (а в Інтернеті - гіперпосилання) на інформаційно-довідковий портал як джерело інформації – обов'язкове (www.kompik.if.ua). Адміністрація порталу не несе відповідальності за пости користувачів якщо ними не було дотримано встановлених Законом вимог.