З питань реклами, співпраці, розміщення статтей та анонсів звертайтеся info@kompik.if.ua
ПУБЛІКУЙ БЕЗКОШТОВНО!!!
Оголошення
Інформацію про фірму
(безреєстрації)
Анонси подій
Власні статті та новини
Зареєструйся або пиши на info@kompik.if.ua

Зараз на сайті 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Логін:
Пароль:
Головна | Реєстрація| Вхід
Головна » Новини Івано-Франківськ
Картинка Знову пройшла гроза
Вчора, 5 серпня, о 19.00 год. на території Тисменицького району та міста Івано-Франківськ пройшла гроза, відмічалось шквалисте посилення вітру, місцями відбулось випадання дуже сильного дощу.
Категорія: Новини Івано-Франківськ | Переглядів: 685 | Дата: 06.08.2012

Картинка Хвиля народної творчрсті на білбордах
Директор туристичного комплексу "Буковель”, Олександр Шевченко у липні розпочав напрочуд креативну кампанію зовнішньої реклами. На біл-бордах майбутній кандидат-мажоритарник по округу №83 з центром в Івано-Франківську підписується виключно як "Шевченко”, можливо, натякає на певну місійність в долі українського народу? Такий висновок напрошується і з гасел на біл-бордах: "Я, Шевченко, захищаю мову, они вводят свой язык», "Я, Шевченко, прокладаю дороги, вони розкрадають країну”, та найновішого, який з'явився у серпні "Я, Шевченко, будую Буковель, вони руйнують країну”.
Категорія: Новини Івано-Франківськ | Переглядів: 683 | Дата: 06.08.2012

Картинка Франківськ увійшов до списку здорвих міст
Є 2 новини: одна охороша і одна правдива. Хороша - одне з найбільш західних міст України - Мукачеве виявилося ще й найздоровішим в країні повідомляє "Фокус". Друге місце в рейтингу посів Івано-Франківськ, за ним слідують Чернівці. На четвертому і п'ятому місці опинилися Хмельницький та Рівне. В цілому міста Західної України зайняли половину списку. Це пояснюється в першу чергу сприятливою екологічною ситуацією і віддаленістю від великих промислових регіонів. З цих само причин в рейтинг не потрапило жодне місто Донецької, Луганської та Запорізької областей.
Категорія: Новини Івано-Франківськ | Переглядів: 654 | Дата: 05.08.2012

Картинка Злива на Прикарпатті завдала збитків
31 липня внаслідок опадів на території Рожнятівського району було зруйновано два пішохідних містки через річку Радова в смт. Перегінське.
Категорія: Новини Івано-Франківськ | Переглядів: 689 | Дата: 02.08.2012

Картинка У місті стався вибух газу
Вчора,01 серпня об 11 годині по вулиці Коновальця в Івано-Франківську сталася аварія, пов’язана з вибухом газу  в побуті.
Категорія: Новини Івано-Франківськ | Переглядів: 706 | Дата: 02.08.2012

Картинка Вода у свердловині поблизу «Містечка милосердя Святого Миколая» заражена кишковою паличкою?
На Івано-Фрнківщині перебуває екологічна експедиція проекту "Знай, що ти пєш!”, яка перевіряє стан водопровідної та джерельної води по всій Україні. Експедиція «Знай, що ти п’єш!», організована ТМ «Бар’єр», стартувала 10 липня з Голосіївської площі Києва, де взяла першу пробу води та дев’ятьма позашляховиками виїхала у напрямку Новоград-Волинського з заїздом до Чорнобильської зони.
Категорія: Новини Івано-Франківськ | Переглядів: 711 | Дата: 14.07.2012

Картинка «Український Дім. Івано-Франківськ» розпочинає акції протесту
Сьогодні, в п’ятницю, 13 липня розпочалась безстрокова акція протесту в самому центрі Івано-Франківська – на Вічевому Майдані. Близько десяти молодіжних громадських організацій об’єдналися в молодіжну ініціативу «Український Дім. Івано-Франківськ».
В цей день, в п’ятницю 13-го, коли вся «нечисть» вилазить назовні, ініціативна молодь організувала першу свою акцію - «Щурячі перегони». Перед іванофранківцями постали хитрі, підступні щурі та їхні давно вже заплямовані наглядачі–олігархи.
Категорія: Новини Івано-Франківськ | Переглядів: 739 | Дата: 14.07.2012

Картинка За кого голосували б Франківці. Перше місце «Свобода» - 21,4 «Наша Україна» - 1,2 рівня комуністам
Серед політичних партій найбільший рівень підтримки наразі демонструє ВО «Свобода». За неї б проголосувало 21,4% тих, хто має намір взяти участь у виборах. Показники інших опозиційних політичних сил наступні: ВО «Батьківщина» – 19,6%, УДАР – 13,5%, Фронт Змін – 12,4%, «Громадянська позиція» – 3,7%. Рівень довіри до партії «Наша Україна» становить 1,2% і є рівним показнику довіри до КПУ. Партія регіонів набрала б близько 4,6%, «Україна – Вперед» – 2,3%.
Категорія: Новини Івано-Франківськ | Переглядів: 631 | Дата: 11.07.2012

Картинка В Івано-Франківську поновила свою роботу «Школа міліції»
Про цю, без сумніву, оптимістичну новину для багатьох жителів Прикарпаття, повідомив журналістам перший проректор з науково-методичної та навчальної роботи Львівського університету внутрішніх справ України полковник міліції Мирослав Бучко. Відповідне рішення 5 квітня прийняв міністр внутрішніх справ Віталій Захарченко. А тепер, про це та про інші події детальніше.
Категорія: Новини Івано-Франківськ | Переглядів: 2224 | Дата: 02.07.2012

Картинка Прокуратура перевірила табори для оздоровлення дітей
Особливу увагу звернуто на оздоровлення дітей пільгових категорій та безпеку відпочинку. Під час перевірок встановлено, що відділами у справах сім’ї та молоді не повною мірою забезпечується підготовка заходів із сприяння та відпочинку дітей пільгових категорій. Зокрема, у Калуській міськраді не визначено місця відпочинку таких дітей та не заплановано кошти на їх оздоровлення.
Категорія: Новини Івано-Франківськ | Переглядів: 707 | Дата: 29.06.2012

« 1 2 ... 7 8 9 10 11 ... 92 93 »
КОМПІК ІФ© 2008-2024 ICQ-372961945
E-mail:info[собачка]kompik.if.ua Яндекс.Метрика Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
© 2008-2024 КОМПІК ІФ-інформація,технології,мультимедіа,web. Інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Інформація, весь зміст, ідеї оформлення, стиль являються інтелектуальною власністю інформаційно-довідкового порталу «КОМПІК ІФ» та охороняються Законом. При цитуванні або використанні будь-яких матеріалів, - посилання (а в Інтернеті - гіперпосилання) на інформаційно-довідковий портал як джерело інформації – обов'язкове (www.kompik.if.ua). Адміністрація порталу не несе відповідальності за пости користувачів якщо ними не було дотримано встановлених Законом вимог.