З питань реклами, співпраці, розміщення статтей та анонсів звертайтеся info@kompik.if.ua
ПУБЛІКУЙ БЕЗКОШТОВНО!!!
Оголошення
Інформацію про фірму
(безреєстрації)
Анонси подій
Власні статті та новини
Зареєструйся або пиши на info@kompik.if.ua

Зараз на сайті 2
Гостей: 2
Користувачів 0
Логін:
Пароль:
Головна | Реєстрація| Вхід
Головна » Новини Івано-Франківськ » 22 вересня команда Івано-Франківська танцюватиме у півфіналі Майдансу

22 вересня команда Івано-Франківська танцюватиме у півфіналі Майдансу

фото 22 вересня команда Івано-Франківська танцюватиме у півфіналі Майдансу
У суботу, 22 вересня, відбудеться другий півфінал танцювального проекту «Майданс 2012». За вихід у фінал змагатимуться команди дев’яти міст, п’ять з яких покинуть шоу – решта потраплять у фінал, де й змагатимуться за перемогу.

Серед них буде й команда з Івано-Франківська, що представляє Західний дивізіон. Дійти до півфіналу команді нашого міста вдалося завдяки активній підтримці телеглядачів та смс- голосуванню.

Щоб пройти до фіналу учасники з Івано-Франківська повинні не лише якомога краще виступити, але відчути ще більш активну глядацьку підтримку, яка повинна додати їм сил та натхнення на перемогу та гідне представлення нашого міста.

Тож, закликаємо усіх мешканців Івано-Франківська в суботу 22 вересня 2012 року о 20.30 год. дивитись «Майданс 2012», вболівати, надсилати смс-повідомлення і Франкове місто переможе!
Категорія:Новини Івано-Франківськ| Перегляд:726| Додав:Admin |Рейтинг:0.0/0

Всього коментарів: 0
avatar
КОМПІК ІФ© 2008-2024 ICQ-372961945
E-mail:info[собачка]kompik.if.ua Яндекс.Метрика Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
© 2008-2024 КОМПІК ІФ-інформація,технології,мультимедіа,web. Інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Інформація, весь зміст, ідеї оформлення, стиль являються інтелектуальною власністю інформаційно-довідкового порталу «КОМПІК ІФ» та охороняються Законом. При цитуванні або використанні будь-яких матеріалів, - посилання (а в Інтернеті - гіперпосилання) на інформаційно-довідковий портал як джерело інформації – обов'язкове (www.kompik.if.ua). Адміністрація порталу не несе відповідальності за пости користувачів якщо ними не було дотримано встановлених Законом вимог.