З питань реклами, співпраці, розміщення статтей та анонсів звертайтеся info@kompik.if.ua
ПУБЛІКУЙ БЕЗКОШТОВНО!!!
Оголошення
Інформацію про фірму
(безреєстрації)
Анонси подій
Власні статті та новини
Зареєструйся або пиши на info@kompik.if.ua

Зараз на сайті 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Логін:
Пароль:
Головна | Реєстрація| Вхід
Головна » Новини Івано-Франківськ
Картинка Прикарпатська художниця підкорила Києв
Роботи прикарпатської художниці Тетяни Павлик вистаивли у Києві. Перша — персональна виставка творів, зроблених рідкісною на сьогодні технікою акварелі під назвою «Хвилі моєї туги», друга — фотовиставка однієї роботи.  Світлину «Сонечко» визнано найкращою на щорічній виставці газети «День» і відзначено  у номінації «портрет».

Категорія: Новини Івано-Франківськ | Переглядів: 791 | Дата: 12.11.2012

Картинка На захист української мови в Івано-Франківську
За позовом Прокуратури області (прокурор Каліфіцький О.О.) на 10.00 годину 16 листопада 2012 року призначено судове засідання в Адміністративному суді Івано-Франківської області, стосовно скасування п.1 Рішення Івано-Франківської області щодо невизнання дії т.зв. Закону України про мови, авторства Колісніченка-Ківалова. Антиукраїнські сили чинять тиск на суддів, з метою скасувати рішення сесії, яке підтверджує конституційність і законність існування винятково однієї державної мови – української.
Категорія: Новини Івано-Франківськ | Переглядів: 714 | Дата: 10.11.2012

Картинка Плащаницю Богородиці зі Святої Землі вперше привезуть до Івано-Франківська.
Як стало відомо, термін перебування Плащаниці Божої Матері з Гефсиманського подвор’я Єрусалиму в Україні продовжено – ще три тижні українські віруючі матимуть змогу вклонитися святині.


Категорія: Новини Івано-Франківськ | Переглядів: 806 | Дата: 07.11.2012

Картинка Квест «Вулицями Станіславова…»
Цієї неділі в Івано-Франківську активісти Молодіжного міськвиконкому організували для молоді міста корисне та цікаве дозвілля, провівши для всіх охочих квест «Вулицями Станіславова…».

Категорія: Новини Івано-Франківськ | Переглядів: 789 | Дата: 06.11.2012

Картинка Результати виборів на Прикарпатті по мажоритарній системі
ЦВК опрацьовано 94.55% протоколів з Прикарпаття. Пропонуємо вашій увазі попередню інформацію щодо лідерів парламентських перегонів.
 
ОВО №83
Сич Олександр Максимович, політична партія Всеукраїнське об’єднання "Свобода"56.33%;
Шевченко Олександр Леонідович, самовисування - 24.85%
Чорноус Володимир Ярославович, Політична партія "УДАР - 8.56%
Сич Олександр Володимирович, самовисування - 3.97%
Категорія: Новини Івано-Франківськ | Переглядів: 795 | Дата: 31.10.2012

Картинка Попередні результати виборів 2012 в Івано-Франківській області.
Руслан Марцінів оприлюднив дані екзит-полу в одномандатному виборчому окрузі №83 з центром в місті Івано-Франківськ, зроблені соціологічною групою "Рейтинг".За його словами, опрацьовано відповіді 1700 респондентів на 25-ти виборчих округах обласного центру.
Категорія: Новини Івано-Франківськ | Переглядів: 3654 | Дата: 29.10.2012

Картинка На Прикарпатті з'явилися білборди проти УПА (Фото)
На Калуській трасі неподалік від Івано-Франківська поблизу повороту на Дем'янів Лаз встановлено білборди зі звинуваченнями УПА в різні на Волині і погромах у Львові. Борди без реквізитів. Помітно, що їх вже намагалися пошкодити, інформує ГК.

Нагадаємо, що Івано-Франківська обласна рада оголосила 2012 рік роком УПА. Втім, реакції місцевих політиків на встановлення провокативних бордів не було.
Категорія: Новини Івано-Франківськ | Переглядів: 719 | Дата: 26.10.2012

Картинка Зірка стометрівки потрапив під машину

Колоритного та говіркого жебрака, який уже став легендою франківської стометрівки, у неділю збила машина. Така новина рознеслася соціальними мережами і викликала жваве обговорення. Адже цього чоловіка вважають місцевим феноменом, а його «Пані, пані, дайте пару копійок» стало уже народною приповідкою. Хоча хто він і звідки достеменно ніхто не знав.

Отже, як стало відомо «Репортеру» із власних джерел, 55-річний Василь Парфан, мешканець Богородчанського району, справді потрапив у ДТП.

Категорія: Новини Івано-Франківськ | Переглядів: 1293 | Дата: 23.10.2012

Картинка Роман Онуфріїв про затримання СБУ
Щойно розпочалася прес-конференція голови фракції ВО «Свобода» в Івано-Франківській міській раді, голови бюджетного комітету міської ради Романа Онуфрієва.
«Свободівець» Роман Онуфріїв розповідає про вчорашнє затримання правоохоронцями:
"Автомобіль було зупинено безпідставно. На деяких із них були желети СБУ, решта у спортивній формі. Особи не представилися, а банально захопили машину. Надягнули наручники без пояснень не коментували свої дії і не пускали адвокатів. Представники правоохоронних органів коментувати відмовилися пославшись на те що їм не відомо про операцію. затримання проводили особи на автомобілях з київськими номерами...".
Категорія: Новини Івано-Франківськ | Переглядів: 923 | Дата: 10.10.2012

Картинка На Рогатинщині безалкогольна крамниця торгувала горілкою за 16 грн.
Під час проведення оперативно-профілактичних заходів у Рогатинському районі Івано-Франківської області працівники підрозділу боротьби з економічною злочинністю отримали підстави предметно зацікавитися торгівельною діяльністю власниці одного з сільських продуктових магазинів.
Категорія: Новини Івано-Франківськ | Переглядів: 1136 | Дата: 04.10.2012

« 1 2 ... 4 5 6 7 8 ... 92 93 »
КОМПІК ІФ© 2008-2024 ICQ-372961945
E-mail:info[собачка]kompik.if.ua Яндекс.Метрика Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
© 2008-2024 КОМПІК ІФ-інформація,технології,мультимедіа,web. Інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Інформація, весь зміст, ідеї оформлення, стиль являються інтелектуальною власністю інформаційно-довідкового порталу «КОМПІК ІФ» та охороняються Законом. При цитуванні або використанні будь-яких матеріалів, - посилання (а в Інтернеті - гіперпосилання) на інформаційно-довідковий портал як джерело інформації – обов'язкове (www.kompik.if.ua). Адміністрація порталу не несе відповідальності за пости користувачів якщо ними не було дотримано встановлених Законом вимог.