З питань реклами, співпраці, розміщення статтей та анонсів звертайтеся info@kompik.if.ua
ПУБЛІКУЙ БЕЗКОШТОВНО!!!
Оголошення
Інформацію про фірму
(безреєстрації)
Анонси подій
Власні статті та новини
Зареєструйся або пиши на info@kompik.if.ua

Зараз на сайті 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Логін:
Пароль:
Головна | Реєстрація| Вхід
Головна » Цікаві події » У 2015 році Apple випустить 12,9 дюймовий iPad

У 2015 році Apple випустить 12,9 дюймовий iPad

фото У 2015 році Apple випустить 12,9 дюймовий iPad

Постачальники Apple на прохання компанії готуються до виробництва найбільшого планшета iPad в її лінійці — з діагоналлю екрана 12,9 дюйма, що, за даними інформованих джерел, стартує в першому кварталі наступного року.

В даний час компанія пропонує планшетні комп'ютери з діагоналлю двох розмірів — 9,7 дюйма і 7,9 дюйма, повідомляє Дзеркало тижня з посиланням на агентство Bloomberg.

За даними джерел Bloomberg, Apple обговорює випуск планшета-гіганта з постачальниками не менше року. Прес-служба компанії відмовилася коментувати ці повідомлення.

Продажі iPad, що є для Apple другим джерелом доходу після iPhone, скорочуються вже два квартали поспіль через відсутність нових моделей і популярність смартфонів з великими екранами. Постачальники Apple вже працюють над оновленими версіями iPad і iPad mini, які можуть вийти на ринок в цьому році, до початку ключового для компанії передріздвяного сезону продажів.

Окрім того, Apple слідом за конкурентами нарощує розміри екрану iPhone. Передбачається, що збільшена версія культового смартфона буде представлена на заході Apple 9 вересня. За даними Bloomberg, масове виробництво цих пристроїв ведеться з липня.

Акції таких постачальників Apple, як південнокорейська LG Display і тайванська AU Optronics Corp., подорожчали у середу до максимуму з 2012 року. LG Display додала 1,3%, AU Optronics — 4,4%, Innolux — 6,1%.

Відзначимо, що разом з iPhone 6 може бути презентовано «розумний» годинник від Apple — гаджет iWatch, оскільки без прив'язки до iPhone цей годинник від Apple виявиться марним.

Категорія:Цікаві події| Перегляд:1394| Додав:Admin |Рейтинг:5.0/1
Теги (Ключові слова): iPad, apple
Всього коментарів: 0
avatar
КОМПІК ІФ© 2008-2024 ICQ-372961945
E-mail:info[собачка]kompik.if.ua Яндекс.Метрика Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
© 2008-2024 КОМПІК ІФ-інформація,технології,мультимедіа,web. Інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Інформація, весь зміст, ідеї оформлення, стиль являються інтелектуальною власністю інформаційно-довідкового порталу «КОМПІК ІФ» та охороняються Законом. При цитуванні або використанні будь-яких матеріалів, - посилання (а в Інтернеті - гіперпосилання) на інформаційно-довідковий портал як джерело інформації – обов'язкове (www.kompik.if.ua). Адміністрація порталу не несе відповідальності за пости користувачів якщо ними не було дотримано встановлених Законом вимог.