З питань реклами, співпраці, розміщення статтей та анонсів звертайтеся info@kompik.if.ua
ПУБЛІКУЙ БЕЗКОШТОВНО!!!
Оголошення
Інформацію про фірму
(безреєстрації)
Анонси подій
Власні статті та новини
Зареєструйся або пиши на info@kompik.if.ua

Зараз на сайті 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Логін:
Пароль:
Головна | Реєстрація| Вхід
Головна » Спорт
Картинка Володимир Кличко обирає наступного суперника з п'яти кандидатів
Абсолютний чемпіон світу у надважкій вазі Володимир Кличко знайшов п'ять претендентів на добровільний захист титулу. Про це заявив менеджер братів Кличків Бернд Бенте. Водночас Бенте не став називати імена кандидатів: "Ми ведемо переговори з п'ятьма потенційними суперниками ", - лаконічно відрізав Бенте в коментарі Boxingscene.com.
Категорія: Спорт | Переглядів: 817 | Дата: 02.02.2013

Картинка ФІФА оприлюднила розклад чемпіонату світу 2014 року в Бразилії
 У Цюриху на засіданні виконавчого комітету ФІФА було затверджено час початку матчів чемпіонату світу-2014, який відбудеться в Бразилії. Матч відкриття відбудеться 12 червня в Сан-Паулу і почнеться о 17.00 за місцевим часом (23.00 за київським), а фінал розпочнеться о 16.00 13 липня на стадіоні "Маракана" в Ріо-де-Жанейро.
Категорія: Спорт | Переглядів: 1030 | Дата: 29.09.2012

Картинка Пляжний волейбол серед жінок відбувся у Івано-Франківську.
Пляжний волейбол серед жінок відбувся у Івано-Франківську. Учасниками першого турніру стали 10 команд міста, загалом 20 представниць прекрасної статі.

Організували пляжний турнір громадська організація "Спільними Зусиллями" та обласна Молодіжна адмінстрація. Не обійшлося тут і без підтримки директора ГК "Буковель" Олександра Шевченка. Напередодні гри, команда депутата обласної ради, облаштувала ігровий майданчик.
Категорія: Спорт | Переглядів: 1369 | Дата: 25.07.2012

Картинка Волинь і Карпати, зігравши внічию, дали старт новому сезону Прем'єр-ліги України
Новий сезон чемпіонату України розпочався з історичної нічиї між луцькою "Волинню" та львівськими "Карпатами". Матч завершився з рахунком - 1:1. Перший тайм залишив не найкращі враження від гри команд.

Футболісти порадували вболівальників лише двома по-справжньому небезпечними моментами. В середині тайму Пилипчук з семи метрів не зміг забити "левам" після класної передачі Сімініна. А перед перервою Лукас зміг відірватися від захисників і побіг до володінь лучан, але не влучив у ворота.
Категорія: Спорт | Переглядів: 938 | Дата: 14.07.2012

Картинка Івано-Франківщина залишається без "великого" футболу: "Прикарпаття" й "Енергетик" виключили зі складу ПФЛ
Згідно із статутними та регламентними нормами, з ПФЛ виключено футбольні клуби «Говерла-Закарпаття» Ужгород та «Металург» Запоріжжя, які за результатами Чемпіонату України з футболу серед команд клубів ПФЛ посіли перше та друге місця у турнірній таблиці відповідно, та отримали право брати участь у змаганнях, що проводяться під егідою Прем’єр-ліги України.
Категорія: Спорт | Переглядів: 1165 | Дата: 07.06.2012

Картинка Визначено склад збірної України на ЄВРО-2012
У вівторок, 29 травня, головний тренер національної збірної України Олег Блохін оприлюднив список із 23-х гравців, які склали остаточну заявку на ЄВРО-2012. Нагадаємо, що в п’ятницю австрійський збір у складі синьо-жовтих розпочали 26 виконавців, троє із яких мали вирушити додому після понеділкової товариської гри з естонцями.
У підсумку тренерський штаб зробив нелегкий вибір, і сьогодні о 13.20 із Мюнхена до Києва вилетіли воротар Олександр Бандура, захисник Віталій Мандзюк і хавбек Тарас Степаненко.
Категорія: Спорт | Переглядів: 964 | Дата: 30.05.2012

Картинка Відбувся чеммпіонат 22 кубку України з бодібілдингу та фітнесу
Чеммпіонат 22 кубку України з бодібілдингу та фітнесу відбувся в Івано-Франківську. У турнірі взяли участь понад півсотню спортсменів з усіх регіонів держави. Вони змагалися в категоріях "Майстер клас", "Юніор" та "Міс фітнес". Спортсмени демонстрували свої м'язи і фізичну підготовку.
Категорія: Спорт | Переглядів: 928 | Дата: 15.05.2012

Картинка Прикарпатські студентки достроково стали переможцями чемпіонату України з баскетболу в першій лізі
Жіноча баскетбольна команда „Університет”, яка представляє Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника, виграла завершальні домашні зустрічі в цьому сезоні.
Категорія: Спорт | Переглядів: 875 | Дата: 26.04.2012

Картинка В Івано-Франківську відбудеться 14-й чемпіонат України з джиу-джитсу.
21-22 квітня в Івано-Франківську відбудеться 14-й чемпіонат України з джиу-джитсу.

Основна мета заходу, за словами організаторів - це цілеспрямоване створення для молоді сучасних еталонів для наслідування – молодих, активних, спортивних, духовно та фізично розвинених особистостей, орієнтованих на успіх у власному житті, навчанні та майбутній професійній спортивній кар’єрі.
Категорія: Спорт | Переглядів: 910 | Дата: 20.04.2012

Картинка Міжнародного фестивалю футболу «Великий м’яч»
21-22 квітня кожен Прикарпатець може стати частинкою унікальної події – Міжнародного фестивалю футболу «Великий м’яч»! Адже саме наш писанковий край, духовна сила, краса та творча енергія нашого народу надихнули на народження ідеї фестивалю, на творення  величного м’яча-писанки та мистецького витвору – футбольних булав, тут більше як 150-ма священними різних конфесій був освячений Фестиваль та зав’язані перші вузлики на Футбольному килимі миру.
Категорія: Спорт | Переглядів: 949 | Дата: 18.04.2012

« 1 2 3 4 ... 45 46 »
КОМПІК ІФ© 2008-2024 ICQ-372961945
E-mail:info[собачка]kompik.if.ua Яндекс.Метрика Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
© 2008-2024 КОМПІК ІФ-інформація,технології,мультимедіа,web. Інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Інформація, весь зміст, ідеї оформлення, стиль являються інтелектуальною власністю інформаційно-довідкового порталу «КОМПІК ІФ» та охороняються Законом. При цитуванні або використанні будь-яких матеріалів, - посилання (а в Інтернеті - гіперпосилання) на інформаційно-довідковий портал як джерело інформації – обов'язкове (www.kompik.if.ua). Адміністрація порталу не несе відповідальності за пости користувачів якщо ними не було дотримано встановлених Законом вимог.