З питань реклами, співпраці, розміщення статтей та анонсів звертайтеся info@kompik.if.ua
ПУБЛІКУЙ БЕЗКОШТОВНО!!!
Оголошення
Інформацію про фірму
(безреєстрації)
Анонси подій
Власні статті та новини
Зареєструйся або пиши на info@kompik.if.ua

Зараз на сайті 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Логін:
Пароль:
Головна | Реєстрація| Вхід
Головна » Спорт » Україна - Норвегія 2-0 початок року з перемоги

Україна - Норвегія 2-0 початок року з перемоги

фото Україна - Норвегія 2-0 початок року з перемоги
Національна збірна України провела дебютний матч під керівництвом Михайла Фоменка і перший у 2013 році. В іспанській Севільї "синьо-жовті" перемогли у товариському матчі збірну Норвегії з рахунком 2:0. На 17-й хвилині рахунок відкрив Микола Морозюк, відгукнувшись на навісну передачу Андрія Ярмоленка.

За три хвилини до свистка на перерву перевагу українців подвоїв Ярмоленко. Отримавши пас від Зозулі, динамівський нападник ударом зльоту з 17-ти метрів відправив м'яч у ворота. У другому таймі небезпечно били Ярмоленко і Коноплянка, але м'яч більше не йшов у ворота "вікінгів". Натомість норвежці наприкінці матчу мали кілька прекрасних моментів, але П'ятов у потрібні моменти зіграв надійно.

На 84-й хвилині наша команда залишилася у меншості - Віталій Мандзюк побачив перед собою "червоне світло" за фол останньої надії. А за три хвилини Федецький збив суперника у власному штрафному майданчику, але П'ятов відбив пенальті у виконанні Ельюнуссі. Попереду у збірної матч відбірного турніру на ЧС-2014 проти збірної Польщі, що відбудеться 22 березня.

 У Варшаві наша збірна не має права на помилку.
 Товариська гра УКРАЇНА - НОРВЕГІЯ - 2:0
Україна: П'ятов, Хачеріді (Коноплянка, 46' (Богданов, 86')), Шевчук, Мандзюк, Федецький, Тимощук (Степаненко, 63'), Гармаш (Безус, 63'), Ротань, Ярмоленко (Селезньов, 63'), Морозюк, Зозуля (Девіч, 76')
Запасні: Бандура, Худжамов, Кучер, Селін, Бутко, Олійник, Гусєв Норвегія: Ярстейн, Регініуссен, Хеденстад, Хангеланн, Ріісе, Хенріксен, Ельюнуссі, Ейкрем, Нільсен, Браатен, Йенссен 1:0 Микола Морозюк, 17' (Андрій Ярмоленко) 2:0 Андрій Ярмоленко, 42' (Роман Зозуля) На 87' Ельюнуссі не реалізував пенальті (відбив П'ятов) Попередження: Артем Федецький, 86' Вилучення: Віталій Мандзюк, 84'

Категорія:Спорт| Перегляд:1057| Додав:Admin |Рейтинг:0.0/0

Всього коментарів: 0
avatar
КОМПІК ІФ© 2008-2024 ICQ-372961945
E-mail:info[собачка]kompik.if.ua Яндекс.Метрика Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
© 2008-2024 КОМПІК ІФ-інформація,технології,мультимедіа,web. Інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Інформація, весь зміст, ідеї оформлення, стиль являються інтелектуальною власністю інформаційно-довідкового порталу «КОМПІК ІФ» та охороняються Законом. При цитуванні або використанні будь-яких матеріалів, - посилання (а в Інтернеті - гіперпосилання) на інформаційно-довідковий портал як джерело інформації – обов'язкове (www.kompik.if.ua). Адміністрація порталу не несе відповідальності за пости користувачів якщо ними не було дотримано встановлених Законом вимог.