З питань реклами, співпраці, розміщення статтей та анонсів звертайтеся info@kompik.if.ua
ПУБЛІКУЙ БЕЗКОШТОВНО!!!
Оголошення
Інформацію про фірму
(безреєстрації)
Анонси подій
Власні статті та новини
Зареєструйся або пиши на info@kompik.if.ua

Зараз на сайті 2
Гостей: 2
Користувачів 0
Логін:
Пароль:
Головна | Реєстрація| Вхід
Головна » Спорт » Динамо розгромило Іллічівець

Динамо розгромило Іллічівець

фото Динамо розгромило Іллічівець

Київське "Динамо" реабілітувалося перед вболівальниками за ганебну гру з донецьким "Олімпіком". Підопічні Сергія Реброва здобули переконливу перемогу в номінально гостьовому матчі з маріупольським "Іллічівцем". Матч на НСК "Олімпійський" закінчився з рахунком 1:4.

Вже на шостій хвилині рахунок відкрив Артем Кравець. Але решта тайму пройшла у спокійному темпі. Динамівці володіли тотальною перевагою, подовгу контролювали м'яч, проте не поспішали забивати другий м'яч. На 54-й хвилині кияни подвоїли перевагу. Ярмоленко класним пасом із глибини закинув м'яч у штрафний майданчик, Гармаш головою скинув на Гусєва, який відзначився ударом у дотик. За чотири хвилини другий гол забив Кравець.

Артем ударом головою переправив м'яч у сітку після подачі Макаренка. Читайте також: "Динамо" позбулося аргентинської "Коштовності", який не приніс користі Києву "Іллічівець" відіграв один гол на 66-й хвилині матчу, коли Яворський скористався помилкою Шовковського після подачі Таргамадзе зі штрафного.

Однак останнє слово було за "біло-синіми". Сидорчук не зміг пробити Гальчука, але м'яч добив Кравець, оформивши хет-трик. "Динамо" набрало 10 очок, піднявшись на третє місце. А "Іллічівець" осів на дні. Читайте також: "Динамо" покинув один з найкращих легіонерів У наступному турі, матчі якого відбудуться в кінці місяця, кияни прийматимуть "Чорноморець", а "іллічі" поїдуть до Львова на битву з "Шахтарем".

 

Категорія:Спорт| Перегляд:900| Додав:Admin |Рейтинг:0.0/0

Всього коментарів: 0
avatar
КОМПІК ІФ© 2008-2024 ICQ-372961945
E-mail:info[собачка]kompik.if.ua Яндекс.Метрика Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
© 2008-2024 КОМПІК ІФ-інформація,технології,мультимедіа,web. Інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Інформація, весь зміст, ідеї оформлення, стиль являються інтелектуальною власністю інформаційно-довідкового порталу «КОМПІК ІФ» та охороняються Законом. При цитуванні або використанні будь-яких матеріалів, - посилання (а в Інтернеті - гіперпосилання) на інформаційно-довідковий портал як джерело інформації – обов'язкове (www.kompik.if.ua). Адміністрація порталу не несе відповідальності за пости користувачів якщо ними не було дотримано встановлених Законом вимог.