З питань реклами, співпраці, розміщення статтей та анонсів звертайтеся info@kompik.if.ua
ПУБЛІКУЙ БЕЗКОШТОВНО!!!
Оголошення
Інформацію про фірму
(безреєстрації)
Анонси подій
Власні статті та новини
Зареєструйся або пиши на info@kompik.if.ua

Зараз на сайті 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Логін:
Пароль:
Головна | Реєстрація| Вхід
Головна » Спорт » «Тирлич» знову виграв у Кам'янець-Подыльського «ДіДіБао»

«Тирлич» знову виграв у Кам'янець-Подыльського «ДіДіБао»

фото «Тирлич» знову виграв у Кам'янець-Подыльського «ДіДіБао»
Продовжуються ігри Чемпіонату України I ліги з баскетболу. Цього разу баскетбольний клуб «Тирлич» приймав у Коломиї гостей з Кам‘янець-Подільського команду «ДіДіБао».
В приміщенні фізкультурно-оздоровчого спортивного комплексу «Прикарпаття» було холодно, а от на паркеті вже з перших хвилин  відчувалась «гаряча» атмосфера.

Розпочали гру команди на рівних, баскетболісти обох клубів не пропустили жодного шансу закинути м‘яча до корзини суперників, як результат перша 10-ти хвилинка завершилася з рахунком 15:13 на користь «тирличан». Після перерви, баскетболісти «Тирлича» обрали атакувальну стратегію ведення гри і не помилилися. Один за одним в корзину суперника «посипалися» три очкові. Влучними попаданнями з три очкової зони відзначилися Андрій Романиця, Андрій Костко та Роман Стефанюк.

Буквально за лічені хвилини тирличани збільшили відрив у рахунку і вже на третій хвилині другого періоду вигравали у команди «Дідібао» 33:23.

Господарі паркету позицій не здали до фінального свистка. В результаті суботнього матчу БК «Тирлич» впевнено, вже не вперше, переміг команду «ДіДіБао».
Як результат фінальний свисток арбітра зафіксував рахунок на табло 77:53 на користь коломийських баскетболістів.

«Нам вдалося перемогти суперника тільки завдяки злагодженій командній грі. В першу чергу ми команда і намагаємося всі разом докладати максимум зусиль для бажаного результату. Президент клубу Роман Бортейчук завжди ставить перед нами максимальні завдання – лише перемагати, от ми і виконуємо поставлену задачу», - зазначив граючий тренер БК «Тирлич» Андрій Романиця.

Наступного дня, коломийські баскетболісти так само впевнено здолали БК "Дідібао" не залишивши суперникам жодного шансу на перемогу. Свисток судді зафіксував кінцевий результат матчу 72:49.

"Цього сезону ми виступаємо без поразок, впевнено перемагаючи своїх суперників. Поки що хлопці чітко виконують поставлені задачі і, сподіваюсь, що їм вистачить сил і наснаги до завершення сезону, та вони зможуть покращити минулорічний результат", - зазначив президент БК "Тирлич" Роман Бортейчук.

Наступну ГРУ лідер чемпіонату БК "Тирлич" проведе на виїзді. В Ужгороді коломияни зустрінуться на паркеті з місцевою командою, яка посідає другу сходинку у Чемпіонаті України І ліги з баскетболу.

Олександра Щербакова, тижневик "Коломийські ВІСТИ

Категорія:Спорт| Перегляд:1270| Додав:Admin |Рейтинг:0.0/0
Теги (Ключові слова): спорт Коломия, Дідібао, Тирлич, Коломия
Всього коментарів: 0
avatar
КОМПІК ІФ© 2008-2024 ICQ-372961945
E-mail:info[собачка]kompik.if.ua Яндекс.Метрика Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
© 2008-2024 КОМПІК ІФ-інформація,технології,мультимедіа,web. Інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Інформація, весь зміст, ідеї оформлення, стиль являються інтелектуальною власністю інформаційно-довідкового порталу «КОМПІК ІФ» та охороняються Законом. При цитуванні або використанні будь-яких матеріалів, - посилання (а в Інтернеті - гіперпосилання) на інформаційно-довідковий портал як джерело інформації – обов'язкове (www.kompik.if.ua). Адміністрація порталу не несе відповідальності за пости користувачів якщо ними не було дотримано встановлених Законом вимог.