З питань реклами, співпраці, розміщення статтей та анонсів звертайтеся info@kompik.if.ua
ПУБЛІКУЙ БЕЗКОШТОВНО!!!
Оголошення
Інформацію про фірму
(безреєстрації)
Анонси подій
Власні статті та новини
Зареєструйся або пиши на info@kompik.if.ua

Зараз на сайті 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Логін:
Пароль:
Головна | Реєстрація| Вхід
Головна » Спорт » Мілан - Барселона 2:0 перший матч 1/8 Ліги Чемпіонів 12/13

Мілан - Барселона 2:0 перший матч 1/8 Ліги Чемпіонів 12/13

фото Мілан - Барселона 2:0 перший матч 1/8 Ліги Чемпіонів 12/13
Італійський "Мілан" у себе вдома зумів засмутити каталонську "Барселону та її фанатів.

Підопічні Массіміліано Аллегрі здобули блискучу перемогу у поєдинку проти одної із найсильніших команд світу. Два м'яча у воротах Віктора Вальдеса дозволяють італійській команді впевнено дивитися у майбутнє та сподіватися, що саме вони стануть щасливими власниками путівки в 1/4 фіналу Ліги чемпіоінв.

Протистояння починалося спокійно. Суперники не намагалися забити швидкий гол та йти вперед великими силами. Незважаючи на перевагу "Барселони”, моментів біля воріт Абб'ятті було небагато.

"Мілан” лише час від часу контратакував, намагаючись щільно та надійно зіграти в обороні. Натомість було помінто, що каталонці діють якось невпевнено та неорганізовано, проте більш гостро, ніж італійці.

Після перерви суперники дещо підвищили темп гри, і згодом господарям вдалося відкрити рахунок. Відзначився Боатенг. Пропущений м'яч не дуже засмутив "блаугранас”, і гра продовжила протікати у звичному руслі. "Барселона” впевнено володіла м'ячем, проте їхні атаки ніяк не могли завершитися результативним ударом. Мессі, Іньєста, Хаві та Фабрегас не змогли пробити щільну оборону "Мілана”, яка надійно оберігала свої ворота впродовж 95 хвилин.

Вже ближче до завершення поєдинку "россо-нері” зуміли подвоїти свою перевагу, зробивши вагому заявку на загальний успіх у двоматчевому протистоянні. Гості в останні хвилини пішли на штурм, проте забити хоча б гол все ж не вдалося. У підсумку матч завершився впевненою перемогою "Мілана”, якому тепер буде комфортно на "Камп Ноу”, проте дуже нелегко.

Склади команд:

"Мілан": 32. Абб'яті, 5. Мексес, 17. Сапата, 18. Монтоліво, 20. Абате, 23. Амброзіні, 4. Мунтарі, 10. Боатенг К.-П., 21. Констант, 92. Ель-Шаараві, 11. Пацціні
Запасні: 1. Амелія, 2. Де Шільо, 76. Йепес, 12. Траоре Б., 36. Крістанте, 19. Ньянг М'Байе, 22. Кркіч

"Барселона": 1. Вальдес, 5. Пуйоль, 2. Даніел Алвес, 3. Піке, 16. Бускетс, 8. Іньєста, 18. Хорді Альба, 4. Фабрегас, 6. Хаві, 10. Мессі, 17. Педро
Запасні: 13. Пінто, 19. Монтойя, 11. Алькантара, 14. Маскерано, 25. Сонг А., 9. Санчес А., 27. Тельо

Категорія:Спорт| Перегляд:1121| Додав:Admin |Рейтинг:0.0/0
Теги (Ключові слова): Барселона, футбол, Ліга Чемпіонів, Мілан
Всього коментарів: 0
avatar
КОМПІК ІФ© 2008-2024 ICQ-372961945
E-mail:info[собачка]kompik.if.ua Яндекс.Метрика Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
© 2008-2024 КОМПІК ІФ-інформація,технології,мультимедіа,web. Інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Інформація, весь зміст, ідеї оформлення, стиль являються інтелектуальною власністю інформаційно-довідкового порталу «КОМПІК ІФ» та охороняються Законом. При цитуванні або використанні будь-яких матеріалів, - посилання (а в Інтернеті - гіперпосилання) на інформаційно-довідковий портал як джерело інформації – обов'язкове (www.kompik.if.ua). Адміністрація порталу не несе відповідальності за пости користувачів якщо ними не було дотримано встановлених Законом вимог.