З питань реклами, співпраці, розміщення статтей та анонсів звертайтеся info@kompik.if.ua
ПУБЛІКУЙ БЕЗКОШТОВНО!!!
Оголошення
Інформацію про фірму
(безреєстрації)
Анонси подій
Власні статті та новини
Зареєструйся або пиши на info@kompik.if.ua

Зараз на сайті 2
Гостей: 2
Користувачів 0
Логін:
Пароль:
Головна | Реєстрація| Вхід
Головна » Новини Україна
Картинка На Черкащині пам'ятник Леніну облили фарбою, розмалювали свастиками і зірками і написали "кат"
Вночі невідомі зловмисники облили жовтою фарбою пам'ятник Володимиру Леніну, встановлений на центральній площі селища Чорнобай Черкаського району. Про це повідомили в Чорнобаївській селищній раді, передає УНІАН. Також на постаменті з усіх боків невідомі намалювали фашистську символіку та п'ятикутні зірки, а під прізвищем Леніна написали слово "КАТ".
Категорія: Новини Україна | Переглядів: 658 | Дата: 28.04.2010

Картинка Задимлена й закидана яйцями Рада таки ратифікувала угоду щодо продовження перебування ЧФ РФ у Криму.Відео
Верховна Рада України ратифікувала угоду про продовження перебування Чорноморського флоту Російської Федерації на українській території. Таке рішення у вівторок підтримали 236 депутатів з 238, які зареєструвалися у залі. Передбачувано "за" проголосували Партія регіонів, КПУ і Блок Литвина.
Категорія: Новини Україна | Переглядів: 771 | Дата: 27.04.2010

Картинка "Регіонала" обрали віце-президентом ПАРЄ
Голову делегації Верховної Ради України у Парламентській асамблеї Ради Європи Івана Попеску (Партія регіонів) обрали віце-президентом Асамблеї. Таке рішення ухвалили в понеділок на пленарному засіданні Асамблеї, повідомив президент ПАРЄ Мевлют Чавушоглу, передає Радіо "Свобода".
Категорія: Новини Україна | Переглядів: 707 | Дата: 26.04.2010

Картинка Москва довго не погоджувалася залишити ЧФ РФ в Криму після 2017 року, стверджує Єфремов
Росія погодилася підписати угоду про пролонгацію перебування Чорноморського флоту в Криму з четвертого разу. Про це розповів журналістам лідер фракції ПР Олександр Єфремов.
Категорія: Новини Україна | Переглядів: 674 | Дата: 26.04.2010

Картинка "Наша Україна" кличе всіх на мітинг під ВР, щоб зупинити колонізацію України. А партія Яценюка вже пікетує АП
Партія "Наша Україна" у вівторок проведе мітинг під стінами Верховної Ради з метою протидіяти ратифікації харківської угоди президентів України та Росії. "Наша Україна" називає цю угоду "злочинною" і закликає всіх прийти на мітинг, повідомляє прес-служба партії.
Категорія: Новини Україна | Переглядів: 748 | Дата: 26.04.2010

Картинка Ющенко і Тимошенко об'єднуються проти Януковича
Лідер НУНС Віктор Ющенко зустрівся в понеділок із лідером БЮТ Юлією Тимошенко. Про це повідомила прес-секретар екс-президента Ірина Ванникова, передає "Українська Правда". "Президія "Нашої України" звернулася до всіх політичних організацій, до громадських організацій, до громадян України і патріотів зібратися завтра біля стін Верховної Ради, щоб максимально протидіяти ратифікації угоди по чорноморському флоту", - сказала вона.
Категорія: Новини Україна | Переглядів: 708 | Дата: 26.04.2010

Картинка КС не розглядатиме конституційність перебування ЧФ РФ в Україні. У МЗС згодні з цим рішенням
Конституційний суд України відмовив у відкритті провадження у справі про можливість перебування на території України іноземних військових формувань. Таке визначення було ухвалене на засіданні КС у вівторок 20 квітня, повідомляє "Інтерфакс-Україна" з посиланням на прес-службу суду.
Категорія: Новини Україна | Переглядів: 798 | Дата: 22.04.2010

Картинка Табачник дозволив вишам викладати іноземними мовами і пропонує повернути у школи курс російської літератури
Міністерство освіти та науки дозволило вищим навчальним закладам здійснювати навчання іноземців, окрім української, також іноземними мовами. Про це 22 квітня заявив глава Міносвіти Дмитро Табачник, передає УНІАН.
Категорія: Новини Україна | Переглядів: 730 | Дата: 22.04.2010

Картинка Львівська облрада проведе сесію під стінами ВР, а Тернопільська - вимагає імпічмента Януковичу
У суботу, 24 квітня, Львівська обласна рада проведе свою позачергову сесію під стінами Верховної ради в Києві. Приводом для такої надзвичайної сесії-пікету у ВО "Свобода" назвали "неприпустимість продовження на 25 років терміну перебування Чорноморського флоту Російської Федерації на території нашої держави та здача національного суверенітету України Кремлю".
Категорія: Новини Україна | Переглядів: 713 | Дата: 22.04.2010

Картинка Перебування ЧФ Росії в Україні продовжено на 25 років
Строк перебування на території України Чорноморського флоту Росії продовжено на 25 років.
Як передає кореспондент УНІАН, це передбачено Угодою між Україною і Російською Федерацією з питань перебування Чорноморського флоту РФ на території України, яку сьогодні у Харкові підписали Президент України Віктор ЯНУКОВИЧ і Президент Росії Дмитро МЕДВЕДЄВ.
Категорія: Новини Україна | Переглядів: 803 | Дата: 21.04.2010

« 1 2 ... 65 66 67 68 69 ... 73 74 »
КОМПІК ІФ© 2008-2024 ICQ-372961945
E-mail:info[собачка]kompik.if.ua Яндекс.Метрика Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
© 2008-2024 КОМПІК ІФ-інформація,технології,мультимедіа,web. Інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Інформація, весь зміст, ідеї оформлення, стиль являються інтелектуальною власністю інформаційно-довідкового порталу «КОМПІК ІФ» та охороняються Законом. При цитуванні або використанні будь-яких матеріалів, - посилання (а в Інтернеті - гіперпосилання) на інформаційно-довідковий портал як джерело інформації – обов'язкове (www.kompik.if.ua). Адміністрація порталу не несе відповідальності за пости користувачів якщо ними не було дотримано встановлених Законом вимог.