З питань реклами, співпраці, розміщення статтей та анонсів звертайтеся info@kompik.if.ua
ПУБЛІКУЙ БЕЗКОШТОВНО!!!
Оголошення
Інформацію про фірму
(безреєстрації)
Анонси подій
Власні статті та новини
Зареєструйся або пиши на info@kompik.if.ua

Зараз на сайті 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Логін:
Пароль:
Головна | Реєстрація| Вхід
Головна » Новини Івано-Франківськ » Квест «Вулицями Станіславова…»

Квест «Вулицями Станіславова…»

фото Квест «Вулицями Станіславова…»
Цієї неділі в Івано-Франківську активісти Молодіжного міськвиконкому організували для молоді міста корисне та цікаве дозвілля, провівши для всіх охочих квест «Вулицями Станіславова…».

Для участі у спортивно-інтелектуальних змаганнях необхідно було зареєструвати команду з семи осіб до 30 жовтня, вказавши організаторам її назву та склад. Участь у квесті взяло 10 команд, які представляли ВНЗ та молодіжні громадські організації міста, а саме: «Моцна заварка», «Хай будуть Гудзики», «Амазонки та поленені», «Rock’n’Roll”, «EMSA», «НІКА», «ППОС», «ЙОЙЛИК», «ІФІМ», «Давай до побачення».

      Протягом чотирьох годин молоді люди змагались у виконанні заздалегідь підготовлених логічних завдань, пошуку оптимальних рішень та підказок, окрім, поставлених завдань були ще додаткові розважальні ігри. Переможцем у квесті стала команда – «ППОС», ІІ місце - «EMSA», ІІІ місце – «Амазонки та полонені».

      Квест «Вулицями Станіславова…» мав на меті ознайомити молодь з історією нашого міста, покращити ерудицію, винахідливість, здатність логічно мислити, заохотити дану категорію людей активно та пізнавально проводити час, відволікши їх від шкідливих звичок та сумнівних занять. Кожен учасник квесту отримав хороший настрій, море позитивних емоцій, можливість познайомитись з новими людьми та пережив безліч незабутніх миттєвостей.
Категорія:Новини Івано-Франківськ| Перегляд:794| Додав:ivanka |Рейтинг:0.0/0

Всього коментарів: 0
avatar
КОМПІК ІФ© 2008-2024 ICQ-372961945
E-mail:info[собачка]kompik.if.ua Яндекс.Метрика Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
© 2008-2024 КОМПІК ІФ-інформація,технології,мультимедіа,web. Інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Інформація, весь зміст, ідеї оформлення, стиль являються інтелектуальною власністю інформаційно-довідкового порталу «КОМПІК ІФ» та охороняються Законом. При цитуванні або використанні будь-яких матеріалів, - посилання (а в Інтернеті - гіперпосилання) на інформаційно-довідковий портал як джерело інформації – обов'язкове (www.kompik.if.ua). Адміністрація порталу не несе відповідальності за пости користувачів якщо ними не було дотримано встановлених Законом вимог.