З питань реклами, співпраці, розміщення статтей та анонсів звертайтеся info@kompik.if.ua
ПУБЛІКУЙ БЕЗКОШТОВНО!!!
Оголошення
Інформацію про фірму
(безреєстрації)
Анонси подій
Власні статті та новини
Зареєструйся або пиши на info@kompik.if.ua

Зараз на сайті 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Логін:
Пароль:
Головна | Реєстрація| Вхід
Головна » Новини Івано-Франківськ » Роман Онуфріїв про затримання СБУ

Роман Онуфріїв про затримання СБУ

фото Роман Онуфріїв про затримання СБУ
Щойно розпочалася прес-конференція голови фракції ВО «Свобода» в Івано-Франківській міській раді, голови бюджетного комітету міської ради Романа Онуфрієва.

«Свободівець» Роман Онуфріїв розповідає про вчорашнє затримання правоохоронцями:

"Автомобіль було зупинено безпідставно. На деяких із них були желети СБУ, решта у спортивній формі. Особи не представилися, а банально захопили машину. Надягнули наручники без пояснень не коментували свої дії і не пускали адвокатів. Представники правоохоронних органів коментувати відмовилися пославшись на те що їм не відомо про операцію. затримання проводили особи на автомобілях з київськими номерами...".

"В епіцентрі подій почали збиратися сотні людей і предстаники ЗМІ. Їх кількість і вимоги: безпідставно затриманих звільнити, а також широкого розголосу через соціальні мережі вплинула на дії осіб в масках, які знову ж таки без жодних пояснень відпустили затриманих. На сьогодні жодних звинувачень на мою адресу не висунули".

"Свобода розцінює такі події виключно, як метод політичного тиску реред майбутніми парламентськиии виборами. Такий силовий сценарій має на меті залякати українців напередодні виборів...".

 Секретар міської ради Руслан Марцінків:

"Ми думали, що у нас такого не буде. Машини з київськими номерами в брутальний спосіб затримали...був сльозозінний газ, який застосовувався проти мирних жителів...люди швидко перекрили правоохоронцям прохід до машин щоби затриманих не відвезли в невідомому напрямку...".

"Цей бруд ллється для дискредитації Олександра Сича з боку влади бо вони розуміють, що Сич безапеляційно перемагає...".

Директор департаменту архітектури та містобудування Олег Гаркот зараз в лікарні...в нього штучний клапан в серці...в нього був серцевий напад...

Роман Онуфріїв:

 "Я переживаю зараз з Олега Теодоровича якому шиють, таке шиють...цілу ніч був у прокуратурі. дякую мешканцям, які показали приклад організованості...два місяці місто чекає на гроші з кабміну на капітальні витрати. Всі міста в області стоять на межі бюджетного дефолту...

 Сьогодні ми вже не маємо права вільно ходити по своїй землі. Такого я ще не памятаю...
Нагадаємо, як повідомляла «Фіртка», вчора на одній із центральних вулиць Івано-Франківська працівниками правоохоронних органів були затримані власник найбільшої місцевої будівельної компанії Володимир Балагура, голова фракції ВО «Свобода» в Івано-Франківській міській раді, голова бюджетного комітету міської ради Роман Онуфріїв та керівник департаменту архітектури і містобудування Олег Гаркот.

Після того, як місцеві «свободівці» влаштували акцію порятунку затриманих, Балагуру і Онуфріїва відпустили. Гаркота з місця інциденту забрала швидка – у нього виникли проблеми із серцем.

За версією затриманих та присутніх депутатів-свободівців - затриманим щось підкинули, - чи то гроші, чи то наркотики.

Згідно ж офіційної версії, співробітники прокуратури і Служби безпеки України затримали начальника департаменту архітектури та містобудування Івано-Франківська Олега Гаркота за хабар в сумі 30 тисяч доларів.

В СБУ повідомляють, що чиновник вимагав хабар у місцевого підприємця за видачу довідки про містобудівні умови і обмеження будівництва житлового будинку.

За цим фактом прокуратурою Івано-Франківської області порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 (одержання хабара) КК України.

У зв’язку з погіршенням стану здоров’я наразі затриманий перебуває в лікарні під охороною співробітників СБУ та МВС.
Категорія:Новини Івано-Франківськ| Перегляд:925| Додав:Admin |Рейтинг:0.0/0
Теги (Ключові слова): СБУ затримання в Івано-Франківську, міліція, свобода, сбу
Всього коментарів: 0
avatar
КОМПІК ІФ© 2008-2024 ICQ-372961945
E-mail:info[собачка]kompik.if.ua Яндекс.Метрика Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
© 2008-2024 КОМПІК ІФ-інформація,технології,мультимедіа,web. Інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Інформація, весь зміст, ідеї оформлення, стиль являються інтелектуальною власністю інформаційно-довідкового порталу «КОМПІК ІФ» та охороняються Законом. При цитуванні або використанні будь-яких матеріалів, - посилання (а в Інтернеті - гіперпосилання) на інформаційно-довідковий портал як джерело інформації – обов'язкове (www.kompik.if.ua). Адміністрація порталу не несе відповідальності за пости користувачів якщо ними не було дотримано встановлених Законом вимог.